3 Mayıs 2017

Karantina altındaki Dünyanın Finali.



Karantina altındaki Dünyanın Finali.

http://2012portal.blogspot.co.uk/ sayfasında bulunan 2014 Mart’ında yazıyı yayınlıyorum. Yazarı COBRA.


“Olay” ve Işık ile, karanlık güçler arasındaki dinamik gerginlik ile ilgili netlik kazandıracak bilgileri yayınlamak artık güvenlidir. Bu bilgi bazı insanlar için şok edici olabilse de, insanların gerçeği bilme zamanı gelmiştir, çünkü yalnızca gerçek bilindiğinde durumlar çözülebilir.
 
Gezegenimizdeki durumu tamamen anlayabilmek için karanlık güçlerin yaratıldığı Galaktik tarihin belirli bir dönemine geri dönmeliyiz. Orion takım yıldızı'nda, galaktik imparatorluklarını kontrol edecekleri ana güç merkezleri olarak Rigel yıldız sistemini seçtiler.

Çok geçmeden, rehin almanın Işık Kuvvetlerine karşı kullanabilen en etkili koz olduğunu keşfettiler çünkü Işık Güçleri kendi bünyesindeki her bir bireyi önemseyip korumaktaydılar ve Karanlık tarafından rehin alınan Işık Varlıklarının zarar görmemesi için eylemlerini bir süre engellemekteydiler.
 
Karanlık kuvvetler rehin alma mekanizmalarını geliştiriyor ve aynı zamanda Galaksi'de büyük tahribat yaratan egemen silah teknolojilerini geliştiriyor, gezegenlerin, uygarlıkların  tümünü yok ediyordu.
 
En etkin rehin alma mekanizmasını geliştirdiler. KAYNAK’tan, Yükseliş Üstatlarına ve Galaktik Konfederasyonuna, Karanlık Güçlerin gizli faaliyetleri ve planları hakkında bilgi vermekten vazgeçmesini talep ettiler, aksi taktirde Galaksinin geniş bir kısmını yok etmekle tehdit ettiler.

O zamandan beri Işık Kuvvetleri, Karanlık Güçlerin belirli faaliyeti hakkında bilgi alamadı. Tüm boyutlarda Işık ve Karanlık’ı ayıran kozmik bir enerji yaratıldı ve buda ikiliğin başlangıcı oldu. Beşinci boyut ve üstünde, Karanlık basitçe “bilginin olmadığı hal” olarak oluştu ve kozmik durumu nasıl çözülebileceğini anlamada eksiklik şeklinde kendini gösterdi. Bundan sonra bazı ırklar karanlık ve ıstırabın hayat tecrübesi için gecenin gündüzü, gündüzün geceyi izlediği gibi, gerekli bir bileşen olduğuna inanmaya başladılar.
 
Bu durum karanlık güçlerin Rigel kalesini,  Işığın giremediği,  Yükselmiş Varlıkların Rigel'de olan biten etkinlikler hakkında bilgi alamadığı, durumları iyileştirmek için Işık ve Sevgi gönderemediği bir yer yaptı. Gizli olarak, karanlık güçler en ölümcül silahını,
strangelet bombasını orada geliştirdi., Garip kuarklar adı verilen ağır kuarkların bir araya gelip kümelenmesi Strangelet bombasını oluşturur.

Bu kümelenmeler aşırı basınç ve sıcaklık altına girdiğinde zincirleme bir reaksiyon başlatarak sıradan maddeyi garip madde haline dönüştürür.

Böyle bir zincirleme reaksiyon durdurulmazsa, sadece bir stangelet bombası bilinen bütün evreni yok edebilir. Şans eseri, Işık Kuvvetleri bir stangelet bombasının hasar yaratacak çapını büyük ölçüde sınırlayan bir teknolojiye sahiptir. Hala bir stangelet bombası, termonükleer bir bombadan çok daha ölümcül bir silahtır.
 
Milyonlarca yıl boyunca Karanlık Güçler, birkaç fiziksel ve çok daha fazla eterik stangelet bombası üretti ve üretilenleri Rigel'de depoladı.

25.000 yıl önce ikinci karantina kalelerini Dünya gezegeninde yarattılar ve kendi strangelet bombalarının bir bölümünü ve diğer egzotik silahları Dünyaya naklettiler. Bu silahların varlığından dolayıdır ki, Nazi soykırımına, Hiroşima ve Nagasaki nükleer patlamalarına, Stalinist düzenlemelere veya Ruanda soykırımına Galaktik Konfederasyon müdahale etemedi. O zaman Galaktik Konfederasyon, Karanlığın elinde ne olduğunu tam olarak bilmiyordu, müdahalenin yıkıcı sonuçlar doğurabileceğini biliyordu sadece.

Konfederasyon, 1995 yılında ilk hareketi yapmaya hazır oluncaya kadar 20. yüzyıl boyunca İlk Temas’ın önündeki engelleri birer birer kaldırıyorlardı. Bu, o tarihte Dünya'daki en kidemli Archon’lar arasında tehlike uyarısını başlattı ve Karantina altındaki Dünya'yı savunmak için Galaksi'nin tüm Karanlık Güçlerini çağırmaya karar verdiler. Bu durum, 1996 yılı “Kongo Archon istilası” ile sonuçlandı.

Birkaç yıl gibi kısa bir süre için, Karanlık güçler, Sirius yıldız Sistemi haricinde dünyanın çevresinde olan, 1000 ışık yılı çapındaki bir daire içinde bulunan Yıldız Sistemlerinin büyük bir bölümünü kontrol altına almışlardır. 1996'da Pleiades yıldız kümesini bile istila etmeyi başarmışlardı.

İşkal, işgalden önce yüz binlerce yıl huzur içinde yaşamlarını sürdüren Pleiades ırkında büyük bir şok yarattı.
 
Rigelian’lar, az sayıdaki Pleiadesliyi rehin bile aldılar, onlara, Dünya'nın güneybatında, derin askeri yeraltı üslerine götürüp mikroçipler yerleştirdiler.

Galaktik Konfederasyon 1999'da Pleiades'i özgürleştirdi ve Direniş 2001'deki Dulce ve diğer üslerdeki Pleiades esirlerini özgürleştirdi ancak Pleiades ırkının tamamen şoktan kurtulması ve Dünya gezegeninin kurtuluşu için yapılan Galaktik Konfederasyon operasyonlarına tam olarak katılabilmesi için neredeyse on yıl geçti.

1996 ile 1999 yılları arasındaki dönemde, Rigelian Strangelet bombaları ve diğer egzotik silahlar Dünya gezegenine nakledildi. Fiziksel egzotik silahların büyük çoğunluğu Direniş tarafından 2004 yılına kadar ortadan kaldırıldı, ancak çok yakın zamana kadar eterik egzotik silahların büyük bir kısmı hala ortadan kaldırılamamıştır.

Diğer egzotik silahlar arasında, fiziksel şiddet skaler silahlarından söz edeceğim. Hepsi 2004'te kaldırılmış ve Direniş bu tür silahların askeri sanayi kompleksi tarafından bir daha geliştirilmesine izin vermemektedir. Ancak Direniş, barışçıl amaçlarla anti-çekim teknolojisinin geliştirilmesini desteklemektedir.

1999'dan bu yana, Yükselmiş Üstaları, Galaktik Konfederasyon ve Direniş Hareketi, karantina altındaki Dünyada olan egzotik eterik teknolojileri katmanlar halinde aktif olarak ortadan kaldırmaktalar. Bir katman ortadan kaldırıldıktan sonra, KAYNAKtan (Tanrı’dan) diğer katman hakkında bilgi gelmekte. Ardından Konfederasyon ve Direniş personeli bir sonraki eterik tabakayı ortadan kaldırmakta. Bu süreç, birkaç hafta önce sert bir atılım yapılıncaya kadar devam ediyordu.

Sonra, Yükseliş Ustaları, kalan tüm eterik Karanlık Güçler ve teknolojileri hakkında Kaynak’tan bilgi almaya başladılar. Bu, ikilik sisteminin temelini etkili bir şekilde çözdü ve bu gezegendeki en üst tabakadaki  Archon  iktidarının temelini ortadan kaldırdı. Karanlığın Işık'a karşı olan delice garezi yakında çöker ve sonra sadece Işık kalıp tüm acılar sonsuza kadar ortadan kalkacak.

8 Mart 2014 itibariyle, sadece eterik Archon'ların sadece son bir katmanı ve egzotik eterik silahları kalmaktadır. Eterik Reptillerin büyük çoğunluğu yok edilmişti, teknolojilerinin çoğu etkisiz hale getirildi, genelde egzotik eterik silahlarıyla çılgın Archon'ların küçük bir grubu geride kaldı. strangelet bombası veya başka bir şeyleri olup olmadığı güvenlik nedenlerinden ötürü hâlâ gizlendiği için  belirsizdir. Şu anda “Olay”ı engelleyen tek kalan faktör budur. Bu tabakanın kaldırılmasının ne kadar süreceği de aynı nedenlerle belirsizdir.
 
Fiziksel düzlemde, “Olay” için her şey hazırdır. Ayrıca, Dünya'yı kuşatan geniş bir Konfederasyon Uzay Gemileri filosu da var. LEO bölgesinde konumlanan yaklaşık 5 milyar gizlenmiş fiziksel Uzay Gemisi var. Buna ek olarak, Karman hattı arasındaki bölgede yaklaşık 120 milyon gizlenmiş fiziksel Konfederasyon Uzay Gemisi bulunmaktadır.
 

İlk çatlaklar Archon'ların son eterik savunma katmanında göründüğünde, gelişmeler hız kazanacaktır. Aşağıdaki gelişmelerin aynı sırayla olmasa da, hızlı ve art arda ortaya çıkmasını bekleyebiliriz:

Öncelikle, maddi imkânlara, üretim altyapısına ve seri üretime başlamaya ve insanlığa uygun fiyatlı bedava enerji cihazları getirmeye yönelik stratejik plana sahip çok güçlü bir pozitif grupla temas halindeyim. Hızlı üretim yapabilen bedava enerji üretebilecek mucitleri arıyorlar. Eger istenilen özellikleri taşıyorsanız lütfen bize yazın: cobraresistance@gmail.com

Çeviren Naci Gülşan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder