16 Nisan 2015

GALAKSÄ° TARÄ°HÄ° 5



Galaksi Tarihi 5

LW: 5. Bölüme hoÅŸ geldiniz...Altantis te kaldık... Atlantis’in bir kaç yükseliÅŸ ve batışından bahsediyorduk.
AB: Üç yükseliÅŸ, üç gerileme. YoÄŸun enerji ile hafif enerji arasında gidip gelerek her iki bilinç durumunu yaÅŸadılar. Az yoÄŸun enerjiden çok yoÄŸun enerjiye girildiÄŸinde, bilinç zayıfladı ve Dünya geriledi. Bu gerileme anında Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya Ağı – Agarta – kuruldu. Daha önce Dünya’da 3 zaman dilimi olduÄŸundan bahsetmiÅŸtim – Agartalılar üst ve alt zaman dilimindeler. Dünya’nın iç kısımının gardiyanlarıdırlar. Özgür Dünya’nın direniÅŸ gücüdürler. Bunun anlamı ise; buraya gelebilmek için, ÅŸu anada burada olabilmek için, binlece yaÅŸam önceden yaÅŸamını planlayıp 2011 ile 2014 arasında yaratılacak olan gerçeklikte, yardımcı yaratan görevini üstlenmektir.  Agarta ağı Atlantis’in son yükseliÅŸinde kuruldu. Lemuria’lıların ne tür zorluklardan geçtiklerini anladılar; niye kurbaÄŸa sıçraması yaptıklarını anladılar, malesef sonunda kazanamayacaklarını anladılar. Elerinden gelen; sahip olduÄŸu teknolojiyi kullanarak sistemde kısılıp kalmış halkına yardım etmek ve yeni gelecek olanlara da ‘hayır buraya gelemezsin, gelirsen sen de kısılıp burada tıkılıp kalırsın’ demekten baÅŸka bir ÅŸey deÄŸildi. Gelecek olan Varlıklara burada yaÅŸayamazsınız demek Altantis’in en büyük kederi oldu. Agarta Ağı kurularak, havada asılı ÅŸehirlerini zamanın içinde kurbaÄŸa sıçraması yaptırarak Dünya’nın içine taşıyıp, buraya (Dünyaya) gelmek isteyenleri, 5. Boyut’a veya 6. Boyut’a davet ederek, en azından Rüya Aleminde bile olsa Ruh-Akrabaları ile buluÅŸturma baÅŸarıldı. Dolayısı ile Agarta Ağı Rüya-Alemini savunmak için kuruldu. Varlıkların zaman içinde kayboldukları yer.... AkaÅŸik Kayıtları okuma seanslarımdan bir örnek vermek istiyorum; 23 yaşında olan askeri veteriner bir kiÅŸinin bedenine 54 yaşında biri yerleÅŸtirilmiÅŸ, veteriner 13 yaşındayken bedeninden alınıp bir klonun içine konuyor ve bedeninede 300 zaman sıçraması yapmış bir zaman gezgincisinin 54 yaşındaki versiyonu yerleÅŸtiriliyor. Sebebi, bu gezginciyi bir sistemin içine kilitlemek, böylelikle hiç kimse bu ÅŸahsın amacının ne olduÄŸunu anlayamıyor (etkisiz hale getiriliyor). Agarta Ağının amacı, bu gibi çok çaresiz durumda olanlara yardım etmektir. ‘Ruh Ameliyat Teknolojisini’ getirip uygulayacak olan onlardır. Gerek Pleiadian komutasındaki gemilerde gerekse çekilip içine alındığım ‘Çoklu-Grub bilinci’ gemilerinde bende çok sayıda bu tür operasyonlar yaptım. 2013 Ocak’ın 11’rinde Shasta Dağındaki seminere geldiÄŸimde AÄŸarta Ağını ve Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya’dan gelenler ile görüştüm ve benden ÅŸu anda yaptığım Galaksi AkaÅŸik Kayıtları okumam istendi, onlara göre ben hali hazırda bunu yapmışım. 
Bu anda buradayım iÅŸte, enerjinin olmadığı bu kuantum alanında. Konuya yeni olanlar, konuyu anlamakta güçlük çekenler için: yaptığım AkaÅŸik Kayıtları anında, canlı olarak okumaktır. Teredüd yok. Enerjinin olmadığı alanda durarak, bana (soru ile birlikte) getirilen enerjiyele Ruh Kod’larına dayanarak soruları cevaplıyorum. Sadece burada olmamız gerektiÄŸi için, bu Yaz Dönümünde, Stewart Mineral Kaynağı tesislerinde, bizler bir arayadayız. Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya ve Agarta Ağı hakkında ne sormak istiyorsun? AkaÅŸik Kayıtlar %100 açık, hiç bir sınırlama ve hiç bir sır yok.
LW: Bunu yapabileceğimi duymak çok büyük bir şeref.... Gerçeği bulabilmek için bütün yaşamım boyunca bekledim....şimdi, Agartalılar.... Hangi yoğunluktalar?
AB: Agartalılar Yeryüzü’nün ilk 72 insan Tür’ünden oluÅŸan bir kolajdır (yapboz oyunu gibi).
LW: Hıım... peki...
AB: Çok defa zaman içinde geriye seyehat edip baÅŸlangıça döndük, dolayısı ile çok sayıda ilk orijinal insan Cins’i (Tür) mevcut. BaÅŸa dönen, her defasında kendi amaçları doÄŸrultusunda insan yarattı. Bu insanlar rüya Aleminin savunucularıdır, Dünyanın merkezine yerleÅŸip Ruh-Uzay-TopluluÄŸunu kurdular. Böylelikle, mevzuniyet zaman akımı içinde olmasa da, Ruhsal eÄŸitim, anlayış ve öğretileri devam etti. Ä°lk 72 orijinal insan Tür’ü Zaman Seyehatleri SavaÅŸ’larını simgeler. Agarta Ağının bu savaÅŸlar ile hiç ilgisi yoktur. Atlantis batacağını anladığında, son savunma sürecinin bir parçası olan Piremitleri yapıp, yeryüzüne kontrol odaları koydu. 40 tane yeryüzüne dağılmış kontrol odaları var.  Bunlardan 21’i ÅŸu anda Karanlık ve Aydınlık güçlerin elinde ancak, bu gezegenin vibrasyonunu yükseltmek için hepsininin kontroluna ihtiyaç var. Saklı olan 19’zunun yönetimi de Agarta Ağında. 40’kının da ele geçirilip kontrol edilmesini önlemekteler. Bizim mirasımızı korumaktalar, bu miras ile ancak Rüya Aleminde  birlik olabiliriz, fiziksel ve DNA düzeyinde birlik oluruz. Yüksek Boyut sitatüsüne dönüp geriye giderek, mevzuniyet sınıflarıyla dramatik karmaları düzeltip iyileÅŸtirmek gerekmekte. 
LW: Yükselen kişiler, başka bir yoğunluğa mı gidiyor?
AB: .. gibi... Agartalılar Ağı içinde rüya görecekler ve Ruhları, Agartalılar hangi ÅŸehrine – yoÄŸunluÄŸa - gideceÄŸine karar verecek. Telos, Chaga, Shambahla veya herhangi diÄŸer bir ÅŸehir olabilir. Her Ruh’un yoÄŸunluÄŸu ait olduÄŸu Ruhsal Ailenin yoÄŸunluÄŸuna baÄŸlıdır. Agarta’da her ÅŸehrin ayrı ayrı yoÄŸunluÄŸu var, bu ÅŸehirlere girebilmek için gideceÄŸin ÅŸehirle Ruhsal Akraba veya DNA iliÅŸkin olması gerek. Bu ÅŸehirlerin herhangine girmen halinde, bulunduÄŸun yerden diÄŸer ÅŸehirlere gitmen için herhengi bir kısıtlama yok. Ä°lk giriÅŸte mutlaka kodların uygun olması gerekir, dolayısı ile çok iyi korunma var. 15 ÇokBoyutlu varlıklar her zaman İçi BoÅŸ Dünya’ya girip, herkezin Ruhsal Rehberi olmak istemiÅŸlerdir.  Onlar gasp edip kurdukları sistemlerde ÅŸu anda sadecedevletleri control edebiliyorlar.
 LW: Amiral Byrd’ın Agartayı keÅŸfettiÄŸine dair hikayeler söylenmekte…
AB: Evet keşfi yaptı.
LW: Yaptı mı? Peki.... Gerçekten Kuzey Kutubunda ve Güney Kutubunda Agartaya açılan girişler var mı?
AB: Gerçekten Kuzey Kutubunda ve Güney Kutubunda vede Yeryüz'nün her tarafına yayılmış giriÅŸler vardır. Atlantisin ikinci gerileme döneminin son kısmında ve üçüncü gerilemeden önceki geniÅŸleme döneminde yapılmış tünel sistemleri vardır. Yeryüzünün yöresel iÅŸkali halinde kaçış için yapılmış bu tüneller..., örneÄŸin tüneli kullanarak Japonya’dan Ä°rlanda’ya bir kaç günde gitmek mümkün. Tünellerin yapım amacı, insan bilincinin Dünya’nın iÅŸkali halinde Dünya’yı terk etmeyip Dünya’nın içinde kalabilmesi içindir. ‘Zaman Tünelinin Kapılarıdırlar’ (Portal) aynı zamanda. Tünelden çıkıldığında bir baÅŸka yöresel gerçekliÄŸe ulaşılıyor, diÄŸer gerçeklikler bir bir iÅŸkal edildiklerinde iÅŸkal edilmeyen gerçekliÄŸe göç ediliyor.
LW: Direniş gücünün yeraltı sistemi gibi....
AB: (Başını sallıyarak) Onlar Özgür Dünya’nın DireniÅŸ Gücüdür. Ruhun binlerce yaÅŸam sonrasını nasıl planlayacağını öğreten öğretmenlerdir. EÄŸer bu planlamayı yapamasaydık bugün burada olmazdık. Trilyonlaca insan Özgür Dünya DireniÅŸinin bir parçası olmuÅŸtur, çünkü makinanın içine atlamadan önce zaman harcıyarak astral dünyada olan rehberlerimizden çok ÅŸey öğrendik. 
LW: Ahh..makina, enkarne makinası mı?....
AB: Evet bir makina....
LW: Arkon'ların işi mi? Sahte zekalar mı makineyi çalıştıran......
AB: Um.. hımmm...(tastikliyerek başını sallıyor)
LW: Woww... peki rehberlerimiz bizi güçlendirmek için başka neler yapıyorlar?
AB: Yaratıcılığı ortaya çıkarıyorlar, böylelikle; kitap yazma yolu ile, ÅŸiir ile, müzik ile, kültürel eylemler ile  ÅŸiddetli olmayan ‘Açığa Çıkma’ gerçekleÅŸiyor. Aynı zamanda ‘gerçeklik Hareketi’ içinde olan kiÅŸiler yolu ile ÅŸiddetli ‘Açığa Çıkma’yı da gerçekleÅŸtiriyorlar. Amaçları, Bağımsız Özgür Ä°rademizi kazanıp nasıl kullanacağımızı bize öğretmek.....Büyük sorumluluk, Çok büyük ve önemli bir sorumluluk. Aynı zamanda Dünya’nın merkezinde olan ‘Birlik Bilinç Gücü’nü de kontrol etmekteler.
LW: Sanırım...Bir yerlerde okuduÄŸuma göre Agarta’nın kralı ve Kraliçesi var.
AB: Bu sanı insan dillerinin sınırlı olmasından dolayıdır. Olan Konseydir, ne zaman enerji açısından yoğun olan ortamdan daha hafif ortama geçtiklerinde, konsey üyeleri değişmekte. Bunun sebebi ise yeni dönemde yeni Ruhlar gelmekte, gelen bu yeni Ruhların kodlarına uygun konsey üyeleri göreve getirilmekte. Eski konsey üyeleri görevine politik alanda sürdürmekteler. Politik dediğimde iki partinin oluşturduğu sistem anlaşılmasın, hiç bir partinin olmadığı bir sistemden bahsediyorum. Anlaşıldı mı?
LW: Evettt.. (gülüyor)
AB:Bizlerin dogma’larına benzer dogmaları yok.
LW: Dolayısı ile çoğumuzun Ruh Akrabaları oralarda yaşamakta, bizim için çalışıyorlar.......
AB: Doğru. Onları rüyalarımızda görmekteyiz...
LW: Şu anda gördüğümüz rüyalarımızda mı!.....
AB: Doğru. Dışarıda biraz önce gördük........
LW: Evet.., evet biraz önce gördük, biraz önce dışarıda gördük, ÅŸaşırtıcı.., hayret verici!  Bizi güçlü kılma adına Agartalılar bizim neyi bilmemizi istiyorlar?
AB: Tarafsız olarak, sadece AkaÅŸik Kayıtlarda ne varsa sadece onları söyleyebilirim. Fakat Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya'daki toplumların çoÄŸu ile iliÅŸkim var, Pleiadian ve Ashtar komutasındaki gemilerle iliÅŸkim olduÄŸu gibi; onların bizlerin bilmesini istediÄŸi en önemli ÅŸey, Bağımsız Özgür Ä°radenin herÅŸeyden önemli olduÄŸunu anlamamızdır. Zaman zaman deÄŸiÅŸik varlıklar gemilerine gelerek  ‘bunun ÅŸu anda, ÅŸimdi yapılmasını istiyoruz’ demekteler. Onların cevabı ise; sizin Bağımsız Özgür Ä°radenize karışamayız. Bizler de kendimiz yapmalıyız... Kendi Bağımsız Özgür Ä°rademize sahip çıkmalıyız ve ‘HAYIR, BÄ°Z BÖYLE YAÅžAMAK Ä°STEMÄ°YORUZ’ demeliyiz. Bu onların bizlere verdiÄŸi mesaj. Ä°zleyenlere bunu baÅŸka nasıl izah edebiliriz, gerçeklik senin özgür iradendir...... budur senin gerçekliÄŸin! ‘Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya’ bir gerçeklik, oraya gitmenin yolu, yaptığı tercihleri anlayabilen Bağımsız Özgür Ä°radeye sahip olmaktan geçer. Orada yaÅŸayanlarla iliÅŸkiye geçmek istersen, onlar senin ‘Ruh-Akraba’larındır, görünüşlerinden ve renklerinden anında onları tanıyacaksın. EÄŸer gördüğün parlak ışığın gücüne dayanamayıp hüzünlenip aÄŸlarsan, ışığı yayan ışık varlığa dur de, kendi Bağımsız Özgür Ä°raden doÄŸrultusunda kuralları sen koy ve ondan bu kurallara uymasını iste. Onların da yapacağı sana ‘mutluluk dolu ışık enerji’sini verip senin iyileÅŸmeni saÄŸlamak olacaktır. Böylelikle sınırları sen tayin edebilecek, iletiÅŸimde telapati yolunu kullanabileceksin.
LW: Evrimleşmemizin bir parçası, görünüşe göre telapatik iletişimi kullanılır hale getirmek ki buda Rüya Zamanlarımızla ilgili bir durum....
AB: Kesinlikle. Rüya Zamanları telapati ağını oluşturur. Zaten Canlı Türü olarak bizlerin her zaman Rüya Zamanlarında olmamız gerekir.
LW: Ahhh...Başlangıç (inception) filminde olduğu gibi....Rüyanın içindeki rüyanın rüyası.
AB: Birden fazla olan parçalarını böyle yaratabilirsin, çünkü bizler ÇokBoyutlu varlıklarız, yarattığın parçalarına da Bağımsız Özgür Ä°rade verebilirsin böylelikler baÅŸka yerlere giderek yaÅŸamı daha hızlı deneyimleyebilirler. Yeryüzü içindeki boÅŸlukta oaln Dünya ağında, Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya ÅŸebekesinde ve ÅŸehirlerde yaÅŸayanlar Avatar’dırlar vede düzünelerce, binlerce bölünmüş parçaları, Dünya’daki karantinayı yapan 5.283 Tür’ün bir kısmını oluÅŸturur. Dolayısı ile fiziksel parçaları yeryüzünde olan tüm insanlar ile iliÅŸki içinde, karantinayı güçlendirerek sistemin(sömürünün) sonunu getirmek için çalışmaktalar. Ve bizim, her ikimizin senin ve benim, parçalarımız da orada görev yapmakta. Çok uzun yıllar önce bizler parçalarımıza, gelecekteki gelecek olan Tür’ler ile iliÅŸkiye geçmeleri için Bağımsız Özgür Ä°rade verdik. Dostluk bağı kurduk.  Güvenin hakim olduÄŸu Avatarların bulunduÄŸu merkezden gelen, Bağımsız Özgür Ä°radesi olan Varlıkların görevi yapacaklarından emindik.
LW: Hala devam eden uzun bir hikaye, sorunun en önemli noktasındayız, öyle değil mi?
AB: Haziranın 21’ rinde Chris Hales ile bir program yapıp 21’ rinde ne olacağı hakkında konuÅŸtum. 21’ri baÅŸka bir korku günü, tabi bunun bir sebebi var. 21 Aralık 6 ay önceydi. 21 Aralık, son 28.000 yılda gördüğümüz, birleÅŸik rüya Aleminin ilk kıvılcımının olduÄŸu gündü....Ä°lk kıvılcım. Galaksi Kışı’ndan Galaksi Bahar’ına ordan Galaksi Yaz’ına geçer gibi, Galaksi Yaz’ı ve Ä°nsan Yaz’ı aynı hizaya geliyor ve Onlarda (bizi sömürenler) korku temelli propagandalarını ‘OLAY’ın baÅŸladığı günü seçerek hedef almaları tesadüf deÄŸil. ‘Olay’ hali hazırda yaÅŸanıyor; Sadece Medyanın haber yapacağı son duruma, doruÄŸa  ulaÅŸmadı. SöylediÄŸim gibi; çocuklar ortak gördükleri rüyaları konuÅŸacak, ortak deneyimlediÄŸimiz deneyimlerimiz olacak, bunlarla ilgili korku propagandaları olacak, borsanın gerilemesini sebebi var...... – borsadaki 300 puanın kaybı hiç önemli deÄŸil – olan sadece korku yaratma, bir oyun.      
LW: Evet......
AB: Borsdaya Trilyolarca dolar pompalayarak, aynı gün içinde borsa 700 puan geriye götürülebilir... Evet, yapılabilir...
LW: Hıı..... hileli oyun.
AB: Tammamen.  %100 hile, amaç korku yaratmak – korku bilinç için ölüm demektir. Korku sınırlamadır. Beklenti ise korkudan sonraki adımdır. Ä°nsanoÄŸlu beklenti içinde yaÅŸayamaz. ‘Bu anı’ yaÅŸamayı öğrenmeliyiz, rüyalarda bu ÅŸekilde yaÅŸarız. Rüyalarımızda, rüyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirip baÅŸka bir yöne gitmesini isteme gibi bir beklentimiz olduÄŸunda rüya sona erer.
LW: Doğru. Korkuya doğru bir eyim gösterdiğinde, rüya.....
AB: Sona erer.
LW: Evet... Rüyadan kendi kendini tekmeleyip atarsın.
AB: ‘Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya’ yüzeyde olan ve senin alt tabakalara inmeni saÄŸlayan bir seri tünellerden oluÅŸur. Dünyanın içi vede kabuk toplumları var; bu toplumlar mezun olma zaman akımının sınırında fakat hala Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya enerjisi sisteminde bulunmaktalar. Toplumlar Kızılderililerin bahsettiÄŸi ‘Karınca Ä°nsanlar’ gibiler.....ve Dünyada yaÅŸayan harika Çekirge Tür'ü Varlıklar bulunmakta, kötü olmayan bu Tür’ler bizleri beslemekteler. Bu varlıklar kalpleri ile hareket edip Rüya Alemini Kraliçeleri yolu ile paylaşırlar (ortak bilince sahipler). Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya’dan gelip, Dünya yüzeyine göç etmiÅŸ, bizim ile birlikte mezun olma zaman akımında bulunup bizler gibi üreyen bir çok Çekirge Tür’ü vardır, böylelikle Dünya içinde olan ve Dünya Ananın bilinci ile direk iliÅŸkili olan kalp enerjisinin Kraliçeleri ile ruhsal iliÅŸkiye girmekteler. Onlardan korkmayın.  
LW: Ben herzaman Peygember Böceklerini önemli ve güzel bulurum. Son derece görkemliler ve onlar ile iletişim katıksız, temiz düşünce gibi...çok güzel.
AB: Evet, katıksız, saf düşünce... çok güzel! Talos: Shasta Dağı Telos’un olduÄŸu yerdir. Telos, Konseyin baÅŸkanı olan Adama’nın bulunduÄŸu yerdir. Onunla çok görüşmelerim oldu, Galaksi tarihçisi olarak benim bilmediklerimi O, Onun bilmediklerini de ben bilmekteyim. Shasta Dağına gelipte çektiÄŸim bu vidyoları yapmam istendiÄŸinde, Adama’nın kendine göre gelecek için kahinleri vardı. Benim görevim kehanette bulunmak deÄŸil. Görevim AkaÅŸik Kayıtlarda olanları tarafsız okumaktır. AkaÅŸik Kayıtları ise: Zaman Akımı savaÅŸları, Zaman Akımı savaÅŸları, Zaman Akımı savaÅŸları, Bilinç KeÅŸifi, Zaman Akımı savaÅŸları, Bilinç KeÅŸifi .... böyle devam etmekte. Adama bana gelip ’Åžu an yaptığımı yapmanı istiyorum’ dediÄŸinde, Tarafsız açıdan bakarak yapılabilecek olanı yaparım dedim. Taraf tutarak her hangi bir toplumu ön plana çıkaramacağımı söylediÄŸimde O da uygun görerek, Telos’un kristalini Crown Åžakramın üzerine koydu. Kristal, yoÄŸunlukları ayırarak, Yeryüzü içindeki boÅŸlukta olan Dünya’nın, Kutsal Tarafsızlığın AkaÅŸik Kayıtlarını kullanmasına olanak vererek iletiÅŸime geçmesini saÄŸladı. Temel, hepimiz aynı Tür’üz, hepimizin Ruh – Kodlarını tamamlaması gerekir. Ruhsal Akraba baÄŸları ile kısıtlıyız. Baskı ve Kontrol sistemi tam potansiyelimiz için gerekli olan Ruhsal Akrabalarımız ile birleÅŸmemizi engelmekte; Ruh Akrabalarınla bir araya geldiÄŸinde, kimse seni durduramaz! Benim buraya gelip bu kayıtları özgür Ä°rademi kullanarak yaptığımın bilinmesini istemekteler. Galaksi Tarihçisi olmayı ben kendim seçtim ve söylediklerimi söyleyip söylememek Özgür Ä°rademin kararıdır.  
LW: İnsanlar Ruh Akrabalarını nasıl arayıp bulacak...Organik bir süreç gibi görünmekte; içindeki rehberi doğal olarak izlersek akrabalarımız karşımıza çıkar mı?
AB: Evet karşımıza çıkacaklar ve biz de onları hemen tanıyacağız.
LW: Peki, doğru...sanki eski bir arkadaşımıza raslamak gibi; gördüğünde hemen tanıyorsun... biliyorum hepimizin birbirimizle Ruh Akrabalığı var.... söylemek istediğimi, bunun böyle olacağı konusunda aklımda en ufak bir şüphem bile yok.
AB: Kesinlikle. Hiç bir şupemiz yok.
LW: Şu anda Shasta Dağındayız, Telos şehrindeyiz...
AB: Nasıl tarif edeyim bilmiyorum, heyecanlı bir ÅŸekilde kendimi aynı anda burada, ÅŸurada, orada buluyorum. Åžu anda buradayım ama, bir parçam dağın tepesinde GüneÅŸ’in batışını izliyor. Ve orada izlediÄŸim GüneÅŸ’in batışının enerjisi buraya yansıyor. Bu enerji, benim quantum alanında kalmamı saÄŸlıyor, böylelikle sorularınız için AkaÅŸik Kayıtları açık tutmam mümkün olmakta.
LW: Şimdii.., Yıldız Kapıları hakkında biraz konuşabilirmisiniz?
AB: Hımmm... iyi bir soru! Yıldız Kapıları bizim Rahim Şakralarımız üzerinde. Yıldız Kapısı bir Rahim Şakrasında açılabilir ve olan DNA ilmi ve fiziksel nesne, Güneşimizden geçerek Ruhsal Kodlarımıza uygun herhangi bir Gezegene ışınlanabilir..... Ruhsal Kodumuzu barındıran herhangi bir Güneş Sistemine... Dünyamız bütün Galaksilerin eksiksiz, tam Ruh Kodlarına sahiptir.
LW: Dolayısıyla burada bulunmak çok avantaÅŸlı... yaÅŸamak için nekadar zor ve dehÅŸetli  bir yer olsa bile....
AB: Herkezin pastadaki istediÄŸi en güzel dilim. Bundan dolayı bu drama hiç durmadan devam edip bu güne kadar geldi. Daha yaratılmamış Galaksilerin bile Ruh Kodları bizlerde mevcut, bu çılgınca bir durum. Önceki reportaÅŸlarında çok tekrarladığım gibi, bu Dünya’nın AkaÅŸik Kayıtlarının yanı sıra diÄŸer 20.000 Dünya’nın AkaÅŸik Kayıtlarını da okumaktayım.... Galaksi Tarihçisi olabilmek için bütün bu sözü geçen Dünyalarda yaÅŸamış olman gerekmekte, bütün hepsinde gerçek Ruh Akrabaların olması  gerekmekte vede bütün ait olduÄŸun Ruh Sülalelerinin her bir ferdini gerçekten sevmen gerekir. 20.000 AkaÅŸik Kayıtla iliÅŸki kurduÄŸum zaman bana sanki sadece bir AkaÅŸik Kayıtla iliÅŸki kuruyormuÅŸum gibi geliyor... Bende görünüm farkı oluÅŸuyor. Ä°nsanlar daha iyi anlayabilmek için Diller geliÅŸtirmiÅŸlerdir, verdiÄŸim bazı bilgiler ÅŸu anda bizi dinleyen bazı Galaksi Varlıkları rahatsız etmekte, yaptığımız birçok showları bilmediklerini öğrenmek ve bizi incelemek için dinlemekteler. Bu durum beni yüceltmez, ben ‘hiç bir alanda’ deÄŸilim, kuantum enerjisini okuyorum çünkü kalbimde alanın oluÅŸmasını saÄŸlıyorum ve akışın tamamlanmasını saÄŸlıyorum. Dolayısı ile 20.000 AkaÅŸik Kayıtların bir olduÄŸu noktada duruyorum. Farklı bakış açılarını anlayıp Karantinayı güçlendiren Varlıklara neyin yardım ettiÄŸini görüyorum. Onlara ve bize daha fazla umut vermek için yapıyorum, bağımsızlığımızı ve Özgür Ä°rademizi kazanmamız, bütün fonksiyonlarımızı eksiksiz kullanabileceÄŸimiz, birlik içinde, tam bir Varlık olabilmemiz için yardımcı oluyorum.   
LW: Evet... Tam bir insan olan hiç kimseyi göremedim.... Bu gezegende darma dagan olmamızdan dolayı oluşan hüzün........Ne yöne bakarsan bak, görmemezlikten gelemezsin, hissedersin, deneyimlersin, bu durumu ortadan kaldırmak gerekir; bunun için bu programı yapıyoruz, bütün bu tür showları bu sebepten dolayı yapıyoruz.....Korku ve Çaresizlikten uzaklaşmak için yapıyoruz....
AB: Ötesine geç, demek istediÄŸim ÅŸu; biliyorum bir çok insan anlamakta zorluk çekiyor, bazen aynı kayıtı üç dört defa dinlemek gerekiyor. Seni buraya çekip bu show’u yapmanı saÄŸlayan yaptığım, ağızdan ağıza dolaÅŸan programlardır....
LW: Ohh eveet....
AB: Kademeler halinde konuÅŸuyorum, samimi olarak söylüyorum, katmanlar halinde konuÅŸuyorum çünkü, tamamlanmış arÅŸiv gibi her birinizle ayrı ayrı konuÅŸuyorum, ÅŸu anda dinleyen ve gelecekte dinleyecek olan her birinizle ayrı ayrı konuÅŸuyorum, çünkü hepiniz ‘zamanın olmadığı alanda’sınız (düşünün çeviri benim için ne kadar zor olmakta, dolayısı ile anlaşılmazsa üzerinde fazla durmayıp bir sonraki cümleye geçmede fayda var). Bu alana sizlerde AkaÅŸik Kayıtların enrjisini getirmektesiniz; ÅŸu andaki saniyeye kadar beni dinlememiÅŸ olsanız bile, ‘oynat’ tuÅŸuna bastığınızda benim bunu söylediÄŸimi duyacaksınız. Anlaşıldı mı?
LW: Eveeet. (Gülüyor....)
AB: Bana, bu konuşmaları sadece bu odada olan 3 kişi dinliyor gibi gelse bile, şu anda Milyonlarca birey bu programı dinlemekte.
LW: Zaman farkında olmadan akıp gitti, vidyonun sonuna geldik....
AB: Gerçekten de öyle oldu.
LW: Sonraki vidyoda görüşmek üzere.
Çeviren: Naci Gülşan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder