29 Ekim 2018

RH NEGATİF KAN FAKTÖRÜ


RH Negatif Kan Faktörü


RH Negatif kan türleri, araştırdığım en etkileyici konulardan biridir. Araştırmayı tam tamamlıyamasam da, kısa cümler halinde bile olsa, elimde olanı yayınlıyorum. Bir önceki çeviride RH negative kan gurubu hakkındaki söylenenleri buraya eklemek istemedim. İlgi duyanlar bir önceki yazıyı “Anunaki Tanrıları’nın Kan Bağlarını” okuyabilirler. 

Kan grubunuzu biliyormusun? Bu gezegendeki her insanın kan grubu ya O, A, B ya da AB dir ve bu guruplar ya RH pozitif ya da RH negatif faktörüne sahiptirler. Rhesus (Rh) faktörü, kandaki spesifik bir antijeni ifade eder. Kanınız antijene sahipse, Rh pozitifsiniz. Kanınız Rh antijeninden yoksun ise, Rh-negatifsiniz.

Kan faktörleri özeliklerini kaybetmeden, tam iletilir. Dünyadaki diğer tüm primatlar da bu Rh faktörüne sahiptir. Dolayısıyla, tüm insanlık aynı atadan evrimleştiyse, kanları da birbirleri ile uyumlu olmalıdır. Hepimizin kan grubu aynı olmalı. RH Pozitif kan Rhesus maymuna ve diğer tüm primatlara kadar izlenebilir, ancak RH negatif kan da bu durum yoktur. Kökeni doğada hiçbir şeye dayandırılamıyor. Rh negatif nereden geldi? Eğer tarih öncesi insanın soyu değilse, Dünyaya çok önce gelmiş astronotların torunları olabilir mi? Eğer insanlar uzaylılarla çiftleştiyse, bu da uzaylıların az ya da çok benzer bir vücut yapısına sahip olacağı anlamına gelir. Saç, göz rengi gibi sadece ince farklılıklar ortaya çıkabilir.

Birçok insan RH negatiflerinin Atlantis ve Lumeria'dan hayatta kalanlar olduğuna inanıyor.  Kesinlikle mümkündür. Bazı insanlar RH-negatif kanın UV ışığına daha fazla maruz kalma gibi bir dış faktörün neden olduğu dolayısı ile genetik mutasyonun sonucu olduğuna inanırlar. Mesele şu ki, hiç kimse Rh negatiflerinin nereden geldiğine dair tatmin edici bir açıklama yapamamakta.
Bir başka garip şey .. Anne Rh negatif olduğunda ve baba Rh pozitif olduğunda, bebek Rh faktörünü babadan alabilir. Bu olursa, RH negatif bir anne bebeği düşürebilir. Niye?


İnsan tarafından bilinen tüm hayvanlar ve diğer canlılar, türlerinden herhangi biriyle çiftleşip üreyebilir. Boyut ve renk herhangi bir fark yaratmaz. Ama, iki ayrı tür birbiri ile çiftleşemez. Eğer çiftleşirse, Hemolitik hastalığı olur. Bu Rh negatif bir anne Rh pozitif bir çocuk taşıdığında ortaya çıkan aynı alerjik reaksiyondur. Kan, sanki yabancı bir maddeyi (bir virüs gibi) yok etmek için antikorları oluşturur, böylelikle bebeğin yaşamını sonlandırır. Bir annenin vücudu neden kendi yavrusunu reddeder?

Rh negatif olan bir kadın Rh negatif olan bir erkek tarafından hamile kalırsa, bu tür problem mevcut değildir: her iki birey birbiriyle tamamen uyumludur, fetus normal şekilde gelişir ve doğacak çocuk genellikle Rh negatif'tir. RH Pozitif, RH Negatif’in üzerinde dominanttır.  RH Pozitif bir babadan hamile kalan RH Negatif olan bir kadının 5 çocuğundan ancak birinin RH Negatif olma ihtimali vardır. 

İspanya ve Fransasınırında yaşayan Bask halkı en yüksek Rh negatif kan yüzdesine sahiptir. Nufusun % 30’u Rh negatif kan grubundandır ve yaklaşık % 60'şı bir RH negatif geni taşır. Ve henüz, Bask’lıların kökeni bilinmemektedir. İnsan nufusunun sadece % 15’i Rh negatiftir. RH Negatif faktörü belirli gruplarla ve kabilelerle bağlantılı gibi görünüyor. Avrupalıların yaklaşık % 40 ila % 45'inde Rh negatif kan faktörü varken,  Afrika kökenli Amerikalıların sadece % 3'ü ve Asyalıların % 1'i Rh negatif kan faktörüne sahiptir. İsrail'de yaşayan Doğulu Yahudi’lerdeki nüfusta da yüksek oranda Rh negatif kan faktörü vardır. Samiriye’liler (Samaritans) ve Siyah Cochin Yahudi'lerinde de yüksek oranda Rh negatif kan faktörü görülür. Bask, Fas’ın Barber halkı ve Maya’lıların DNA’ları kusursuz bir biçimde birbirleri ile aynıdır. 


RH negatif kan, Britanya Kraliyet Ailesinin her bireyinde görülür, bu özellik te, Kraliyet ailelerinin görüldükleri gibi olmadıklarına dair olan tartışmayı ateşler.

Bir teoriye göre, A RH Negatif kan factorü Atlantis’in kraliyet ve Din Adamlarından gelmekte. 

“Bazı insanlar da bu kan grubunun Sümer’den ya da Annunaki’den geldiğini düşünüyor.

“Anunnaki nihayet Dünya'dan ayrıldığında, şaşırtıcı bir miras bıraktı: Bugün hala yaşıyan yeni bir insan biçimi, geriye kalanlardan radikal olarak farklı olan RH negatif’ler.”
Rh Negatif kan gurubunda olanlar Klonlanamazlar.

AB Negatif kan gurubu az bulunan bir kan gurubudur. Rh B negatif ve Rh B Pozitif kan grubu (Kollektif Bilinç düzeyinde) kovan bilincinde olan kan gurubudur. Bu guruptaki insanlar bilmeyerek tek bir ajanda için çalışabilirler. Bu bireyler kollektif bilincin bir parçası olduklarından habersizlerdir. Rh Negatif O gurundaki insanlar Oksijeni vucuda en fazla alan bireylerdir, (Mavi Kan) eğer 100m koşucusu veya savaşcı isen dayanıklılığın diğerlerinden çok daha fazla olacaktır. Genelde Rh Negatif’lerin süreklilikleri Rh Pozitif’lerinkinden daha kısadır, devam etmek için dinlenmeye ihtiyaç gösterirler. Rh Negatif’lilerden oluşan bir ordunuz varsa, bu ordu sadece kısa süreli görevlerde çok başarılı olur, mesela iyi vurucu tim oluştururlar. 6 veya 7 tip Sürüngen ırk bu gezegende yaşamaktadır, şekil değiştirenler de dahil olmak üzere hepsinin kanı Rh Negatif’tir.- Max Spiers


Kanımca Kraliyet muafızları, Günümüzdeki devlet görevlisi korumalar, Ajanlar, üst düzeydeki teroristler, Süper Askerler, her türlü gizli teşkilatlarda kullanılanlar, gangesterler.. v.b.  hepsi değilse bile, kilit noktalardakiler Rh B faktörlü kan gruplarındaki insanlardan oluşuyor.
Rh pozitif ve Rh negatif kan karıştırıldığında ortaya çıkan kümelenme (aggulasyon) çıplak gözle görülebilir. 

RH negatif kan grubu olan insanlar bazı benzersiz özelliklere sahiptir. Kan bağışı meselesinde bu kan faktörü diğer kan türlerine kan verebilir, herkesin kanıyla uyumludur. Ancak, maalesef sadece kendi türünden kan alabildiklerinden kan almada oldukça sınırlıdırlar. Daha da garip olan, RH Negatif kan grubu olan insanların diğer insanların çoğundan daha duygusal ve fiziksel olarak farkında oldukları görülmüştür; bu, diğer insanların algılayamadıkları enerji formlarını algılama kapasitesine sahip oldukları anlamına gelir. Çoğu insandan daha düşük vücut sıcaklıklarına sahip olma eğilimindedirler ve bundan dolayı yüksek sıcaklıklara karşı da daha hassastırlar. Genelde kanımız Demir temellidir, Rh Negatif kan gurubu Bakır temellidir. Bakır iyi bir iletkendir, dolayısı ile Rh Negatif’in elektriğe, enerjiye olan duyarlığı daha fazladır. 

RH Negatifleri ayrıca, toplumdaki diğer birçok insan için yaygın olmayan garip özelliklere sahip olma eğilimindedir, bunlar sadece eğlimdir, hepsine sahip olunacak diye bir kural yoktur: 

o   Ait olmama hissi,
o    Gerçek arayıcıları,
o   Hayattaki “Misyon” duygusu,
o   İnsanoğluna empati ve merhamet,
o   Ekstra kaburga veya omurga,
o   Ortalamadan daha yüksek IQ,
o   Duygu ötesi algı yeteneği, Uzay ve Bilim aşkı,
o   Daha hassas görüş ve diğer duyular,
o   Psişik / sezgisel yeteneklerin yoğunluğu,
o   Düşük vücut ısısı, tansiyon yüksekliği,
o   Ağırlıklı olarak mavi, yeşil veya Ela gözler,
o   Kırmızı veya kırmızımsı saç renk tonu,
o   Isı ve güneş ışığına karşı artan hassasiyet,
o   Açıklanamayan yara izleri,
o   Empatik hastalıklar,
o   Elektrikli cihazlarıda parazit yapma veya bozma enerjisi,
o   Garip açıklanamayan fenomeni yaşama,
o   Psişik ruyalar,
o   Uzaylılar tarafından Kaçırma riskinin yüksekliği


“İdeallerinin peşinden gitmek için hayatı korumaya almış, görünmez güçlükleri göze aldılar ... bunlar sabırsızlıkla kendilerini saklanmak için uğraşan güçler olmalı. Herkes gerçeğe erişebilir, ancak eğer kanınız Rhesus negatif ise, KRALLIĞIN ANAHTARLARI SİZDEDİR.”

Simon Parkes bu konuda şunları söylüyor; bazı kanların kökeni daha eskiye dayanırken, bazı kanlar modern'dir. Kan bağlarından bahsederken, vücuttaki Ruh'tan bahsediyoruz. RH negatif’lerden bahsederken, bireyin gezegenle uzun bir ilişki kurduğundan bahsediyoruz. İsa, yeni şarabı eski şarap mahzenine koyamıyacağımızı söylüyor. Çok ilginç deneyimlere sahip olacak yaşlı ruhu sıradan vücuda değil, özel olarak hazırlanmış vücuda, koymanız gerekiyor. Elit kesimin kanı RH negatif kan grubu olabilir. Dünya Dışı Varlıkları tarafından kaçırılanlar, ya Rh negatif kana sahip olan ya da ebeveynlerden birinin RH negatif kan gurubu olan bireylerdir.

Almanlar İkinci Dünya Savaşında genel olarak Rh Negatif kan faktörü ile özellikle Rh Negatif O, Negatif B ve az bulunan Rh Negatif AB ile deneyler yapmışlardır. RH Negatif B kan’ı ve Gri (Grey) ırkının ruhunu kullanarak Drone’lar yaratmışlardır.  

Daha egzotik teoriler arasında, Rh-Negative geninin, Afrika'dan gelen bir ırk ile iç içe girmiş farklı bir insanlık ırkını temsil ettiği fikri vardır. Bir blogcu, Rh-Negatif kanı olanların, orijinal insan ırkı olduğuna inandıkları Hyperborean ırkının soyundan geldiğini söyleyecek kadar ileri gitmiştir. Bu düşünceyi takip edenler, bu ırkın sarı saçlı ve mavi gözlü olduğuna ve İsa da dahil olmak üzere tarihin en büyük ruhsal öğretmenlerinin ırkı olduğuna inanmaktadır.


Dünya dışı varlıklar ile melezleşmenin sonucu olan Rh-Negatif kan türüyle ilgili diğer bir teori, dünya dışı varlıkların insanlardan tamamen farklı bir biyolojiye ve genoma sahip olma olasılığıdır. Onların genomu DNA'ya bile dayanmayabilir - ama Dünya'da hiçbir zaman evrim geçirmeyen RNA gibi ya da bilmediğimiz bir tür genetik depolamaya dayanabilir.

Konu ile ilgili eski kültürlerin direk torunları olan küçük bir avuç kitle hakkında David İcke’ın konuşmasından seçtiğim; “Siyah asalet” (Black Nobility). Bunlar, Avrupa'nın mavi kanlarıydı. Gerçekten de  mavi kanları vardı ve hemoglobin bazlı değil, bakır tabanlıydı. Yarı insanlardı. Hala bu gün de varlar. Hemofili ile ilgili bir sorun vardı, bu sorun aralarındaki birbirleri ile evlenmelerinden kaynaklanmamaktaydı. Sorun, kendi toplumunun dışındakiler ile, bakır esaslı kan sisteminin dışında olanlar ile evlenmeye başlamalarıydı. Hemoglobin ve bakır sistemleri birbiri ile karışmaz. Bu durum Elit tabakanın alelade insanlarla evlenme yasağının orijinal sebebidir. Hibridizasyon programı tamamlandığında, Sümer liderleri artık şekil değiştiren Sürüngenler haline geldiler. Yeni Melez Sürüngen  bu kültürün eliti haline geldi. Artan Sürüngen DNA'sı nedeniyle kanlarıdaki bakır içeriği arttı.

Yukarıda RH faktörünün fiziksel durumu üzerindeki görüşler ağırlık kazanmış. fiziksel oluşumu da önemli, RH Negatif ile Rh Pozitif kan gurubu arasındaki işlevsel farkın ne olduğu konusunda henüz kesin bir sonuca ulaşılmamasına ragmen, kanımca RH factörün asıl kaynağı bedenin Ruh ile olan bağında aranmalı, tahmin edeceğiniz üzere bu konuda Simon’un dışında hiç bilgi yok. Ruh bedenlenme sırasında RH Negatif bir bedene enkarne veya reenkarne ettiriliyor veya Arkon Kurulunu aşması halinde kendi enkarne veya reenkarne oluyor. Başka bir değişle, 3. Boyutta seyehat edecek olan bazı ruhların uygun araca girmesi. Acaba bu durumda aranan şartlar nelerdir? Niye bu ruhlar RH Pozitif kan gurubundaki bedenlerde yapmak istediklerini yapamıyorlar? 

Ryo adı altında temsil edilen ve Tyler Ellison tarafından kanallanan, kendilerini boyut dışı varlıklar topluluğu olarak düşünmemizi isteyen varlıklar negative kan için şunları söylemekte: Negatif kan bazı yetenekler ile ilgilidir. Uykuda olan yeteneklere sahip olmak, doğum ile ilgilidir. Bu kan grubuna sahip bireyler, Sirius'la ilgili boyut dışı enerjilere ve boyut dışı frekanslara erişme konusunda çok güçlü bir yeteneğe sahiptir ve ayrıca boyut dışı yetenekler olarak değerlendirebileceğimizleri de geliştirme yeteneklerine de sahiptirler. Bu belirli kan grubu, gezegeninizdeki dünya dışı enerjilerin topraklanmasını temsil eden ve belirli medeniyetlerle psişik olarak konuşan bir bağlantıyı temsil eden çok güçlü bir işleve hizmet eder, böylece bu medeniyetler gezegeninizde daha fazla varlığa ve rezonansa sahip olabilir.

İnsan melezlemesi olan Sessani ırkının temsilcisi olan Bashar bir vidyoda şunları söyledi;  

Kan DNA ile vibrasyon rezonansı yolu ile iletişim içindedir. Vibrasyon rezonansı değiştikçe farklı mesajlar gönderilir.

RH Negatif, çok çok geriye giden ve şu anda üzerinde durmayacağımız, belirli bir yıldız sistemiyle belirli bir bağlamı olan çok çok spesifik bir aile soyunun göstergesidir.

Yeni bilgiler buldukça yazıya eklemeler yapacağımı sanıyorum.

Değişik kaynaklardan derlenmiştir
Çeviren ; Naci Gülşan

9 yorum:

  1. Güzel bir yazı. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Benim kan grubum A negatif yazıda pek yer verilmemiş genelde B negatif üzerinde durulmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Negatif kan gurupları hakkında çok az kaynak var. Bulabildiklerimi aktarıyorum.

      Sil
    2. Ben,annem,anneannem,ablam,2 dayım ve 3 kuzenim A rh negatifiz.türkiyede özellikle çok fazla a rh negatif var.bu konuda gerçekten okunabilecek bütün ingilizce ve almanca kaynakları,kitapları ve denemeleri okudum.genetik iz ya izlandave keltlerden,yada göbeklitepeden geliyor.göbeklitepenin direkt olarak. rh negatiflerle bağlantısı olduğunun kanısındayım

      Sil
  3. A negatif kan grubu hakkında bilgi yok yazınızda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda da belirttiğim gibi güvenilir çok bilgi yok bu konuda. Buldukça ekleme yapacağım.

      Sil
  4. Ben Brh - ve bu yazılanlar çok ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  5. güzel bir yazı olmuş, emeğinize teşekkür ederim. İki gün önce kan grubumu öğrendim. Karakteristik ve ruhsal olarak benzediğim annem tarafı sıfır negatif, babam tarafı ise pozitif. Burada sözü edilen bazı özellikleri de taşıdığım halde, kan grubum sıfır pozitif çıktı. Açıkçası bir hata yapılmış olabilir mi diye düşünmedim değil.

    YanıtlaSil
  6. Kanımızın ne olduğunun önemi yok olsaydı Bilbao bask insanları dünyayı yonetirdi. Maddenin bir anlamı yok. Mesele Ruh ta ve zihinde. Negatif kan grubu negatiftir öfkeli kızgın agresiftir acımasızdır. Bu yüzden pozitif kan eğer ideal araniyorsa doğru olandir

    YanıtlaSil