6 Mayıs 2017

LYRAN' LILAR - KEDİGİLLER



Lyran’lılar – Kedigiller.


Aşağıdaki bilgiler, Evim olan Lyra Galaksi’sinden (Şilyak Takımyıldızı) Lyra ve Vega yıldız sistemlerinden gelen diğer Kedigil’ler tarafından verilen bilgilerden topladıklarımın bir bileşimi - yavaş yavaş birbirimizle bağlantı kurmaya başladık, Şu anda dünyadaki sayımız çok yüksek olmasada, önümüzdeki günlerde daha fazla sayıya ulaşacağız, bu arada bizleri daha iyi tanıma ve varlığımızın bilincinde olma imkanınız olacak. Kurtuluşunuz ve Yükseliş süreciniz konusunda size yardımcı olmak için buradayız:
Lyralılar, uzun süredir var olan bir insan türüdür, Dünya tarihi başlamadan önce. Lyra yıldız sistemi ile bağlantısı olan değişik gezegenden gelmekteyiz. Görünümümüz İnsana (Dünya) benzer, bize sokakta rastladığınızda, bizi diğer insanlardan ayırt edemezsiniz.  Aslında Dünya’ya uygun humanoid cinse benzeyen insan görünümünün yaratılmasından (tohumlanmasından) bizler sorumluyuz.  Bizler belki Dünya İnsanından biraz daha uzun boyluyuz ve cildimiz sizinki kadar koyu değil. Aramızdaki olan tüm fark sadece bu kadar. Pleiadeslili olduğumuzu söyleyenler var, bu aslında doğru değil. Onların kuzenleri olduğumuz söylenebilir, ancak tam Pleiadesli değiliz. Dünyadaki ve diğer Gezegenlerdeki Tohumlama işlemlerinde uzun süre birlikte çalıştık, bu göz önünde bulundurulduğunda Pleiadeslilerle oldukça çok ortak yönlerimiz var.  Aslında çoğumuz Pleiadesli olarak çok enkarne olduk. 



Şu anda, Dünyanın bulunduğu var oluş düzeyinden daha üst bir düzeyde varlığımızı sürdürüyoruz. Aslında biz bir ırk olarak bulunduğumuz yere oldukça yakın zamanlarda ulaştık. Bu Dünyaya duyduğumuz yoğun ilginin sebeplerinden biri, çünkü şu anda Yeryüzünün kendi yükseliş süreci başlamış durumda. Aynı nedenle Yeryüzüne ve Yeryüzündeki topluma yardım etmek amacı ile Dünyaya şu anda birçok Lyranlı enkarne olmakta. Tecrübemizden dolayı bizler size yardımcı olup yol göstermek için buradayız. Bir anlamda, Dünya İnsanları için Ebeveyn rolünü üstlendik, büyüyüp olgunlaşmanızı izliyoruz.
Dünyada yaşayan Lyranlıları tanımanın birkaç ipucu vardır. Bu ipuçları daha fazla fiziksel yapıdan ziyade, morfojenik formumuz sizden çok farklı olmadığından, kişilikte saklıdır. . (Bu özellikler genel olarak dikkate alınmalı-Naci) Kişinin görev duygusu olacaktır. Üzerine Parmak basıp da kesin olarak emin olmasalarda burada, şu anda bulunmalarının belirli nedenleri vardır. Yıldızlara karşı bir ilgisi olacaktır, belkide astronomi ile ilgilenmesinin sebebi budur, veya bilim kurguya eğilimi olacak, sık sık bilim kurgu filimlerini izleyecek. Belkide Paranormal alanlara ilgi duyacak. Bu kitapların ve filmlerin altında yatan gerçeğin ne olduğunu fark edecek. Belkide seyrettiğinin veya okuduğunun bir parçası olduğunu fark edecek. İnsan vucudunda olan Lyran ruhları insanın çok daha fazla şeyler yapabileceğini bilirler ve insan potansiyeli hakkında söylenen yalanların da farkındalardır.
Aynı zamanda oteritenin altında yatanı sezebilirler. İnsanlar size, düşüncelerinize, yargılamalarınıza ve kararlarınıza güvenebilirler. Yüksek bir oteriter durumda olmamanıza rağmen yine de insanlar sizin oteritenize saygı gösterirler.  Zaman zaman oteriteye karşı olan hoşgörüsüzlük, daha doğrusu oterite yetkililerine karşı duyulan nefretler olabilir.
Belki bu tip bir insanlarda bir sertlik ve ciddiyet vardır....  "aptallara niye  memnuniyetle katlanayım" sözünü doğrulayacak tutumları olacaktır. Bu anlamda pek neşeli görünmeyebilirler, daha sakin ve çekingendirler ve konuşmaktan çok gözlem yapmaya eğilimlidirler.
Bir tür yalnızlık eğilimindedirler. Ailelerinin ve arkadaşların olmadığı bir yalnızlıktan ziyade, kendi kendilerine daha rahat, tatmin olmaları için her zaman başka insanlar ile birlikte olmaya ihtiyaç duymamaktalar.
Kedigiller, Evrenimizdeki ilk iki ana ırktan biridir. KURUCUların daveti üzerine bu Evrene geldiler. Evrensel Oyununu başarıyla tamamlayıp Evrenlerinden mezun olan 45 kişilik bir grup Kedigiler, aynı oyunu kurup nezaret etmek için bu Evrene gelmeye gönüllü oldu.
Kedigiller, 3,5 ile 4,5 metre boyunda iki ayağı üzerinde duran bir ırk. Onların derileri bir çeşit yumuşak kısa tüyle kaplıdır ve kürkleri olmamasına rağmen yeleleri vardır, erkekler de dişiler de uzun saçlıdır.
Göz rengi maviden altın rengine değişir ve olgunlaştıkça da maviden altına değişebilir. Altın kahverengiden beyaza da dönüşebilirler.
Kedigillerin mizaçı genelde sıcak, zarif ve entelektüeldir. Olgunlaştıkça daha kasvetli, içe dönük ve nazik bir doğaya sahip olurlar. Yaşlılara bilgeliklerinden, merhametlerinden ve içgörülerinden dolayı  saygı duyulur.
Bir ırk olarak son derece kapalı ve yüksek bir adillik anlayışına sahipler. Dişiler, erkeklerle eşit statüde saygı görüyor ve onurlandırılıyorlar. Dünyada hayvan olarak yaşayan kedigillerde olduğu gibi, hepsi çok meraklı ve başkalarının işleri ile ilgililer.
Evrensel Oyun'un bir parçası olarak KURUCUlar, Kedigil’lere Lyra Takımyıldızın'da yeni bir gezegen verdi. Kedigiller gezegenin adını AVYON olarak değiştirdi. Bu isim İngilizceye tam çeririlemese de  isimin tam telaffuz ve yazılımı oldukça gerçeğe yakındır.
Avyon, dağlar, göller, akarsular ve okyanuslarla cennet gezegeni gibiydi. Bu mavi gezegen, bitki örtüsünün ve yaşam biçimlerinin çeşitliliği ile bugünkü dünyamıza çok benziyordu.
Kedigiller geldiğinde, eterik formdaydılar ve bu nedenle, gezegende yaşayacakları fiziksel bir bedeni geliştirme aşamasından geçtiler. Milyonlarca yıl sonra Aslanı ve diğer Kedileri geliştirdiler ve bu formlara enkarne olmaya başladılar.
Planın bir parçası olarak, orijinal Kedigillerin bir kısmı, enkarne olanlara rehberlik etmek için eterik formda kaldı. Unutmayın, bu 3 boyutlu bir gezegendi ve eterik Kedigiller enkarne olduktan sonra, 3 boyutlu özgür iradenin işleyişinin bir parçası olan unutkanlık perdesi altına düştüler.
Zaman geçtikçe ve sayısız enkarnasyon döngülerinden sonra bu Varlıklar, Kedigiller katogorisine düşen ve aynı gezegende evrimini sürdüren Maymun’a benzeyen iki ayaklı bir memelinin DNA'sı sayesinde, dik yürüdükleri ve eterik bilinçlerini muhafaza eden bir dizi Kedigil ırkı geliştirip, periyotik enkarnasyonları bu formlara yapmaya başladılar.
Maymun benzeri memelinin DNA'sı ile Kedigiller, Kedinin yüz özelliklerinin ve karakteristik özelliklerinin çoğunu koruyarak daha insan benzeri bir vücuda sahip oldu. Bu geçiş belirli bir aşamaya gelindiğinde, Soylu Avyon veya Kraliyet soyu veya Avyon Sarayı olarak bilinen genetik çizgi ortaya çıktı.
Eterik Kedigiller, Gezegene bağımlı kardeşlerinin akıllı olmayan hayvanlara enkarne olma döngüsüne sıkışıp kalmalarını önlemek amacı ile sadece DNA'yı iyileştirmekle kalmayıp, daha yüksek boyutsal ilkeler öğretmek ve eğitmek amacıyla kendileri de enkarne olmaya devam etmekteydiler. Gördüğünüz gibi, Avyon’daki Kedigiller gibi, İnsanlar da Dünya'da aynı yolla evrimleşti. Tek fark, İnsanların hayvan döngüsüne sıkışıp kalmış olmalarıdır.
Zamanla bilinçli Kedigiller, çoğalarak kendi evi olan gezegeni koruma sorumluluğunu üzerine alacak nufusa ulaştılar. Evrimleşmeye devam ettiler ve sonunda uzay yolculuğu ve sonra ışık hızından daha hızlı hareket eden teknoloji geliştirdiler. Bedenlenmemiş olan eterik kardeşleri ise, rehberliklerine devam ettiler.
Aralarından bir çoğu genetikçi oldu (bir Kedigiller uzmanlığı) ve Evrendeki çeşitli gezegenler ve yıldızlar için çeşitli canlı türlerini geliştirmede yardımcı oldular. Aralarından büyük uzay kâşifleri ve çeşitli alanlarda çalışma yapan bilim adamları çıktı.
Gelişmelerindeki bu aşamada, Kedigiller dikkatini borçlu oldukları iki ayaklı memeliye yönelterek, onlara yeni bir ruh verebilecek bir genetik geçiş ve geliştirme programına başladılar ve bu süreçte yeni bir tür yarattı. Üretilen bu ırk İNSANlar olarak bilindi.
Birçok geçiş ve genetik geliştirmeden sonra, Adem İnsan yapıldı (Şu andaki görünümümüze benzer). Kırmızı başlı daha dışa dönük ve enerjik, platin sarısı  daha nazik özellikli ve içe dönük olan iki soy yaratıldı.
Binlerce yıllık dikkatli yapılan Kedigil / İnsan melezlemeleri, saf kan asil Kedigiller ailelerinde de kabul edilir oldu. Plan da budu zaten.

 
Kedigiller ve İnsanlar arasındaki genetik ilişki modern insan tarafından unutulmuş olsa da, Kedigiller, insanların bilinçlerimizde saygı ve sevgimize layık, saygın bir canlı olarak kaldı.
Kedigiller, genetik soyları olan İnsanlar'ın sevecen ve destekleyici koruyucuları olmaya devam ediyor. Evrensel Oyun'un tüm Boyutlarında ve zaman içinde bu rolü sürdürmüşlerdir.
Devin (Kedigil), Avyon'un 9. Boyut Kraliyet Sarayı'nın egemen patronudur ve Anu (İnsan), Avyon'un 5. Boyut Kraliyet Sarayının şu andaki egemen patronudur.
Lyra savaşlarından sonra evimiz olan gezegen, çok sayıda sistemi ele geçiren ve yıkan eski imparatorluğa, Annanuki'ye karşı ayakta duran son gezegendi. Kendi dünyamız, nufusumuzun bir kısmı kurtarılmasına karşın, orada milyarlara ulaşan bir nufuz bırakılarak sonunda yok edildi. Değişik sistemlere dağıtıldık. Pleiades'e götürüldük, sarışın saçlı, nordic görünüşlü pleidialılar lyranlıdırlar, olanların yanı sıra Sirius ve Andromeda ve diğer sistemlere de götürüldük. Buradaki İnsan soylarını oluşturduk. Diğer sistemlerde daha yüksek boyutlarda varlığımızı sürdürmekteyiz. Bizler, şu anda Dünyada görevde olan üst benliklerimizin görünümüyüz.
Yazar; Black Ishtar, 31 EKİM 2011
Çeviren;  Naci Gülşan

10 yorum:

  1. Naci abi ben bir üstadın verdiği çalışmayla kök gezegenimin lyra avyon oldugunu ismiminde seroc olduğunu öğrendim gerçekten cennet gibi bir yerdi ve cok uzun boylu ve kumral uzun saçlı biriydim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Çalışmayı nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz? Ben de öğrenmek istiyorum asıl gezegenimi ve adımı.

      Sil
    2. Üstadın kim olduğunu veya çalışmanın nasıl yapıldığını söyler misiniz lütfen?

      Sil
  2. çok güzeldi keşke bilseydik ve görseydik yüzlerini canlı canlı

    YanıtlaSil
  3. Bu yazıdan 30 bölüm Star Trek çıkar

    YanıtlaSil
  4. Aşağıdaki cümleden yola çıkarak sormak istiyorum: "İnsan vucudunda olan Lyran ruhları insanın çok daha fazla şeyler yapabileceğini bilirler "

    Ruhlar tekamülleri içün pekçok varoluş katmanında ve çeşitli beden formlarında enkarne oluyor. Ama ruhları lyran ruhu, insan ruhu, hayvan ruhu, reptilyan ruhu diye gruplamak ne kadar doğru olabilir? Ruh bugün insan bedenindedir de yarın başka deneyimler için başka bir bedende mevcut olur.. yani bu lyran ruhu ile ne kastedildi anlamadım..bir üst paragrafta da pleaiden olarak da çok hayatlarının olduğunu söylemiş. Bu da garip değil mi? Madem plaidesli olarak da çok bedenlenmiş, o halde onu lyranlı bir ruh yapan nedir?

    YanıtlaSil
  5. Yanlış! İnsan ırkı, Lyra kökenli olarak uzaya yayılan ve bir kısmı dünyaya kolonileşmek amaçlı on binlerce yıl önce gelmiş olan ve galaktik kökeni Lyra olan bir ırktır. Yani Âdem olarak bahsedilen aslında sadece bir erkek değildir, insanımsı bir ırktır. Âdem Irkı’nın temeli Lyra ırkıdır. Ayrıca kedigil olarak bahsettiğiniz ırk Lyra değildir, Urmah Irkı’dır.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil