3 Mayıs 2015

GALAKSİ TARİHİ 6



Galaksi Tarihi 6

LW: 6. Bölüme hoş geldiniz. Bir önceki bölümde değindiğiniz bir noktayı biraz daha açıklığa kavuşturmanın çok gerekli olduğu kanısındayım: korku hakkında konuştuğunuzda, Karanlık Güçlerin tepkisine maruz kaldık.... bu tür tepkiler vermekten başka yapabilecekleri şey yok zaten, onlar için ortalığı karıştırmanın tam zamanı, dolayısla Haziran’nın 21’i açıkça önemli bir tarih.......  
AB: Doğru.
LW: Niye önemli?
AB: Yaz mevsimi ile birlikte,  Galaksi Sonbahar’ından Galaksi Yaz’ına girdik. Bu zamanda eski Ruhsal zırhımızı çıkarıp yenisini yaratırız, yumuşak kabuklu Yengeç’in eski kabuğunu değiştirdiği anı düşünün, bizler de bir nevi sert kabuğun soyulup yeni kabuğun oluştuğu andayız. 21 Haziran’da eski enerjinin oluşturduğu deriden kurtularak 14 Temmuz’da da imkan bulup yenisi yapacaksın. Eğer korku içinde isen yeni deri yaratamayıp tekrar eski derini giymek zorunda kalacaksın, aynı sınırlar içinde kalacaksın. Burada, Yeryüzün’de olmamızdan dolayı bizler bunu hep yapmaktayız.  Aralık ayında yeni derimizi yapabileceğimiz bir başka şansımız da olmakta. Gerçekten çok çalışıp Kendine iyi bakan, kendini seven, kendi kendini tedavi edenler dolayısı ile başkalarını da iyileştirebilenler, kendinin ve başkalarının hür iradesine saygı gösteren, tamamiyle uyanmış Işık Varlıklar haline gelebileceğiniz doğru yolu görmenize yardımcı olacaklar. 21’rinde tekrar korku seneryoları başlatılacak, bu medyanın ve toplumun her kademesinde olacak, küçük oyunlarla hadef toplumlar korku moduna sokulacak, dalga geçmek amaçlı bazı oyunlar belki 2012 yılında oynanmak için saklanabilir, 2013 ise 2012 de yaratılan korkunun hasılatı olacak buda daha fazla korku yaratmak için kullanılacak. Bizler yoktan var eden, yaratıcı Tür’leriz dolayısı ile korku..... bizim korkumuzun anlamı, kendi tahribatımızı kendimiz yapacağız, abartmasız böyle olacak. Kendi tahribatımıza neden olabilecek yeteri kadar korkmuş insanın olmadığı bir noktadayız şu anda fakat, malasef tümümüzün uyanmasını engelleyecek sayıya ulaşmış yeterince korku içinde olanlarmız var.
LW: Doğru, çok doğru, bunların çoğu internette olacak mı? Hepsi internette mi olacak?....
AB: Şöyle başlıyacak..... Yerel zamanda nerede olursan ol, 21’rinde, sabah 7:00 den öğleden sonra 3:00 kadar olan zaman diliminde çok büyük ölçüde psişik parazitler internet yolu ile yayılacak. Parazitler insanlarda ikilem yaratacak, öfke yaratıp insanları bağımlı olduğu şeylere itecek, böylelikle endüstri düzeyine ulaşmış olan parazitlerin üretimi ve kullanımı internet ortamı kullanarak yayılacaklar. Doğal olarak bu parazitler Dünya üzerinede var, yayılması için haşarat ve sinek gibi taşıyıcılara, bu durumda insanlara ihtiyacı var. Bu parazitler tekrar kullanılmak için Ruhsal enerjiyi temizlerler. Diğer Dünya’lardan getirilip bizlerin parazitleri kullanılarak melez hale getirilen başka tür parazitler de vardır. Bunlara belirli saldırı fonksiyonları verilerek, yüksek enerji Varlıkları hedef alır, düşük enerji Varlıklarını da hedef alır... enerjiyi parazitlere yayarak senin içine girmelerini sağlar. Farklı tipleri vardır; vida gibi delerek içeri giren olduğu gibi, ayaklarının altından girip ciğerine yerleşen tipler mevcut. Ah, bütün vucudumuzu saran enerji meridiyeleri vardır, parazit belkide ayak baş parmağından girmiş olup orada sessizce yuva yaparak, ayağına kramp girmesi gibi küçük belirtiler vermesine rağmen, orada olduğunun farkında değilsen enerji sistemine girerek, seni karbonhidrat yemeye itip kilo almana neden olurlar, deprasyona sokarlar veya boşanmana neden olurlar, gerçekten büyük tahribatlara yol açarlar.  İnternetteki saldırıları hepimiz deneyimlemekteyiz. Saldırıyı yapanlar, saatı $85.00 ödenen gerçek kişilerdir. Bu tür organizasyonlar kendi kendilerini yavaş yavaş açığa çıkarmaktalar, bunlar sahte siteler yaparak sahte bilgiler üretmekteler, gerçekleri orataya çıkarıp yayınlayanlara saldırmaktalar.
LW: Kesinlikle ve bu çok uzun bir süreden beri yapılmakta mı?
AB: Oldukça uzun bir zamandan beri yapılmakta.
LW: Ve tüm devlet kurumlarının hepsi kendilerine has versiyonlar kullanmaktalar.
AB: Bu doğru.
LW: Son zamanlarda reportaj yaptıklarımdan biri olan Eva Lorgen’nin bu tür parazitler ve bu tür parazitler ile nasıl başa çıkacağımız hakkında çok şey söylediği bir web sayfası var. Sizin de bahsettiğiniz bu tür konuları farkına son zamanlarda vardım, belkide öğreneceğim daha bir çok şey var....
AB: Binlerce......
LW: Doğru, doğru, öğrenmeye hazırız.....Vucudumuzda psişik parazitler bulunmakta.
AB: Doğal olarak bunlar sadece enerjiden oluşan parzitler. Dolayısı ile bunlardan kurtulmanın en etkili yolu TUZ dur. Nötrleştirmenin en etkili yolu tuzdur.
LW: Ah...
AB:  Pembe Himaliya tuzu, iyotlu olmayan tuz, deniz tuzu, kristalleri büyük olan tuz. Ağzını büzebileceğiniz küçük bir torbanın içine yarım kaşık bu tür tuzlardan koyarak boynunuzun arka tarafına koyun. Sırt üstü yatarak enerji meridiyenlerinizin tuzdan geçmesini sağlayın, tuz parazitleri nötürleştirip sizden uzaklaşmasını sağlıyacak. 
LW: mmmm..
AB: Rüya Alemlerinde problemleri olanlar veya gece kabus görenler, tuzun olduğu torbayı boynunuzun arkasına ve kuyruk sokumunuza bant kullanarak yapıştırın. Sargı bezi bandı bu iş için uygundur (ben ambalaj bandı bile kullandım-Naci).
LW: mmm.., Evet.
AB: Parazitlerden kurtulmakla kalmayıp doğal, faydalı uyku verir, dolayısı ile tekrar enerjine kavuşup rüyalarını depolayabileceğin alanlar yaratabilirsin.
LW: Çok iyi tavsiyeler ve sanırım internet router’unu da kapatmamızı önermiştiniz.
AB: Evet, aynı zamanda cep telefonunuzu da kapatın.
LW: Anlaşıldı.
AB: Router’ı geceleri kapatın.
LW: Dolayısı ile hiç yayınlanan sinyal yok.
AB: Hiç bir sinyal yok, bu tür parazitler çeşitli yayın araçlarını kullanarak fonksiyonlarını yerine getirirler.
LW: Her şeyi kapatıp, en aza indirgemeli......
AB: Uyurken herşeyi kapat.
LW: Evet, evet.
AB: Her hangi bir sebepten dolayı kapatamayanlar, cep telefonlarını yatağın yanına koymasınlar.
LW: Evet.
AB: Rüyalarınızı etkilemekte....seni gizemli şehir Rüya Alemine çeker,  hiç bir zaman Küresel Rüya Alemine giremezsiniz.
LW: Evet, evet.
AB: Sahte Rüya Alemindesiniz, George Kavassilas Rüya Alemlerimizin ne denli gasp edildiğinden bahsetmekte, konu söylediklerinden daha da derin. George kendi deneyimlerinden bahsedebilir, ben de kendi deneyimlerinden bahsedebilirim, söylediklerimiz bir araya toplandığında olan biten daha iyi anlaşılır, resmin tamamını görmek mümkün olur. Onun gibi insanlar ortaya çıkıp bizlere yapılanlardan bu şekilde açıkça bahsetmez ise bizlerin bu seneryoda rol alıp konuşma imkanı olmaz. 
LW: Evet, evet, kapı tamamen açıldı.
AB: Bu doğru birileri kapıyı tekmeleyip açtı, üzerindeki kilit kırılmış olsa bile.
LW: Aynı zamanda diğer insanların kendi güçlerini kullanarak ayakta durmalarını da özendirmekte.
AB: Doğru.
LW: Kendi doğrularını söylemek, gördüklerini ve deneyimlerini anlatmak....Birçok insan için görülmemiş, duyulmamış olanlardan bahsetmek...
AB: Yanlış anlaşılmaları önlemek için şunu söylemem gerekir; değişik bakış açıları var, benim görüşüm kutsal tarafsızlık açısından, bana sunulan bilgi, söylediklerim sadece bilgiden ibaret benim için, taraf tutmam mümkün değil, ne ise onu söylüyorum, dogmalarım ve kendi görüşlerim yok... veya tanıttığım birşey yok, söylediğim gizli kapaklı olmayan yaşanmış tarihin tamamı.
LW: Hımmm, bunu yapmanı zamanı.
AB: Tam zamanı.
LW: Tam zamanı... eee nerede... zaman kesimi, nerede olacak.... Tam olarak bunun oluşma sansı Temmuz içinde mi olacak?
AB: 21 Haziran’dan 14 Temmuz’a kadar olan zaman dilimi içinde insanlar cep telefonlarını, televizyonlarını kapatıp meditasyon yapmalı, kendilerini güçlendirecek her ne ise onu yapmalı.
LW: Tamam, son kayıtta Agarta ve Atlantis’in gerilemesinden, Atlantis’in 3. gerilemesinden bahsediyorduk.
AB: Yep..
LW: Konuya eklemek istedikleriniz var mı?
AB: Bıraktığımız yere zaman zaman geri döneceğimizi biliyordum, hikayeyi anlayabilmek için şu anı bilmek gerekir, şu an hakkında anlamanız gereken çok şey var, çünkü eğer şu anı bilmeden anlatır geçersem anlattıklarım şu anla ilintili olmaz. Para sisteminin ve Oterite ve Kontrol sisteminin devamını sağlamak için zaman içinde kurbağa sıçrayışı yapan insanlar var. Bu durum, Birlik Bilinci içinde yaratılan ahenksizlik, kopukluktur. Yeryüzü içindeki boşlukta olan Dünya ve Agarta’nın görevi Birlik Bilincinin bizim insanlarımızın arasında yayılmasını sağlamak ve rüyalar yolu ile onlar ile haberleşmek vede Rüya – Alemini korumaktır. Şunu anlamak zorundayız, Agarta Ağı Dünya dışı canlı Türü’dür, Onlar bizlerin Ruh – Akrabalarıdırlar, açık ve seçik, Onlar bizim Ruhsal Ailelerimiz, bazıları iyi, bazıları kötü, bazıları tarafsız, bazıları çok komik canlılar, bazıları ise müzisyendirler. Bizlerin Onların yansıması, Onların da bizlerin yansıması olduklarını anlamak zorundayız, Ruhsal bir Aileyiz. Agarta Ağı, Büyük Elçilik altında, kendi yansımamızı görebileceğimiz, Birlik Bilinci içinde bir araya gelmiş topluluktur. Hep birlikte, barış içinde kurulmuş olan köklü bir Galaktik Konsey haline gelip, sorunlara çözüm arayarak KARMA sorunununu çözebiliriz. Bügünkü Temsilci ve Büyük Elçi anlayışının dışındaki görevler için bir çoğumuzun Temsilci veya Büyük Elçi olması istenecek. Bunlar öne geçip mezun olan ilk öğrencileri oluşturarak ‘bunu, şunu, deneyimleyip öğrendim, bu benim hayat hikayem’ diyecek olanlardır. Daha sonra herkes bu ‘Galaktik Yükseliş Makina'sında neler öğrendiklerini söyleyip hayat hikayelerini anlatacak. Oterite ve Kontrol sistemi çöktükten sonraki gelecek Milyonlarca nesil için gerekli olan bilgiyi elinde tutan ‘Yeryüzü içideki boşlukta olan Dünya’ olacak. Kimin Dünya’ya enkarne olacağını ve Astral Dünyada takılı kalmış Ruhların durumlarını çözecek olanda Onlar olacak.
LW: Wow... ‘Olay’a (yükselişin başlıyacağı an) çok yaklaştığımız şu zaman diliminde çoğumuz için bu çok çabuk olacak....
AB: Doğru.
LW: Fakat....
AB: UYANMIŞ olanların, durumun farkında olmayan uyanmamış olanlara göre deneyimi çok daha hızlı olacak.
LW: Ve şu anda konuştuğunuz, ah....deneyimi yavaş olanlar ve diğerleri ne olacak....?
AB: ‘Olay’dan sonra olacak olan 4 aşama var, 2. aşamadan sonra durumlarına çözüm getirilecek.
LW: Ok.... bu 4 aşamadan bahsedebilirmisiniz?
AB: 1. aşama... herkesin aynı rüyaları görmesi.
LW: Evet.
AB: 2. aşama yetişkinlerin rüyalarda ve günlük yaşamda Deja vu’yu çok geniş kitleler halinde deneyimlemesi. 3. aşama Gerçeklikleri ayırmaya başladığımız an, düşük yoğunlukta olanların yeresel Gerçekliklerde rüya görmesi, yüksek yoğunlukta olanlarında yüksek yoğunlukta olan Gerçekliklerde rüya görmesi, böylelikle ‘yardımcı yaratıcı’ olduklarını, kendi düzeylerinde daha fazla farkında olabilecekler. Bu ancak Rüya Aleminde yapılabilir; arkadaşının biri 1 hafta ortadan kaybolduktan sonra tamamen başka bir olarak geri gelebilecek. Dünya’yı değiştirmek için sadece bir avuç insana ihtiyaç duyulurken, bu değişikliği gerçekleştirmek ve tamamlamak içinse çok sayıda insana ihtiyaç duyulmakta.
LW: Evet
AB: Değişeceğiz, fakat tam değişmemiz herkesin deneyimlemesinden sonra olacak.
LW: Sanki...... hepimiz...  biliyormusun.... hepimiz birlikte çalışıyoruz......
AB: Hepimiz birlikte çalışıyoruz ve Oterite ve Kontrol sistemiyle olan kontratları fes etmek üzereyiz. Gerçekten 3. ve 4. aşama bununla ilgili, burada Özgür İrademize sahip çıkıyoruz, 1960 ve 1970 lerde olduğu gibi hepimiz aynı şeyi isteyerek sokaklarda yürüş yapıyoruz.   
LW: Eveet bir nevi kendimizden hoşnut olma durumu içindeyiz, çok büyük ölçüde sahte zeka ve teknoloji ile aptal edildik, onların haberi olmadan sağımızdan solumuza bile dönmek imkansız oldu, anlatabiliyormuyum, harekete geçmeliyiz, çok şeyin değişmesi gerekir, değişiklik şu andan sonra başlayacak.....gerçekten şu andan sonra.
AB: Ummm.... Evet, şu andaki Akaşik Kayıtlarda, sonu hali hazırda gördüm ve benim bir parçam hali hazırda orada, yoksa şu an söylediklerimi görüp söyleyemem. Başlangıçta biraz rahsız edici gelmekteydi bana, benden önce Galaksi Tarihçi olan hiç bir tarihçi görevini tamamlayamamış olduğunu bilmeme rağmen, işimi tamamlamam için ihtiyacım olan hali hazırda gördüğüm umudun kıvılcımlarına sarılarak bu işi kabul ettim. Gizli saklı olan sırları ortaya döküp söylemediğinizde halk kızıp öfkelenmekte.  
LW: Peki, son nasıl?
AB: 3 perdeden oluşan gösteri.
LW: Hahaha(gülüyor).
AB: Ok....Kişisel Özgür İradeye müdahale edemem, hele hele bütün canlı Tür’lerine, hiç müdahale edemem.
LW: Fakat, herkez için apaçık olacak?
AB: Kabaca belli olacak, sanki eteğin havalanıp uçtuğu ve kilotun görüldüğü sahne gibi.
LW: Eveett, mükemmel.
AB: Veya sahnedeki hanım Avrupalı gibi davranır...(gülüyor)
LW: (gülerek) Tiyatroda oturup oyunun başlamasını bekleyenler için oldukça heyecanlı olacağa benzer.
AB: Doğru, eeee aslında... amigolara ihtiyacımız yok..... tiyatroda oturup oyunu seyredenlere değil, dışarı çıkıp insanları Özgür İradesine sahip çıkmak için güdüleyen insanlara ihtiyaç var.
LW: Adım atıp harekete geçmek ve kendini temizleyip iyileştirmek gerek.
AB: Yeryüzü içindeki boşluktaki Dünya sistemi ile ilgili başka bir nokta, bize yardım edecek olan Onlar, çünkü Onlar bizim Ruhsal Akrabalarımız, mevzuniyet zamanı bizler ile yeryüzünde birlikte olacaklar, Onları  görür görmez hemen tanıyacağız, adalet sistemi Onlar tarafından yürütülecek. Şu andaki mahkemeler tamamen bozulmuş, yozlaşmış, yamyamlık yapıp kendi insanlarını büyük şirketler için köle yapar durumdadır. Fiziksel köller haline getirilmiş durumdayız.
LW: Eveettt.
AB: Mahkeme sistemi acil olarak ele alınıp çözüme kavuşturulmalı. 22 Milyon insan hapisanelerde, Dünyanın %6’sı ile %9’u hapisanelerde.
LW: En azından!
AB: Ve sex endüstrisi de var, çok büyük bir endüstri ve bu endüstride köle olarak çalışanlar var.
LW: Evett.
AB: Bunlar yeni yargı sisteminde çözüme kavuşturulmalı, yeni yargı sisteminin adı ‘Ruhsal Adalet Mahkemeleri’, buralarda Ruhsal Ata’larımız bulunacak, tüm Akaşik Kayıtların okunup tam sağlığına kavuşma imkanı bulacaksın, bu sağlık durumu sana Bağımsız Özgür İradeni geri getirecek. Sex köleliği kutsal dişiliğin elindeki gücü almak için yaratıldı ve hemen çözümlenmesi gereken bir konu. Yaşanacak olan ‘Olay’ iyileşme, tam sağlığına kavuşmak içindir aynı zamanda. Biliyormusun kadınlarımız ve erkeklerimiz kendi doğalarının tam karşıtı davranış ve eylem içindeler,  bu duruma cezbedilip düşürülmüştürler, nasıl davranacakları ve ne oldukları konusunda gerçek bilgileri yok. Adet dönemlerinde problem yaşıyan kadınlar meditasyon yolu ile bu enerjiyle ilişkiye geçip konuyu derinlemesine anlayabilirler. Yüksek sex dürtüsü olan erkekler, kendi Görü (visyon) yöntemi ile durumu anlamaya başlamanın tam zamanı, bu güdü ile birlikte yaşamak neyi gerektiriyorsa katlanmalı, durumu memnuniyet ve anlayış ile karşılamalılar.  
LW: Mmmm, anlaşılan...bütün bunlar ile birlikte eş zamanlı olarak yapılacak başka bir şeyse, finansal sistemini tamamıyla değiştirmek olacak.
AB: Banka endüstrisi Özgür İrademizi ihlal eden baş oyuncudur, şef ihlalci. Yaşamak için sadece bu Dünya’yı seçmedin mı?...sanırım bu deyimi Alex Corrier de söyledi, bunun üstüne bütün yaşamlarını vergilendirmekteler, böylelikle hiç bir zaman tam güçünü kullanamamaktasın.....tamam mı..... banka endüstrisini yöneten belirli aile soylarıdır, etkisi fiziksel düzeyde olması için kanunen yazılı hale getirilmiştir... anlaşılıyor mu.... değer değişimi sisteminin diğer Dünyalarda ve Evrende nasıl çalıştığı tekrar gözden geçirilmeli... canlı olan Gezegenimiz Toprak Ana bu konuda baş denetçi olmalı. Toprağın tüm canlıları, değişimin şeffaf yapıldığını garantileyen teknolojinin birer fiziksel parçaları olmalı, değişimin arkasında hile olmadığı iyi denetlenmeli. Üçkağıtçıların işi bitti artık, telefonlar.... telefon ile satışlar, bitti...ok......
LW: Güzel, güzel, her yerden önümüze mısır gibi patlayarak çıkan reklamların sona erdiğini görmek çok rahatlatıcı, gerçekten sanki ekrandan dışarı çıkacak kadar saldırgan reklamlar.
AB: Bilerek yapılmakta.
LW: Eveet...evet....
AB: Bilerek yapılmakta.....
LW: Evet, durum bundan daha kötü olamaz vede paramızı ve enerjimizi hasat edebilecekleri yeni teknik geliştiriyorlar
AB: Bu günkü banka sistemi, Eee.. Atlantis’in son batışında değişik sistemlerin biraraya gelmesinden oluşan bir değer değişimi sistemi geliştirdiler, teknoloji ile ruhsal bilgiyi değiş tokuş yaptılar. Eee, 2. Dünya, 1. Dünya ve soğuk savaş yıllarında olan, teknoloji yaratıp müttefiklerine satmaktı, hatta hatta olabildiğince yüksek fiata satıp onları borçlandırmaktı yapılan. Altantis zamanında da bunlar yapıldı, yeni kaynaklar ve olanaklar için ya teknolojilerini yada ruhsal bilgilerini sattılar, bazen teknoloji satıp başka teknoloji aldılar, bazen teknoloji ile bilgi aldılar. Kaybedeceklerini biliyorlardı, olabildiğince uzak geleceklerini öngörüp plan yapmak gerektiğinin bilincindeydiler, Özgür Dünya’yı savunacak insanlara ihtiyaç vardı, koza değil hücre olmak gerekmekteydi. Böylelikle gelecekte hepimizin girip çıkabileceği, Özgür Dünya direnişinin birer parçası olabileceği imkan sağlanmış oldu. Bugün burada olan mezun olmamış herkes, her birimiz Özgür Dünya direniş gücüyüz.
LW: Mnnn..bu güçte nasıl aktif rol alabiliriz?
AB: Süreç hakkında okunabilecek çok kitap var, hepsini adlandırmak mümkün değil, içlerinden sadece biri tavsiye etmem doğru olmaz. 
LW: Doğru, doğru.
AB: Bırakalım kalbin karar versin, daha önce konuşmasına izin verilmeyen çok olumlu öğretmenler var artık. En uygun olan, kitapçıya gidip kalbinin seçtiği bir kitabı alman.
LW: Doğru, kitaba doğru bir çekim.......veya raftan uygun kitabın düşmesi gibi...
AB: Veya biraz kiristal al, enerji ile sifa bulma kurslarının birine katıl, sana bilgi verebilecek, hoşlanacağın, hobi olarak yapabileceğin, para ödemeyeceğin bir şeyler yap. Hoşlanmıyacağımız ve bedava olmayan bize angarya gibi gelir, tüm bilincimizi vermekte güçlük çekeriz.
LW: Doğru, doğru.....şimdi, zaman akımı savaşlarının günümüzdeki görülen etkileri ve sonuçları nedir? Dünya’da oluşan bu çelişkiler, çatışmalar neden, neyi desteklemekte?
AB: Dünyada olan çelişkiler........Arap dünyasında olan çelişkilerin hepsinin amacı 7 Rahim Şakranın açılmasını önlemektir. Çok uzun süreden beri üzerlerinde bitmez tükenmez şiddet uygulamakta ve savaşlar yapmaktalar. Önemli değer değişim sistemleri, vergilendirilmiş ruh enerjisini, Gizemli Geometrisi olan binalara ve tarihi teknolojilere ki - bunlar Atlantalıların savunma sistemlerini güçlendirdikleri günlerden beri varlar – yatırmaktalar. Bundan dolayı ilk açılacak olan bu Rahim Şakralarıdır, her zaman bu durumu bilmekteydiler, dolayısı ile Dünya’nın Birlik Bilincine tüm şakralar yolu ile ulaşmasını önlemek için Rahim şakralarının üzerinde savaş her zaman körüklenip canlı tutuldu, şakraların üzerine sanki bir nevi tıpa sokulmuş gibi.  
LW: Ah, yıldız kapıları için çatışmalar var mı?
AB: Elbette.....DNA ve yaşayan insanları kaçırmak için çok büyük çabalar var. Ne zaman savunma ağında rasgele hangi bir yarık veya teknoloji tarafında yapılıp bırakılmış özel yarık.....52 Milyon yıldan beri bilinmeyen yarıklar, bulduklarında kendi çıkarları için kullanmaktalar, bu yarıkları kullanarak kaçakçılık yapmaktalar, çünkü kaçırdıkları her DNA için ödeme yapılmakta.
LW: Woww.
AB: Zaman akımı savaşları..., 2000 yılından bu yana tek bir zaman akımı bulunmakta.....fakat şu anda biz buradayız, geçmiş, şimdi ve gelecek yaşamları ardı ardına yaşıyoruz. Bu düzeyi anlamaya başlayıp, zaman akımı savaşlarının düzeyi ile birleştirirsen, Birlik Bilinci içinde, küresel Rüya – Aleminde bu zaman akımı savaşlarını sona erdirerek kendimizi iyileştirip küresel toplum haline gelebiliriz.  Dünya dışı savaşları biraz farklı; 2006 yılında bu savaşları da sonlandırabilirdik, Sirianlı Grey ve Orion savaşları sona erdiğinde, savaştan dolayı güçler tamamen tükenmiş durumdaydılar, dolayısı ile buraya gelecek şevkleri kalmamıştı, buraya gelip, bizi esir eden gücü, kıçlarına tekmeyi vurup soğuk, ölü ellerinden alamadılar. Aynı zamanda kendi ışık toplumlarındaki ileri düzeye ulaşan bozulmayı fark ettiler, başka ırklar için DNA kaçakçılığı yapılmaktaydı. 80.000 yıldan beri klonlama yaparak nesillerini sürdürdüklerinden dolayı yok olmanın eşiğinde olan çok sayıda ırk bulunmakta. Sex organları yok, çocuk yapamamaktalar, bildikleri tek şey üremek için test tüplerini kullanmak ve Ruh Akrabalarının gelip bu tüplere girmesini beklemek. Çok sayıya ulaşmış Ruh  Akrabaları davet edilememekte, burada takılıp kalmış durumdalar, çünkü Ruh Akrabalık kuralları çok kendine özgün. Dolayısı ile bu toplumlar çok çaresiz durumdalar, nufusları bir kaç bin kişiye düşmüş durumda. Bundan dolayı kaçakçılık ağını kullanmak zorundalar, kaçakçılarsa ÇokBoyutlu Varlıklar olup insanları Dünya’dan kaçırıp DNA’ larını ve Ruh Kod’larını alarak bu tür ırkların kullanımına sunmaktalar. Onları suçlarmıyım? Hayır. Kendi ırklarının devamını sağlama çabası içindeler. Ama, aynı zamanda.... bir kişi bütün Galaksiyi etkileyebilecek virüs yayabilir, bu durum çok kez görüldü, fakat çok çaresiz kaldığında.... biliyormusun Onları suçlayamam, gerçekten suçlayamam, ancak herşeye rağmen, mutlaka kaçakçılığı durdurmak zorundayız. Yozlaşmanın ne kadar derine gittiği anlaşıldığında........ umm.. Galaksi psişik muayenehane odasında tedavi ettiğim Sirianlı Grey.., oraya gitmem istendi, Galaksi Tarihi konseptinde, yetişkin olarak yaptığım ilk görüşmeydi...umm, aniden senin yardımına ihtiyacımız var denildi, bu bireyin tüm Ruh Kodlarını sadece sen biliyosun ve bu birey çok sayıdaki ‘Işık Varlık’lara karşı elinde deliller olan devletin iddia şahidi biri dendi. Tereddütsüz ortaya çıkıp devletin şahidi olmuş. Benim yardımıma ihtiyaç gösterdi, çünkü genetik zehir ile zehirlenmişti, Bu özel zehir ile zehirleyerek sadece kendini bertaraf etmekle kalınmayıp aynı zamanda gelecekteki bütün neslinin diğer Evren’lerden göçmen olarak gelmesi de engellenmişti. Umm, zaman akımı savaşlarında da bulundu, savaşlar arasında neler olduğunu bildiği ve kendisinin neler yaptığı hep ortaya çıkmıştı, hepimiz birbirimize bağlıyız aslında, bir taşı çekip alırsanız binanın tümü çöker. Tedavisini bitirdikten sonra kaldığı yerden davaya devam edip ifade vermek için geriye döndü, bundan dolayı 2006 yılında olacak olan ‘Olay’yı deneyimleyemedik (beklenen ‘olay’ 2006 yılında olacaktı).
LW: Oh, wow.
AB: Oradaki durumu düzeltmek gerekiyordu, kurtarılmaları gerekiyordu, büyük ölçüde yozlaşma vardı, mücadeleleri zafer ile sonuçlanmalıydı. Sinsi olmak..., çok derine gider..., tamamı ile sinsilik.
LW: Derinliği hakkında başka neler söyleyebilirsiniz?
AB: Sirian – Grey savaşları veya Orion savaşları hangisi hakkında....? kocaman gemilerin çatışmaları.
LW: Ara verdikten sonra geri döndüğümüzde her ikisinden birini seçip kaldığımız yerden devam ederiz.
AB: Tamam.
LW: Orion savaşları ve Sirian savaşları.
AB: Tamam.
LW: Grey’lerin üreme programları hakkında sorularımda olacak, umm, Grey’ler hakkında bahsetmiştiniz ve konu oldukça geniş.. ahh, insanlar ile birleşerek üremeleri, hala devam etmekte.
AB: Evet.
LW: Aslında birçoğu ‘içine girilmiş’ Varlıklardır.....
AB: Aramızda bizimle yaşayanlar.
LW: Aramızda yaşayanlar dediniz değil mi, bunun hakkında da biraz bilgi istiyorum.
AB: Tamam.
LW: Bizimle kalın, geri döneceğiz.
Çeviren: Naci Gülşan

1 yorum:

  1. Big bang 'ten önce varolduğu düşünülen atlantalılar ile ilgili bilgi almak istiyorum.kitap makale onerebilirmisiniz?

    YanıtlaSil