23 Ağustos 2019

KONTROLÖR VEYA REPTERRAN’LAR


KONTROLÖR VEYA REPTERRAN’LAR




Dünyadaki insanlar, özellikle Gri’lerle ilgili olmak üzere gerçek ET temasıyla bağlantılı olarak, Kontrolörler veya Repterran’lar (Dünya düzlemi Reptoidleri -Uzaylılar Dünya’lılara, Terrestial/Terrestian derler, Dünya’lılar da onlara Extraterrestial’lar – Dünya dışı der-Naci) olarak adlandırdığım bir grup tarafından yapılan büyük bir Yanlış bilgilendirme ve korku kampanyasına maruz kalıyorlar. Repterran’lar ayrıca Elitler veya Illuminati olarak da bilinirler. Bunlar, genetik ve enerjisel olarak Dünyadaki insan yaşamı dahil, yaşamın tohumlanmasından ve geliştirilmesinden sorumlu olan gezegen dışı asistan yaratıcısı ırklarından biri olan Draconian'larla bağlantılıdırlar. Bu yardımcı yaratıcılar, birçok yüksek boyutlu evrensel seviyeden gelen gezegen dışı kültürlerdir.

Binlerce yıl önce bu grupta büyük bir anlaşmazlık yaşandı, bu da Draconian'ların ve çocuklarının gezegeni ele geçirip fiziksel formlarda burada hapsolmalarıyla sonuçlandı. Titreşim frekansları, güç ve teknolojinin yanlış kullanılmasıyla bir daha yükseltip fiziksel formdan kurtulamayacakları kadar düştü. Bu, sürekli olarak Dünya düzlemine geri çekilmelerine, evrimsel süreclerini tamamlayamayarak, tekrar tekrar kaba fizikselliğe reenkarne olmalarına neden oldu. İleriye gidemezlerdi çünkü tamamen fiziksel arzulara, güçlere, başkalarını kontrol etmeye ve ruhsal gelişim ve mükemmelliğin aksine fiziksel insan formunun mükemmelliğine kanıp burada takılıp kalmışlardır. Başkalarının da daha yüksek düzeylere evrimleşmelerini istemediler, böylelikle insanlığın geri kalanını ruhsal olarak kıskaca alıp kontrol altında tutabildiler, bunun için de ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Etkileri, öyle yada böyle etkileri olan astral düzleme kadar uzanır. Astral düzlem, aslında yaşamlar arasındaki fiziksel formların dışındayken, Dünya insan bilinci için bir “tutma alanı” olarak yaratılmış fiziksel olmayan boyutsal frekansların bandıdır. Tamamen insanlığın Kolektif Bilincinden oluşur,  yanı sıra, Dünya üzerindeki tüm inanç sistemleri, batıl inançlar ve zihin setleri aracılığıyla yaratılan sayısız “düşünce formu” ile birlikte hem olumlu hem de olumsuz olarak oluşturulmuştur. Binlerce yıl boyunca Kontrolörler tarafından Dünya insan zihinlerini yanlış bilgilerle zorla besleme nedeniyle oldukça karmakarışıktır.

Repterran'lar Kontrolör olarak kendilerini Dünya ve Dünya insanlığının “sahipleri” olarak görüyorlar ve burada insan bilincini gizli manipülasyon yoluyla kontrolü sürdürüyorlar. Kuantum fiziğinin kanıtladığı gibi, insanlar bilinçleri ve düşünce tarzları ile kendi gerçekliklerini yaratırlar ve Kontrolörler de bunun farkındadır. İnsanlığın Kolektif Bilincini kontrol ederek, gezegenin kontrolünü elinde tuttuklarını biliyorlar.

Aslen Draconian'lardan gelen ve aynı zamanda Denetleyici grubunun bir parçası olan Anunnaki olarak bilinen sürüngen / insan hibrit grubu, Sümer, Babil ve gezegenin o bölgesindeki diğer kültürlerin kurucularıydı. Bu kültürlerin fikirlerinin çoğu Atlantis'ten miras kaldı. Çok ataerkillerdi ve korku odaklı inanç sistemlerine yöneldiler. Durumu düzeltmek için, Dünya'ya enkarne olmak isteyen daha yüksek boyutlu Varlıkların birkaç girişimi oldu, ancak bu girişimlerin hepsi Denetleyici makamlar tarafından ölümle sonuçlandırıldı. İmparator Konstantin ve Justinian tarafından İsa'nın ölümünden yaklaşık 300 yıl sonra büyük bir Denetleyici yanlış bilgilendirme kampanyası başlatıldı ve yüzlerce yıl sonra geleneksel din, insanların bilinçlerini cehennem ateşi korkusu ile kontrol etmeyi başardı ve ataerkil lanet bir "Tanrı" inancı oluştu.

Bu, insanların geleneksel dini ciddi biçimde sorgulamaya başladığı 1960'lara kadar devam etti. Kontrolörler bu alanda itibar kaybediyorlardı, bu nedenle yasadışı uyuşturucu kültürünün teşvikiyle bir başka bilinç manipülasyonu ortaya koydular, bu gün dahi büyük bir sorun olmaya devam ediyor. 1970'lerde Yeni Çağ inanç sistemi, geleneksel dinin yerine geçti ve bir şekilde, insanlar, çeşitli Uzay Kardeşliği ve Yükseliş Ustaları kültleri ile manipüle edildi ve “kanalize” bilgilerle kontrol altına alındı.


Genellikle bu tür bilgiler “güzel, sarışın, mavi gözlü mükemmel görünümlü Varlıkları” içerir, daha ziyade Kontrolörlerin de ilham verdiği ve ilham aldığı Nazi “Aryan İdealini” hatırlatır. Tüm kanal mesajların böyle olumsuz bir kaynaktan geldiğini söylemiyorum, ne yazık ki kesinlikle bazıları öyle. Bu sahte mesajlar, bilgiyi daha yüksek Varlıklardan, ruh rehberlerinden, meleklerden vb. geldiğini algılayan psişiklerin bilinçlerine telepatik uzaktan yerleştirilir.

Verdikleri mesajlar, asla gerçekleşmeyen dünya sonu senaryoları ile doluydu. 1998'den 2000 yılına kadar, 3. Dünya Savaşı'nın çıkacağı öngörüldü, korku ve yutturmaca ile ortaya çıkan bilgisayarların 1999 dan sonra tarihi 2 rakam olarak hesaplayacağı öngörüsünün asla yaşanmadığını hatırlayın. En son örnek, 21 Aralık 2012'deki bazı “seçkin” grupların "yükseleceğine" dair verilen söz. Bu türden diğer mesajlar ise, Gezegen Nibiru’nun sözde geri dönüşü ve Galaktik Federasyon veya herhangi bir yerdeki Yüksek Konsey tarafından yıldız gemilerinin toplu olarak görünmesi veya inmesidir. Herkes heyecanlanır, ardından hayal kırıklığı, güçsüzlük ve hiçbir şey olmadığında alay etme gelir, bu her zaman böyledir. Ben de bu tahminlerin neredeyse her zaman birkaç olası tarih vererek "kaçış yolu" olduğunu fark ettim.

Başka bir yanlış bilgilendirme, Dünya negatif uzaylılar tarafından saldırıya uğrayacak ve istila edilecek. Bu, sözde Cumhurbaşkanı Eisenhower'a "İskandinav tipi" bir ET grubu tarafından verildiği söylenen bir uyarıydı. İnsanların kavramadığı şey, bu grubun Nazi Rejimi'nin arkasındaki gerçek güç olduğudur ve Kontrolör grubunun bir parçasıdır. Gelişmiş teknolojilere sahipler, bu durum düşen gerçek ET gemilerinden çalınan daha ileri teknolojilerle daha da geliştirilmiştir. Şüphelenmeyen psişik yeteneklerin bilinçlerine sızmak için uzaktan telepatik bilinç kontrolünü kullanıyorlar; daha sonra,  Kontrolörler, zekice, aldatıcı korku yaymaktan başka bir şey olmayan bu tür olumsuz öngörülerde ve uyarılarda bulunuyorlar.

Dünyadaki tüm otorite kademelerine sızmışlardı, görünüşleri tamamen insan olduğundan bunu rahatlıkla yapabiliyorlardı - onlar Dünya insanı, ama modern insandan çok daha yaşlı bir ırk. Gezegende yeraltı üsleri var ve Hitler’in İç Dünya’ya bir giriş bulma saplantısının ve bu “mükemmel süper ırkı” Aryan İdeal’ini üretme fikrinin ardında yatan şeydi. Bu Kontrolör / Elitler / İlluminati'nin çok rahatça kontrolünde olduğu 4. Dünya yeryüzü, 5. Dünya bilincine geçtikçe sona erecek. Umutsuzca bunun olmasını engellemeye çalışıyorlar, çünkü geçiş olduğunda kitlelerin kontrolünü ve manipülasyonunu kaybedecekler.  Daha çok Dünya dışı Varlıkların Dünya işlerine karışmaları ve özellikle de 2. Dünya Savaşı'nın sonundan bu yana Dünyayı özgürleştirmek için, geri dönmeye başlayan Boyutlar arası Varlıkların müdahaleleri, yanlış bilgi ve korku yaymalarının asıl sebebidir. Bu, gerçek ET'lerle ve özellikle Gri'lerle temasın niye olduğunun açıklamasıdır.

Judy Carroll
Ç; Naci Gülşan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder