10 Haziran 2017

UYANMA ZAMANI



UYANMA ZAMANI

Otorite’yi Kabul Eden Batıl İnanç




"Halklar hükümetlerinden korkmamalı; Hükümetler halklarından korkmalı ".

Birçok kişinin varsaydığının aksine, dünyadaki acı, adaletsizlik ve çatışmanın çoğu açgözlülük, nefret veya hoşgörüsüzlüğün ürünü değildir. Bunun yerine ... bir avuç insanın, insanlara uyguladığı insanlık dışı davranıştır, bu da belirli bir inancın sonucudur; Neredeyse herkes tarafından paylaşılan, bir akıl dışı batıl inanç; yani OTORİTEYE OLAN İNANÇ!

Tarih bize, Dünyayı hükümetler yoluyla düzeltmeye çalışanların her zaman felaketle sonuçlandığını öğretti. Sonunda siyasi süreç egemen sınıfın dışında hiç kimseyi güçlendirmez. Anayasalar bunu düzeltemez. Seçimler bunu düzeltemez.

Bir kere güç pozisyonu oluştuğunda, her zaman, er ya da geç, öyle yada böyle, böbürlenip büyüklük gösterenler ve sosyopatlar kendilerini oluşan güç pozisyonunda göreve getirtirler.
İyi insanlar, politik süreçte oy kullanarak, komşularını kontrol etmenin ve soymanın, kabul edilir bir hak olduğuna inandırılarak kandırılmışlardır.  

Zalimler, halkı; vergi yolu ile komşularının soyulup veya mevzuat ve düzenlemelerle, güç kullanılarak kontrol edilmesi karşısında coşturup sevinç gösterileri yaptırmak için bir araya getirip seyretmeyi çok severler. (Seçim alanları!?-Naci)   
              
Kısacası: siyasi süreç, halkın işbirliği için aldatılması, hatta ve hatta, halka, kendilerinin zaptedilmesine boyun eğerek rıza göstermesi ve ayrıca herkesin de boyun eğmesini talep ettirmek için tasarlanmıştır.

“Kralların ilahi hakkı” olan eski kavram, benzer sonuçları ile, “politikacıların ilahi hakkı” na dönüştü.....

Yüz milyonlarca insan kendi hükümetleri tarafından öldürüldü. Hükümet tarafından çıkarılan savaşlarda milyonlarca kişi öldü, milyarlarca kişi soyuldu, taciz edildi, şiddet kullanılarak yıpratıldı veya yönetici sınıflar tarafından zorbalık ve baskı altında tutuldu ...  Bütün bunlar, demokratik olarak seçilen anayasal hükümetlerin yönetimi altında yapıldı.

Savunma amaçlı, yırtıcıları durdurmak adına yapılan devasa güçlü bir yırtıcı canlı yaratmanın, ki bu devlet mekanizmasının her zaman olan doğal hali, basit tarifi, DELİLİK’tir.
Ve sonra halkın koruyucusu ve hizmetkarı olur diye umduğunuz büyük güçlü şey, halkı ezen, gaddar ve sömürücü olur. İşte, halkın oteriteyi kabul edip boyun eğen batıl inancından vazgeçmedeği sürece, devlet’in  her zamanki hali budur ve bu olacaktır.

Ryan Cristian

Çeviren Naci Gülşan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder