3 Ağustos 2012

Boyutlar


Zaman matrixi 15 Boyuttan oluşur. Bu 15 Boyut her birine 3 Boyut düşmek üzere 5 ‘Yoğunluk’ içinde oluşur. Yukarı düzeylere çıktıkça maddenin yoğunluğu azalır. Alt ‘Yoğunluk’larda maddenin titreşimi yüksek salınımı/dalgalanması azalırken üst boyutlarda mesela 5. ‘Yoğunluk’ta bu tam tersi olmakta. Her bir ‘yoğunluk’ta olan 3 değişik ‘Boyut’ değişik algılama düzeyleridir. Boyutlar 15 şerli olarak düzenlenmekte, çok sayıda 15 şerli boyutların varlığından söz ederken, bunun yanı sıra hatırlamamız gereken  Galaksi'lerin, Evren'lerin vede Cosmos'ların da çok sayıda olduğudur.
5 ‘Yoğunluk’ ve 15 ‘Boyut’un hepsi aynı yerde, aynı boşlukta, birbirinden bağımsız ve birbirine görünmeden mevcuttur.  Bu durum anlaması biraz zor gibi görünse de, her bir ‘Yoğunluk’un mekanizmasının açısı birbirine göre farkılı kılınması ile sağlanmıştır. Yani her Yoğunluk’un atomları veya parçacıkları birbirlerine göre değişik açılarda dönmekte. Sözü gerçen bu sistem içinde evrimleşen bir Gezegenin parçacık ışıma hızı ve dönme hızı giderek artarken yoğunluğu da azalır, böylelikle bir üst ‘Yoğunluk’a geçer.

Fizikçi Nassim Haramein’nin söylediğine kulak verirsek, Evrenin %99.9999 u boşluktan oluşur, (tabiki bu hiç bir şeyin olmadığı bir boşluk değil) dolayısı ile tüm boyut’ların aynı mekanda oluşması için yeteri kadar yer olduğu açık.

Manyetik itme ve çekme güçleri de ‘Yoğunluk’ların birbirinden ayrımasını sağlar.  
1 ‘Yoğunluk’ = 26.556 Yıldan oluşur.
1 ‘Boyut’ ise = 8.852  Yıldan oluşur.
1 ‘Boyut’ 2 eşit sürece (Octav) ayrılır. Evrim, her bir sürecin bir sonraki sürece 45 derecelik bir açısal dönüşümü ile gerçekleşir. Yani bizi, her 90 derecelik dönüş bir sonraki ‘Boyut’a atar.
Şu anda yaşayan Dünya İnsanı 1. ‘Yoğunluk’ ta, 3. ‘Boyut’ un 2. yarısında bulunmaktayız.

Yoğunluk derecesi
Boyut karşılığı
Madde düzeyi, biolojısi
Varlık’ veya Kimlikler
5nci Yoğunluk
13,14,ve 15nci Boyut
Madde öncesinin öncesi, Termo ışık plazma düzeyi
Rishi veya Yüce Varlık kimliği
4düncü Yoğunluk
10,11,ve 12nci Boyut
Madde öncesi, yoğun olmayan sıvı ışık plazma  düzeyi
Avatar veya peygamber Kimlikiği
3cüncü Yoğunluk
7,8,ve 9uncu Boyut
Boşluk maddesi, Silika kökenli bioloji
Ruh ötesi kimliği
2nci Yoğunluk
4,5,ve 6ıncı Boyut
Fiziksel madde, Karbon-Silika kökenli biyoloji.
Ruh kimliği
1nci Yoğunluk
1,2,ve 3üncü Boyut
Yoğun Fiziksel madde kökenli bioloji
İnsan kimliği


Her Yoğunlukta ki ‘Benlik’in fizyolojisi, cisim hali birbirinden farklılık gösteriyor. Benlik diyorum çünkü her yoğunluk oluşan madde Tanrı’ nın bireyselleşmesidir. 1. Yoğunluk’ taki madde Karbon-Kökenlidir, 2. Yoğunluk’ta olanlar da Karbon-Silika-Kökenli olmaktalar.  Mesela 4. Yoğunluk’ta madde Sıvı-Işık halinde iken 5. Yoğunluk’ta ise ‘Bilinç’ daha yaradılışa girmemiş, biyolojik bir forma bürünmemiştir, bundan dolayı ‘madde öncesi’ durum olarak adlandırılırlar. Başka bir tarifi de ‘ilk Işık Alanı’ olarak yapılmakta. 5. Yoğunluk; 1. den 4. ye kadar olan Yoğunluk’lardaki biyolojik formları oluşturan ‘yaratıcı kaynak bilincinin birleşik alanlar’ını barındırır. Sade bir değişle 1 den 4. ‘Yoğunluk’a kadar olan alanlardaki varlıklar 5. Yoğunluk’tan yaratılmakta.

Cisimlenme                       Boyut 1,2, ve 3. te olur veya 1. Yoğunluk ta bulunur
Ruh                                   Boyut 4, 5, ve 6. da olur veya 2. Yoğunluk ta bulunur
Ruh ötesi                           Boyut 7, 8, ve  9. da olur veya 3. Yoğunluk ta bulunur
Peygamber veya Avatar    Boyut 10, 11, ve  12. de olur veya 4. Yoğunluk ta bulunur
Rishi                                  Boyut 13, 14, ve 15. te olur veya 5. Yoğunluk ta bulunur

Bunun yanısıra Dünyanın başka Yoğunluk’lardaki karşılığı olan gezegenler de şöyledir; (Dünya da yaşayan bir varlıktır)

1. Yoğunlukta olana Dünya
2. Yoğunlukta olana Tara
3. Yoğunlukta olana Gaia
4. Yoğunlukta olana Aramatena denir

Not: Aslında ‘Varolma’ idraki, belirlenmiş 3 boyutlu yoğunluk içinde oluşur. Akan zaman ve uzay kavramları ‘Boyutsal Hologram’ olarak adlandırılan mekanizmanın doğası sonucudur. Tanrının ifadesi olan biz insanlar çoğu zaman kendimizi Tanrı’dan kopmuş, ayrı bir varlık gibi deneyimleriz. Aslında bu sadece ve sadece ‘Boyutsal Hologram’ tarafından oluşturulmuş hayalden ibarettir. Tabi bunu anlamak işin bir ucu yaşanılır hale getirmekte öbür ucu.

Keylontic Öğretisinden alıntı.

3 yorum: