3 Ağustos 2012

İnsanın Yaratılışı


Biraz hafızamızı zorlar isek, Evrende Trilyonlarca galaxinin olduğunu, sadece Samanyolunda 104 Milyar Güneş’in var olduğunu, 200 ile 400 Milyar yıldızın ve bir o kadar gezegen vede bu gezegenlerden tahmini olarak 10 Milyarı yaşanabilir olduğunu,  çapının da 100 ile 120 Milyar ışık yılı olduğunu hatırlıyacağız. Bu da bize dünya dışında başka yaratıkların yaşama ihtimalinin ne kadar yüksek olduğunu göstermekte. Yanlız olduğumuzu düşünmek veya savunmak akıla aykırı olmakla kalmayıp kendi dünya insanı ırkımızın gelişmesinin önünü tıkamakta.  Birçoğumuzun bildiği üzere insan sadece yeryüzünde bulunmamakta. Evrenin %40 insandan oluşmaktadır. 
 İnsan ırkının yaratılışına bir göz atalım; Önce kavramları kendilerini “Gardiyan Melekleri” olarak adlandıran dünya insanına yardım eden dünya dışı insan topluluklarından oluşmuş konseyin öğretisi  ile tanımlayalım.
YUNASAİ
Bütün oluşumun ve sadece tek olan ölümsüz bilincin merkez noktası.  Aynı zamanda, Yüce Ruh, İlk Kaynak veya Tanrı olarak ta adlandırılmakta. Klasik olarak hepimizin bildiği üzere Ondan başka olmayan, sadece bir olan ilk yaratıcı.     

YANALAR

Ölümsüz ortak bilinç, Tanrı (Yunasai) tarafından tasarlanmış, 3 Temel ses alanı oluşturdu. Bizim 15 boyut olan zaman matrix’in ötesinde olan Khundaray  denilen eneji matrix’inden, içinde bulunduğumuz zaman matrixsimizin “bilinçli yaşam” alanı ekildi. Şu anda içinde bulunduğumuz yaşam dalgası 950 Milyon yıl önce ekildi. (belki bu zaman matrixinde daha öncede bilinçli veya bilinçsiz yaşam vardı?).
Üç Temel Ses alanlarına; Khundaray, Enerji Matrixsi, Gökkuşağı ışını da denmekte.  Bu alanlar bilinçli enerji alanlarıdır. Tanrının yaradılış sahnesinde ilk belirmesi.  Üç Temel Ses alanı aktif olmayan, uyuyan vabrosyon öncesi durumu olarak tarif edilir. ‘Kee-Ra-ShA ‘ana yaşam- gücü akımları (sesleri) da bu alandan ortaya çıkmakta.
 Tanrının bir sonra kendini ifade etme şekli ise ‘İlk Işık Alanları’ ile olmuştur, durum Tanrının yaradılış merdivenlerinde bir basamak daha aşağıya inmesi gibi düşünülebilinir. Işık alanları ses alanlarına nazaran daha yoğun frakanslardan oluşur. Daha maddeseldir. Daha somuttur.

Üçlü - Yaşamın temel enerji bileşimi;

Grandeyanas – Yanaların ilk ana ses alanı, boşluk hali (Eckatic Level) Tanrı’nın ilk bireyselleşmiş enerji  matrix’i. Aynı zamanda Zümrüt Sınıfı Yana veya Mavi Alev Yana olarak ta adlandırılır. 

Wachayanas – Yanaların ikinci ses alanı. Kutuplaşma (polarite) hali (Polaric Level) Tanrı’nın ikici bireyselleşmiş enerji  matrix’i. Aynı zamanda Altın Sınıfı Yana veya Altın Alev Yana (Altın renkli)olarak ta adlandırılır. 

Ramyanas - Yanaların üçüncü ses alanı. Üçlü hali (Triadic Level) Tanrı’nın üçüncü bireyselleşmiş enerji  matrix’i. Aynı zamanda Ametist Sınıfı Yana veya Menekşe Alev Yana (Menekşe, Mor renkli)olarak ta adlandırılır.

 
 TEMEL IRKLAR 

Bilincin 3 ölümsüz varlıkları, YANASAİ yinin isteği (yansıması, projesi) ile 13cüncü, 14düncü ve 15şinci boyutlarda, 3 ana (öz) ışık alanını oluşturdu-Kee-Ra­-ShA.

“Kee-Ra-ShA” noktası bilincin” 5. Yoğunluk” ta  ışık radyosyonu olarak yaratılışa giriş noktasıdır. Bu üçlü ışık aynı zamanda Rishi, Solar Rishi, Fiziksel olmayan (madde öncesi) veya genel olarak bilincin 3 yaratıcı ırkı veya Bilincin Evrensel Ailesi veya da Evrensel Üçlü olarak adlandırılır. Hatırlarsak, Vedik bilminde de bu üçlü Brahma, Siva ve Visnu olarak adlandırılmakta.  

 
İLK YARATILAN İNSANLAR 

Zümrüt Soyu Elohei-Elohim:  Bilinç kaynağı’nın ilk ışığının yaradılışa girişi Mavi alev enerji alanından yansıtıldı. 950 Milyon yıl önce Anuhazi – (kedi cinsinden- insan, Elohei – Elohim seçilmiş kurucu ırk) yaratıldı (ekildi). Nerede oldu; 4. Yoğunluk’ ta 12. Boyuta, madde öncesi gezegen Lyra-Aramatena’da  12. Yıldız geçit kapısı kullanılarak yaratıldı. ( ‘Gardiyan Melek’lerinin kullandığı ekildi ibaresinin yerine yaratıldı ibaresini kullanacağım). Zümrüt soyuna Yanalar, içinde bulunduğumuz zaman matrix’in ana koruyucucu görevini vermiştir, asıl insan yaradılışının en önemli sebebi de budur.  

Altın Soyu Seraphei-Seraphim :  Bilinç kaynağı’nın ikinci ışığının yaradılışa girişi Altın alev enerji alanından yansıtıldı. 950 Milyon yıl önce Cerez  – (Kuş cinsinden- insan, “Böcekçil-Sürüngen-Dinozor” gibi, seçilmiş kurucu ırk) yaratıldı. Nerede oldu; 4. Yoğunluk’ ta 10. Boyuta, madde öncesi gezegen Lyra-Vega’da  10. Yıldız geçit kapısı kullanılarak yaratıldı. Altın Soyu, Matrixsimizin 2. Gardiyanları olarak atandı.  

Ametist Soyu Bra-ha-Rama :  Bilinç kaynağı’nın üçüncü ışığının yaradılışa girişi Menekşe alev enerji alanından yansıtıldı. 950 Milyon yıl önce Inyu Cetacean   (Balina İnsan-suda yaşayan Yunus balıkları, kanatlı At ‘Pegasus’, uçan-At-Geyik  cinsinden- insan, suya ait Maymun Bra-ha-Rama seçilmiş kurucu ırk) yaratıldı. Nerede oldu; 4. Yoğunluk’ta 11. Boyuta, madde öncesi gezegen Lyra-Aveyon’da  11. Yıldız geçit kapısı kullanılarak yaratıldı. Ametis soyuna Yanalar içinde bulunduğumuz zaman matrixin Altın soyu gibi Ametist soyunada ikinci koruyucu görevi vermiştir. 

İki temel insan soyu sonra yaratılacak olan “Eieyani Soyu ve Oraphim-Turaneusiam-Melek” İnsan soyunun ana kurucuları (tohumları,) sonraki ana soy olan Ametist katkı sağlayan ikincil soy olacaktır.

Doğal olarak bu ilk yaratılan 3 ana insan soyu tüm sonra gelecek olan insan soylarına temel (tohum) oluşturmakta ve “interdimentional association of free worlds”,” Azurite universal templar security team” , “Gardiyan Alliance”  ve “Emerald Covenant Co-Evolution Agreement” larına taraftardırlar, üyedirler. Bu konseyler Evrenin birlik ve beraberliği için kurulmuş olup barışı amaçlamaktadırlar.  

İnsanın yaratılışının diğer nedeni de, 15 boyuttan oluşan bu zaman diliminde doğru yoldan çıkmış, birlik bilincine hizmet etmeyen,  insan veya insan olmayan ırkların bekçiliğini yapıp ve bu ırkları ıslah etme çabalarında görevlendirilmesidir.  


Not: Bazı terimler anlaşılması zor, uzun ve anlamsız gelebilir. Unutulmaması gereken bu bilgi dünya dışında yaşayan insanlar tarafından direct olarak Ashayana Deane verilmekte ve Ashayane hanım bilgiyi İngilizce diline aktarmakta. Vurgulanması gereken bir başka nokta da, üst Yoğunluk’larda dil pek kullanılmamakta, anlaşma şekli telapati ve semboler ile yapılmakta. Kendinize biraz zaman tanıyıp terimlere alışmak lazım.

Not: Voyagers adlı kitaptan alınmıştır.

1 yorum:

  1. Evrim Gün gibi ortada iken neden böyle şeylere inanıyorsun anlamıyorum Gerçekler varken neden bunlar ?

    YanıtlaSil