23 Ekim 2018

ANUNAKİ TANRILARI'NIN KAN BAĞLARI


Anunaki Irkının Kan Bağları


En sonunda, dünyaya ev sahipliği yapan büyük ırkların kökenleri hakkında bilgi başkalarıyla paylaşılıyor. Açık fikirli olmalısınız - şimdi mağaranızdan dışarı çıkın, yoksa burada sunulan bilgeliği kavrayamazsınız.
Bu, "Kelt Sırları Muhafızı:" (Keeper of the Celtic Secrets) kitabından bir alıntıdır. Evet, Virginia, gerçekten E.T.'ler vardı, piramitleri inşa eden, matematiksel denklemleri, bilim ve astronomi bilgilerini bize veren sence kimdir? Gerçek bilgelik için hazır mısın? Tamam, iyi.
Eski İrlanda'dan bilgi içeren eski St. John aile kayıtlarına göre, ırkların kökeni şöyledir:
1) Caucasoid (Kafkas ırkından olan) veya BEYAZ ırklar, Elohiym tanrısı dahil, Anunnaki'den gelir. Ve evet, antik İsrailliler, gerçekte Elohiym kraliyet ailesinin soyundan geliyorlar.
2) Afrika ya da Negroid, SİYAH ırklar, evrim geçirmiş Homosapiens'lerden ve hibrit Adem'lerin yaratılması; onlar Havva'lardır.
3) Asiatic (Asyalı) veya Mongoloid (Moğol), Sarı tenli insanlar olarak adlandırılan Asiatik ya da Mongoloid, Nefilim'den, Hibiru'dan kraliyet erbabından atılmışlardır - Niburu değil Hibiru dediğime dikkat edin - Hibiru / İbranice - Nefilim “devleri”, Elohiym ailesi onları devirip Dünya'ya getirene kadar hükümdarlık eden  Tanrılardı.
4) Eski veya Yerli halklar, KAHVERENGİ ya da KIRMIZI ırklar, evrimleşmiş Homo sapiens ve Anunnaki - bazıları Elohiym tarafından onaylanmasalarda - soyundan gelirler, fakat olacağın önünde durulmuyor nihayetinde iyi bir köle stoğu oluşturdular. Bu insanlar ADEM'ler idi.
A) Homo sapiens'e, yada Neandertal'e evrimleşen Homo-Erectus olarak bilinen Dünya'nın orijinal evrimleşmiş canlıları - nihayetinde bu tür, Buz Devri, Büyük Sel, kıtlıklar, hastalıklar, doğal afetler nedeniyle yok oldu - kaba siyah saçları, geniş özellikleri ve O Rh-pozitif kanı ile siyah tenliydi.
B) İlk yaratılan hibrit ADEMler - tümü kahverengi tenli [KIRMIZI derili], eski, "yerli" halkların babası. "Adem'ler", yarı Anunnaki ve yarı Dünyalı evrimleşmiş insanlardı. Adem’in torunları dünyanın bütün kıtalarını ve adalarını işgal etti.
Not: Adem'ler, Kadın - Havva olarak bilinen melezlerden daha hafif ten rengi tonlara sahipti. Adem'lerin ve Havva'ların doğal olarak Dünya ile ilintili olan Rh pozitif kan grubu var.
C) Özgün yaratılmış Havva'lar - ilk melez kadın, tüm siyah tenli Afrika halklarının annesiydi. Havva'lar, “kadın”, yarım Adem'den [DNA] ve yarım Neanderthal'dan oluşuyordu, bu da onu dörtte bir Anunnaki yapar, orijinal Homo sapiens'ten daha az, ama yine de siyah tenliydi. .
“Havva’nın” kan bağı, nesli tükenmekte olan doğal Dünyada Evrimleşmiş canlıların ırkını korumak için yaratıldı. Tüm siyah tenli Afrika ırkları "Havva" dan gelir.
D) Nefilim: Bir zamanlar Hibiru gezegeninde politikası ile başarılı hüküm sürerek yaşayan, ama sonunda yerinden edilerek Dünya'ya gönderilen bir ırk - onlar İncile göre ve aynı zamanda St John aile kayıtlarında “kötüye düşmüş devler” idi. Nefilim, dünyanın Mongoloid ve Asya halklarını oluşturuyordu ve aslında orijinal olarak B tipi kan grubundan değil, B tipi - RH negatif, Dünya'dan olmayan kan grubundandırlar.
E) Elohiym kraliyet tanrısı: Onların torunları, İsrail'in on iki / on üç kabilesi, yani İbranice halkın çoğu - esasen EL'den ve erkek kardeşi  Enki’nin kanından gelen beyaz bir ırk oldular. İsraillilerin kanı, Keltler, İrlandalılar, İskoçlar, Galler, Anglo-Sakson, kahverengi ırklardan olmayan gerçek Yahudiler ve batı beyaz ırklarının çoğunu oluşturur.
Not: Bu grubun genetiği muhtemelen F grubu ile aynı, her iki grup da, E ve F, Anunnaki ırkı soyundan gelirken, “E”,  “tanrı”yı temsil eder, yani egemen olan kraliyet ailesi. Bu ailelerden gelenlerin orijinal kan tipi RH NEGATİFdi, başka bir değişle Dünya'dan olmayan.
Günümüzde bilim, Rh negatif faktörün nereden kaynaklandığı ile ilgili bir açıklama yapamamakta, Orijinali, Elohiym aile tanrısıyla ortaya çıktı. Kraliyet tanrısı kendi kan türlerinden başka bir tür ile evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya izin vermemiştir. Aynı zamanda İsraillilerin 40 yıl boyunca Sina'de bulunmalarının sebebi de - sadece kendi ırkları içinde evlenerek kendi kanlarını diğer ırklardan temizleyerek saf tutmak için gerekli olan zamanı kazanmak.
F) BEYAZ insan ırkı, Anunnaki'nin torunlarıdır. Beyaz ırktan bazıları, Elohiym'in torunlarıdır - ki bu, Hibiru'da siyasal iktidara sahip olan 'kraliyet - aile tanrısı'nı ima eder. Ancak, beyaz ırktan bazılarının kraliyet ailesi Elohiym'le bir kan bağı yoktur, ama bu beyaz ırklar Anunnaki vatandaşlarının torunlarıdr.
Kan bağları ve türleri başlangıçta yukarıda olduğu gibiydi, ancak diğer yaratılmış ırklar ve KAHVERENGİ ırk ile evlenmeye bağlı olarak, her iki grupta da büyük miktarda Rh-pozitif kan gurubu belirdi. Rh pozitif, Rh negatif üzerinde dominant'dır, bir Rh negatif anne bir Rh pozitif babadan on çocuk sahibi olabilir, ancak bu çocuklarda sadece biri Rh negatif olabilir.
G) Karışık ırklar - çeşitli ırkların birbirleri ile olan evliliklerinden oluşur. Karışık ırklarda, farklı yüz özellikleri, saç rengi ve kıvamı, farklı kan gurupları, çeşitli cild tonları oluşur. Örnekler Hindistan halkı, Avustralya Aborijinleri, Kuzey Amerika'nın Blackfoot'u ve Polinezyalılar.
H) Esau’nın soyundan gelenler - Türkiye, Pakistan, Afganistan, vb.
I) Cain'in torunları - Asurlar> Babilliler> Romalılar
J) İsmail'in torunları – Araplar

Biz de unutmamalıyız ki, DNA uzmanı / hekim Enki, Dünya'daki laboratuarlarında DNA manipulasyonu ve klonlanmasıyla ilgili birçok deney yaptı, Avustralya'da sarı saçlı Aborijinler ve Hindistan'da özellikli siyah tenli halklar gibi ırklar arasında farklı ve çeşitli özellikler geliştirdi.

Bu özel çalışmalar, Afrika ırklarının diğer insan gruplarından daha fazla genetik çeşitliliğe sahip olduğunu ve bu çeşitliliğin belki de 100.000 ila 200.000 yıl boyunca birikmekte olduğunu göstermektedir. Bu bulgu, tüm modern insanların, aslında 100.000 ila 200.000 yıl önce Afrika'da yaşayan küçük bir Homo sapiens popülasyonundan geldiğini göstermektedir.


Ancak, Almanya'da bulunan bir Neanderthal fosili mitokondri DNA'sının analizi, Neanderthal’lerin modern Avrupalıların DNA'sına katkıda bulunmadığını da öne sürmektedir. Böylece, modern Avrupalıların Afrika'nın Neanderthal'lerinden türemiş olmadığına dair kanıtlar birikmektedir. [Kaynak: Microsoft Encarta Ansiklopedisi'nden - 2002]

Hiç kimse, siyah saçlı, sağlıklı (kahverengi) insanların, “Adem” ler in yaratılmasından bu yana dünya üzerindeki her kıtayı ve adayı işgal ettikleri gerçeğine itiraz edemez. “Elohiym AileTanrıları”, ilk olarak “siyah saçlı” insanları yarattı, çünkü Anunnaki, altınları, elmaslar ve diğer değerli metalleri çıkarmak için gereken manüel  işçilikten nefret ediyordu. 

Bu nedenle, siyah saçlı, sağlıklı, düzgün derileri olan insanların yaratılması, ilk olarak, 'dünya dışı Varlık'ların (Anunakiler) manuel işlerini yapmada işe yaradı.


Anunnaki'nin torunları, aslında ten tonu açık, kırmızı, sarı veya açık renkli saçları ve mavi, yeşil, açık gri veya ela, parlak renkli gözleri olan beyaz insan ırklarıdır. Birçok beyaz tenli insan, binlerce yıl önce Dünya'ya gelen antik uzay gezginlerine benzemektedir.


İsrailliler, Elohiym tanrısı, Enki ve Enlil’in ailesinin soyundan gelse de, tüm beyaz ırklar bu politik aile soyundan gelmez.
Yine de Enki, Hibiru'daki nüfusun başının belada olduğunu ve bu nedenle Elohiym kraliyet ailesini koruyacağını biliyordu; Elohiym ırkından olanların çoğu kendi ırklarını korumak için Dünya'da kaldı. Diğer Anunnaki ırkından gelenler de bugün Dünya'da yaşamaktalar, fakat Enki ve Enlil’in soyundan gelenler İsrail'liler olarak tanımlanır. 
NOT: Tüm BEYAZ ve ORIENTAL ırklar aslında HEBREW ırkındandır - kökenleri aynı ada sahip gezegen HIBİRU [Nibiru] dur. 
Özetle, St. John aile kayıtları (1650 yılınnda yazılmış)çeşitli ırklarla ilgili olarak şunları yazar: 
1) Siyah saçlı, düzgün tenli olan kahverengi veya kırmızı ırklar yarı Anunnaki ve yarı Homo-Sapien'dir. 
2) Siyah ırk, yarı Homo-Sapien ve yarı melez Adem'dir.
3) Anunnaki’nin soyundan gelen insanlar beyaz ırkı oluşturur.
4) Oryantal ırklar, Nefilim'in soyundan gelenlerdir.

Betty Rhodes “Keeper of the Celtic Secrets” kitabından alıntı
Çeviren; Naci Gülşan

6 yorum: