3 Nisan 2014

Gümüş Alayı


‘Gümüş Alay’

Yükseliş’in veya bazılarına göre Değişim’in hızı her geçen gün artmakta, biliyorum birçoğumuz bunu günlük yaşantısında görüp farkına varamamakta. Benim nacize önerim dikkatinizi rüyalarınıza biraz daha fazla vermeniz olacak. Rüyalar fiziksel alemde yaşanmadığı için değişim rüyalara çok daha çabuk yansımakta. Rüyaların sıklığı, konuların değişmesi, rüyalarda nerelere gidildiği, aynı rüyayı birkaç kişinin görmesi gibi ayrıntılara biraz daha fazla önem vermek gerekir. Bilmiyorum kaçımız buna tanık oldu, rüya görmekten dolayı aylarca, akşam yattığımdan daha yorgun kalktım.  Şunu da eklememde fayda var, günlük yaşamımız gibi rüyalar da kontrol altında. Bu işin  Dünya dışında 3. Boyutta olmayan küp şeklinde olan bir merkezden yapılmakta olduğunu Tanaath isminde bir bayandan duydum. Tanaath konuyu biraz daha açıp rüyaları kontrol eden bu merkezin patlatılarak yok edildiğini söyledi, eğer bu merkez tek ise, rüyalardaki iletişim sansürsüz devam edecek gibi görünüyor bana. Çoğumuz rüya durumunda iken diğer bilinç düzeylerine geçip oraları deneyimlemekteyiz, birbaşka değişle oralarda yaşamaktayız, hatta eğitilmekteyiz de. Rüya, uyanıklık gibi bilincin bir başka durumu, diğer Boyutlar gibi başka bir alem. Dünya üzerinde yaşayan insanı kendi yararları doğrultusunda tutsak eden negatif güçler DNAlarımızla oynayarak rüyalarımızı hatırlama olanağını ortadan kaldırdıklarından, bu alanda kazandığımız deneyimlerden pek yararlanamaktayız.  Bununla kalmayıp geçmiş yaşamları hatırlama yeteneği de elimizden alınmıştır.


Tanaath isimli bayan ve benzerlerinin  Evrendeki ihtiyacı olan diğer varlıklara verdiği hizmetlerden bahsetmek isterim. Tanaath 3. Boyut’a normal doğum yoluyla gelen bir bayan, insan bünyesinde olan fiziksel bir varlık. Enkarne (incarnate) olarak, reenkarne olarak değil, yani bir önceki yaşamında Dünya insanı olarak yaşamamış. İki kişiyle birlikte internet radyolarında halktan gelen sorulara cevap vererek bizleri aydınlatmakta. Yanındaki diğer bayanın ismi Güneş ateşi, ‘Galaksi Gezegenleri fedarasyonu’ nda üye, beyin ismi ise Drake, emekli asker, internet radyo yapımcısı, belirli bir birliğe bağlı olmaksızın olumsuz güçlere karşı savaşını fiziksel ve fiziksel olmayan ortamda hala sürdürmekte, araştırmacı ve oldukça bilgili bir kişi. Tanaath, ‘Gümüş Alay’ı adı altında Dünyaya insan olarak oldukça çok reenkarne olan biri tarafında kurulmuş olan, fiziksel olmayan (Ethereal düzeyde), bir nevi askeri teşkilatta görev yapmakta. Genellikle baskın yaparak hizmet veren bir nevi vurucu timler. Değişik Boyutlardan özellikle 5. ve 6. Boyut’tan katılan teşkilatın üyeleri 100.000 ile 150.000 cıvarında. Bu teşkilat yaptıkları görevler karşılığında kazanılan enerjiler ile oluşturulmuş, 3. Boyut ile 4. Boyut arasında bulunmakta. Son reportaşlarında kendilerine verilmiş bir gezegene taşındıklarından bahsetmekte.  Gümüş Alay’ın görevi baskı altında olan sömürülen varlıkları esaretten kurtarmak. Şu andaki çalışmaları değişmekte olan Dünya üzerinde. Dünya insanını tutsak eden Sürüngen ırkına ve bu ırkın yarattıkları, işbirliği yaptıkları olumsuz varlıklara karşı mücadele etmekteler. Sadece bununla kalmayıp Yerkürenin içinde yaşayan ve diğer yıldız sistemlerinde olan herhangi şekilde Dünya üzerinde olumsuz emelleri olan insan ve insan olmayan varlıklara karşıda mücadele vermekteler, bunlar arasında Agartalılar, Sirius, Pleiades, Orion yıldız kümelerinden gelenler ve oralarda yaşayan insanlar da bulunmakta. Mesela Pleiades Takım yıldızlarından gelenler genellikle  sarışın, renkli gözlü, uzun boylu insanlardır, doğal olarak bizler bu bize benzeyen insanları bize yardım edecek dostane insanlar olarak algılamaktayız. Tanaath’ın uyarısı  Pleiades takım yıldızında 400 den fazla gezegen bulunmakta, olumlu olanların yanı sıra çok sayıda olumsuz varlıkların olduğu ve çok dikkatli olunması gerektiği yönünde. Mesela ‘Galaktik ışık federasyonu’ Sürüngen ırk tarafından kurulmuş bir teşkilattır, Öyle olumlu bilgiler vermekteler ki kanmamak elde değil. Genetik bilminde uzman olmalarından dolayı insan görünümündeler.

Teşkilatta Evrenin her yerinden, hatta başka Evrenlerden gelen insan ve insan olmayan varlıklar görev yapmakta. Durumu çocukların oynadıkları bilgisayar veya video oyunlarına benzetiyorum.             


Teşkilat katılmak isteyen herkese açık, tabiki teşkilatı bulmak gerekiyor. Katılım, eğitim ve görev  bilinçli olarak veya rüya halinde bedenden ayrılarak oluyor. Tabiki söylediğim 3B’de olan bizler için geçerli, diğer alanlardan katılanlar için değil, bu alanda sürekli yaşayanlar da olmakta. İşin çarpıcı yanı herhangi birimizin uykuda Gümüş Alayına katılıp  günlük yaşamımızda hatırlamama durumu. Belkide siz yada ben bu Alay’da hali hazırda görev yapmaktayız?!   


Başka bilinçlerde yaşananları öğrenip bilgimizi genişletmek için yapılan söyleşileri özetleyerek aktarmaya çalışacağım. Radyo proğramların her biri çok uzun olup, 1 ile 3 saat, hepsini aktarmam mümkün değil. Yukarıda ve daha sonraki sayfalarda yazılanların doğruluğunu kabul edip etmemek  kararınıza bağlı. Tavsiyem, önyargılı davranmadan yazılanları okuyup, beyninizin değil, içgüdülerinizin verdiği karara bağlı kalarak sonuca ulaşmanız olacak.  Her halükarda kendi yolunuzu bulmada yardımcı olacağına eminim. Bu tür özel askerleri Amerika ve diğer büyük devletler de yetiştirmekteler, nasıl mı biliyorum, bu tür askerlerden açığa çıkıp itiraf edenlerden.             


Dinlere özellikle uzakdoğu dinlerine, Mitolojiye, yapılan filmlere, özellikle çizgi filimlerine baktığımızda bu tür özel askerlere raslıyoruz. Hatırlayalım ateş olmayan yerden duman tütmez!
Bir sonraki yazıda Gümüş Alay’ının 3. Boyut’tan sonraki alanlar hakkındaki görüşlerini vereceğim. 





Çeviren; Naci Gülşan

1 yorum: