3 Ağustos 2012

Evren Bilgisini İçeren Diskler


Saklı bilgiler metal veya başka tür plakalara veya özel bazı malzemelere yazılıp binlece yıldan beri saklandıklarını hep duymaktayız. Bu rivayet değil gerçektir. Tapınaklarda, kutsal yerlerde yüzbinlerce sayfadan oluşan bilgi gerek yazıya dökülmüş halde gereksede sembollerden oluşmuş halde saklanmakta. Yanlış ellere düşen bilgi sadece kendi çıkarlarına hizmet eden canlılar tarafından yaşayan diğer canlılara karşı kullanılmakta. Bilgi herşeydir, refahtır, gelişmedir, hakimiyettir. Bakınız günümüzde, yeryüzünde modern bilme sahip olan ırklara, refah ve bolluk içinde yaşamktalar. Dünyanın diğer bölgelerine hakimler. Daha cok dallanıp budaklanmadan asıl konuya geçmek istiyorum.
Evrenin bilgisini kapasadığı ileri sürülen CDT Plakalarından bahsedeceğim. Tam adı Cloister-Dora-Teura Plates Libraries(kapalı -Dora-Teura plakalar kütüpanesi). 12 adet olan bu plakalar Atlantis öncesi Holografik disk kayıtlarından oluşur. Metalik gümüş rengindeki Plakalar M.Ö. 246.000 yılında imal edilmiş. Kayıtlar fiziksel şifreli elektomanyatik hologram halindedir. CDT disk aktif edildiğinde diskin içindeki bilgi üç boyutlu halde diskin belirlediği alan içinde canlanmakta.
Plakalar “2. Yoğunluk”ta olan gezegen Sirius B ye ait olan “striated-selenit-quartz” (yivli  selenik kuvars) dan yapılıp dünyada bulunan gümüşün bir tür geliştirilmiş hali ile kaplanmıştır. Azurite veya Eieyani Konseyinden Ur veya Maharaji Sirianlı-Mavi-İnsan soyundan olan din adamları tarafından yapılmıştır. Plakalar Urtite İnsan ırkına, hali hazırda kurulmuş olan “Zümrüt birlikte evrimleşme antlaşma” konseyine  kabul edilme nedeni ile Urtite İnsan ırkını onurlandırmak için verilmiştir.  Genelde CDT Plakaları içinde bulunduğumuz 15 boyutaki ırklara, temel insan ırkı olan 3 ana insan ırkı tarafından (Zümrüt Soyu Elohei-Elohim,  Altın Soyu Seraphei-Seraphim , Ametist Soyu Bra-ha-Rama) armağan edilmiştir.
CDT plakalarında ciltlerce şifrelenmiş fiziksel ve ruhsal evrimleşme ile ilgili ileri düzeyde öğretiler bulunmakta. CDT deki öğretiler bu matrixte ilk yaşam tohumlarının atıldığı günümüzden 950 Milyar yıl öncesinden başlıyarak günümüze kadar olan tüm evrim tarihini kapsamaktadır.  Zaman kavramı doğada eşzamanlıdır; geçmiş-şimdi-gelecek, çok katlı hallerde,evrimin olabilecek olası oluşumununu da içeren,  içten ilişkili döngüler halinde vardır. CDT Plakaları insanın,  içinde bulunduğumuz zamanın boyutlarının, ırklarının, galasilerin şimdiki-zamanda özgür iradenin değişik kullanılmasından dolayı değişecek olan olası gelecek- zamanların da çoğunu kapsamaktadır.  Şimdiki zaman sürecinde kullanacağımız Özgür iradenin hangi yönde kullanılacağı, geleceği sabit durumdan çıkarıp kullanım şekline bağlı olarak değiştirmekte, şekillenmekte. Karmayı özgür iradeyi kullanarak bir ölçüde değiştirmek mümkün. İnanması biraz güç ama CDT plakaları bu olasılıkların birçoğunu da kapsamakta.
CDT Plakalarının bize şu anda ne yararı olmakta, onlardan nasıl yararlanabiliriz. CDT Plakaları temel ırkların nasıl yaratıldıklarına, Evrensel Birleşik Alan Fiziğine, Birlik Bilincine, ruh halimize, Gizli ruhsal bilim olan “Yükseliş - Merkaba” eğitimine dair ucsuz bucaksız bilgi içermektedir. Dahası Dünyadaki , Galasideki ve Evrendeki “Yıldız Geçiti Kapılarının” mekanizmalarını, “DNA”, “biolojik yenilenme” ve “Kathara şifa” sağlık sistemlerinin bilgilerini içermekte. Bu Ustaların öğretileri, Dünya İnsanına görevini layiki ile yerine getirsin diye verilmiştir. Dünya insanın görevide Evrensel Tapınak Yapısının bekçisi ve gardiyanı olmaktır.
CDT Plakaları Urtites insan ırkına verildğinden bu yana (M.Ö. 246,000) Dünya İnsanının evriminde çok önemli rol oynamıştır.  İlk çeviri CDT Plakaların veriliği zaman Urtite insan ırkı tarafından yapılan yazılı kitaplardan oluşur. Kitabın adı ise “Maharata”. Bu kitap 500.000 sayfa ve 590 bölümden oluşur. Maharata “2. Yoğunluk” ta bulunan Taran medeniyetinde sık kullanılan bir kumaş-kağıt karışımından olan malzemeye el yazısı ile yazılmış yazı dilide “Anuhazi dil”i ile yazılmış (Anuhazi “4. Yoğun” lukta bulunan Zümrüt soyundan olan Elohei-Elohim-Anuhazi (kedi insan)temel insan soyu tarafından kullanılan, ilk konuşulan-yazılan dildir. Bizim zaman matriximize mevcut olan bütün diller bu dilden türetilmiştir. Yanlız kitabı Hintlilerin Maharabarata kitabı ile karıştırmamak gerekir, Hintlilerin kitabı Maharata nın çok az bir bölümünü içerir. CDT Plakalarının tamamının gün ışığına çıkarıldığına dair hiç bir bilgiye raslayamadım. Değişik zamanlarda kısım kısım çevrilmiştir, Örnek olarak M.Ö. 10 yüzyılda çevrilmiş İncil’in kayıp kitapları.
12 tane olan CDT Plakaları M.Ö. 246.000 yılından M.Ö. 208.216 yılına kadar Urtite insan ırkının gözetiminde yeryüzünde saklandı. M.Ö. 208.216 da kutupların değişmesi  ile oluşan felakette Urtite insan ırkı katledildi, 12tane olan CDT Plakaların 10 tanesi Sirius B gezegenine ait olan Azurite insan ırkı tarafından alınıp “Azurite Evrensel Tapınak Güvenlik Ekibi”nin gözetimi altına alındı. Bu arada Disklerin2 tanesi çalındı. Daha sonar çalınan CDT Diskleri bulunmuştur.
CDT Plakaları (diskleri) sadece içerdiği pratik bilgilerden dolay dünya dışı, yıldızlar arası ırklar tarafından gıbta edilip ele geçirilmek istenmiyor,  CDT diskleri aynı zamanda 12 ana “Yıldız Geçit Kapıları” nın nasıl açılabileceğine dair bilgi içermektedirler.  Bu durum birçok insan ve insan olmayan ırkın iştahını kabartmakta. Bahsedilen 12 CDT plakalarla ilintili olan daha büyük 12 Gümüş Diskler bulunmakta, bu büyük disklere “Mühürlü Zırhlar” denmekte ve bunlar da CDT plakaları ile aynı zamanda yapılmışlardır. Dünya yaşayan bir canlı organizmadır, kendine has bir ‘çekirdek enerji’si olmaktadır, bu bağlamda, Dünyaya ait olan organik ‘çekirdek enerji sistem’i içinde değişik karekterlerde enerjiler bulunmakta, bunlardan bir kaçı; “Yıldız Geçiti Kapıları”, “Enerji akış yolları-Ley Lines”, “Değişik amaclı kullanılan kapılar-Portals”, “Girdap enerjiler-Vortex”…….. İşte, “ Mühürlü Zırh disk”leri de, 1. boyuttan 12. boyuta kadar olan Yıldız Geçiş Kapılarının nasıl açılacağının bilgisini içermektedir.  Yeryüzünde olan Yıldız Geçit Kapıları 12 tanedir. Mühürlü Zırhların aktif edilebilmesi için de 12 CDT Plakalarına ihtiyaç vardır. 12 Yıldız Kapısı sırası ile;  1 den 6 ya kadar olan kapılar, 1. ve 2. ‘Yoğunluk’ ğa açılmakta, buda 1. ve 6. Boyutlara karşılık gelmekte.   7. Kapı Arcturus’ a, 8. Kapı Mintaka-Orion’a, 9. Kapı da Mirach-Andromeda sistemlerine açılmaktadır. 10., 11., 12. kapılar ise madde öncesi durumun yaşandığı “4. Yoğunluk ” a açılmakta, bu var oluş alanı “Sıvı Işık Kutsal Alan” olarak adlandırılmakta. Sırası ilebu alanlar 10. Boyut Vega’da, 11. Boyut Aveyon’da, 12. Boyut Aramatena’da,  genel olarak hepsi Lyran Takınyıldız’ında bulunmaktadırlar.  Görüldüğü üzere kapılar Boyutan boyuta geçmeyi sağlamakla kalmayıp, aşağı boyutlardan yukarıya yükselişi de sağlamaktalar. Bu yükseliş kapıların doğal açılması ile belirli zamanlarda kendi kendine gerçekleşmektedir. Yani bedeni terk etmeden aydınlama, veya islami deyimle Erme gerçekleşir. 2000 ile 2017 tarihlerinde bu açılış gerçekleşecektir, onun için şu an yaşayan herkez bu olaya tanık olacaktır. Bahsettiğim 12 Yıldız Geçit Kapıları doğal olup bildiğim kadarı ile bizim içinde bulunduğumuz 15 boyut içinde kapıların nasıl yapıldığını ve kimler tarafından yapıldığını hiç kimse bilmemekte.  Hatta çatlaklar oluştuğundan dolayı bazı güçlüklerin yaşandığından ve tamirlerinin yapılamayacağından bahsedilmekte.  

Bunun yanı sıra 50 den fazla insan yapımı kapılardan bahsedilmekte, tabiki bu kapılar Yıldız geçidi Kapıları olmayıp diğer kapılara geçiş veya başka amaçlı kullanılmaktadır, örnek gerekirse, yapma kapılar kullanılarak gelecek olasılıklarınını görme aygıtları yapılmakta,  bunun adına da Ayna denmekte, 2000’in başlarında bu teknikler rafa kaldırıldığı biliniyor ama yakında tekrar su yüzüne çıkarılır söylentileri hakim. Tabi bu teknolojiler Dünya dışı teknolojileri olup Dünya İnsan’nına verilmiştir.


Voyagers adlı kitaptan alınmıştır.
Çeviren Naci Gülşan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder