5 Mart 2013

ÇokBoyutlu Gerçekler


Onbinlerce yıl süren karanlığın artık yavaş yavaş aydınlandığına tanık oluyorum. Kendimize sık sık hatırlatmalıyız ki onbinlerce süren bu esaret, kölelik birkaç yıl içinde sonlanmayacak. Tek ayağı üzerinde kalan karanlık kabal, illuminati hala direnmekte, tam bilincimizi kazanacağımızın kaçınılmaz olduğunu bilmelerine rağmen kontrolu elinden bırakmamakta. Galaktik ırklar arasında yakında hak ettiğimiz yerimizi alacağız.
Bir önceki gün bana ulaşan emailden aldığım bir kaç satırı sizinle paylaşmak istiyorum,  sis perdesi aralanmakta. Yakın gelecekte yaşayacaklarımıza dair ışık tutulduğunu görmek rahatlatıyor insanı.
Arcturian’ların ana gemisinden verilen mesaj Dr. Suzan Caroll tarfından alındı. ÇokBoyutlu Gerçekler iki başlık altında öğretilmekte;  paralel gerçekler, alternatif gerçekler. Bu bilgi üst Boyutlardan gelmekte. Orijinaline sabit kalarak çeviride ‘Gerçekler’ olarak çevirdiğim,  yaşamlar olarak algılanabilinir. Yani Paralel yaşamlar ve altarnatif yaşamlar olarak. Yaşam demek pek doğru olmasada başlangıçta konunun anlaşılması için belki yardımcı olur düşüncesindeyim, yaşam belirli bir sınırlar (zaman) içinde oluşur oysa üst boyutlarda sınırlama yok, sonsuza kadar giden sadece saf bir enerji (bilinç) var. 

Çoklu Gerçeklik (tekil olmayan, birden fazla olan)
Çoklu gerçekler kavramı, paralel gerçekleri, alternatif gerçekleri ve çokBoyutlu gerçeklerin hepsini  kapsar. Bazı çoklu gerçekler, ifade edilmiş olanla(yaratılmış) aynı frekansında oluşurken bazen de ayrı frekanslarda oluşurlar. Buna rağmen 3. ve 4. Boyut frekanslarında oluşan çoklu gerçeklerin hepsi parelel gerçekler veya altarnatif gerçekler olarak bilinir. Diğer yandan aynı tecrübeye dayalı farklı frekanslarda oluşan gerçekler çoklu gerçeklikler olarak bilinir.
Dünya gezegeni daha yüksek boyutlara kayıyor. Bundan dolayı bütün paralel ve altarnatif gerçekler de biçimlenmenin(formun) daha  yüksek frakansına geçiyor. Ve bütün çoklu gerçekler 3. ve 4. Boyut varyantlarını yukarıya çekiyorlar. Size her bir gerçeklik hakkında kısa açıklamalarda bulunacağız. Açıklamaları içinde bulunduğunuz gerçekliği temel alarak yapacağız, dolayısı ile algıladığınız şu anı temel gerçekçilik olarak adlandıracağız.

Paralel Gerçekler
Hayatınızı değiştirebilecek olan önemli konularda ‘şu veya bu’ kararı verdiğinizde paralel gerçeklik yaratılır. Mesela, işinizi terk ettiğinizde, işe devam etmeniz halindeki gerçekliğe bir paralel gerçeklik oluşturursunuz. Şu anda içinde bulunduğunuz zamanı algılayan SEN, oluşacak olan paralel gerçeği bilmiyorken, ÇOKBOYUTLU SEN (sizin çok boyutlu olan kısmınız)bu durumu bilmekte.
ÇOKBOYUTLU olan SEN Kaynak’tan, Öz’den ayrılıp  form dünyasına girerek, bütün olası deneyimleri denemek için aşağıya doğru çok uzun yolculuk yaptın.  Bilinciniz hali hazırda doğasında olan ‘5. Boyutun Çokboyutlu Kişilik’in ‘çokBoyutlu düşünce’ sistemine geri döndüğünde, temel gerçekliğinizi ve ‘şu veya bu’ seçimlerinizin sonucunda ortaya çıkan bütün paralel gerçeklerinizi, kolaylıkla biranda algılayabileceksiniz. (bu olay 5. Boyuta geçmemiz halinde oluşacak) Bu durumda bütün deneyimlerden edindiklerini  öğrenmiş olacak vede öğrenilenleri Kaynak ile (Tanrı) paylaşacaksınız. (bu durum Kaynak’ın yaradılış isteğine daha fazla katkıda bulunmakta yani dinler açısından baktığımızda, sadece 5. Boyut’a yükselerek Tanrıya daha fazla ibadet etmiş olacağız)
Fiziksel dünyada olan siz ki  ‘Temel Gerçek’liğinizi yaşamaktasınız, büyük bir olasılıkla Paralel ve alternatif gerçeklerin bütün olası versiyonlarının hali hazırda yaşandığının bilincinde değilsinizdir (çünkü 3. Boyut’tayız). Paralel ve alternatif gerçekler arasında fark olduğu gibi ‘temel gerçek’liğindeki kişiliğiniz bütün paralel gerçekliklerinizde de birbirine çok benzemektedir. (şu andaki kişiliğimizden fazla bir sapma yok)    

Altarnatif gerçekler
Diğer yandan alternatif gerçeklerde ‘temel gerçek’liğinize yakın gerçekleri alternatif kişiliklerinizle yaşarsınız. Bundan dolayı alernatif gerçeklikleriniz temel gerçekliğinizle özleştirilebilir, bir  farkla ki o da aynı deneyimleri farklı bir kişilikle yaşıyorsunuz.  Bu şekilde farklı olan kişilikleri keşfeder ve hatta benzer fakat biraz farklı olan olaylarda, kendinin farklı tanrısal özelliklerini de keşfedersin. Durumlar farklıdır çünkü sen farklısın, hepiniz ayrı ayrı kendi yaşamlarını çizer.
Kendi yaşamını nasıl yaratacağın büyük ölçüde bilincinin durumuna bağlıdır. Bilincinin üst düzeylerinde olduğun zaman, doğuştan sende var olan bilgelik, güç ve sevgi ileilişkiye geçersin. Zaten sizin dünyanız gelişme(inkişaf) ve öğrenim yerlerinden biridir. Diğer yandan eğer bilincinizin durumu devamlı korku temelli düşünce ve duygular ile sınırlı ise dünyanız anlaşılmayan çelişkiler, başkaları üzerinde güç kurma çabaları veya çevreyi kaygısızca kirletme ile doludur.
Temel bilinciniz 4. Boyut’un üst kısımlarına ve 5. Boyut’un alt kısımlarına yükseldiği zaman, gelişen bilgeliğiniz sınırsız sevgi ile merkezinize yerleşip paralel ve alternatif gerçeklerin temel gerçekliğinize(şu andaki gerçeklik, bu yazıyı okuduğunuz gerçeklik) sık sık sızmasını sağlıyacak. Bu yolla paralel ve alternatif gerçeklikleriniz her zaman evrimleşme sürecinde olan tek olduğuna inandığın, egonun olduğu SEN i yanına alarak, çokboyutlu SEN ile birleşiyor.  
Aslında algılaman 5. Boyut ve ötesine yükseldiğinde 3. ve 4. Boyut’taki alternatif ve paralel kişiliklerinizin büyük bir bölümünü ön izleme yapabileceksiniz. Nihayetinde alt düzeydeki dünyalardaki geçirdiğiniz zamanlarınızdan öğrendiğiniz bilgilerin çoğuna sahip olabileceksiniz. Daha fazlası, üst Boyutlu ifadenizden baktığınızda tüm yaradılışınızın büyük bir bölümünü yargılamadan görebileceksiniz.
3. Boyut’ta olduğunuz da bütün alternatif ve paralel gerçeklerinizi görmek istememenizin sebeblerinden biri kendi kendini yargılama olasılığıdır. Bu yargılanma sizi yüksek bilinç düzeylerine yükselmenizi engeller. Nitekim yükselenlerin çoğu iyilrştiremeyecekleri alternatif gerçekleri algılamalarını sınırlamayı tercih ederler.
Özetlersek,  Alternatif gerçekler kalın dalları olan ağaç gibidir. Kalın dalların birçoğu büyük fırtınalara dayanıp kırılmaz iken bazı dallar ise kırılmaktalar. Sizin Ruhunuz da ağaç gibi bir çok paralel gerçekliler üretip kendi için olabildiğince çok deneyim imkanı yaratır.
Önemli seçim yaparak yaşamınızı değiştirdiğiniz her anda bir paralel gerçek yaratırsınız. Diğer yandan, alternatif gerçeklerde ise kompleks olan kişiliğinizin(birden fazla olan) birini kullanıp deneyimi  seçersiniz, dolayısı ile bir fiziksel yaşamınızda kişiliğinizin bir çok varsiyonlarını yaşarsınız.  

Çokboyutlu gerçekler
Yüce kimliklerinizle değişik Boyutlarda yaşayan hepiniz ÇokBoyutlu varlıklarsınız. Eğer Fiziksel bir formda iseniz, bu hal diğer Boyutlarda yaşayan kimliklerinizin demir atmış frekansıdır. Çok önce, zaman kavramı daha tasarı bile olmadan önce ÇokBoyutlu olan kişilikleriniz, Kaynaktan ayrılarak 12. Boyuta inmiştir. Frekans tablosunda aşağıya doğru, 3.Boyutun en alt frekansına doğru olan yolculuğunuza  devam ettikçe, her geçtiğiniz frekans gerçeğinde(yaşamlarda) paralel ve alternatif gerçekler yarattınız.
Gerçeklerin herbiri o gerçeğin bir üst frekansından (Boyut) görülüp tam olarak deneyimlenebilir (diğer enerjileri görenleriniz iyi bilir, onun içindir ki yaşadığımız her dakikada bu denli çok gözle görülen ve görülmeyen varlık vardır). Bir üst Boyuttaki gerçeği yaşayabilmek için bilincimizi o frekansa yükseltmek gerekir, böylelikle o frekansın (Boyut) gerçeği ile ilişki kurabiliriz. Sevgili yükselişte olanlar, gördüğünüz gibi siz sadece bedenden ibaret değilsiniz.  SİZ SAF BİLİNÇSİNİZ.  Her gün ne giyeceğinize karar verdiğiniz gibi çokBoyutlu kişiliğiniz de her seferinde hangi forma bürüneceğine karar verir. Bürünmüş olduğu kimlikte ne gerekiyorsa ona göre davranır. Bereket versinki bilincinizi yüksek beyin dalgalarından olan Theta ve Delta dalga boylarına ve ötesine yükseltiğinizde, daha üst dünyalarda bulunan yüksek kimliğinizle bilinçli bir ilişki kurabiliyorsunuz. Üst dünyalarda bulunan kimliğin ne forma ne de yaşama ihtiyacı vardır, saf bir bilinçtir. Yüksek kimliğiniz BİRLİK BİLİNCİN’de bulunur ve bireysel olma gibi hiç bir dileği veya isteği yoktur. Şu anda okuduğunuz bilgiyi veren Arturian’larda bu bilinçte bulunmaktalar.  8. Boyut’tan 10. Boyut’a kadar olan alanda sınırsız sevgi ve çokBoyutlu ışıktan oluşan bir birleşik alanda bulunmaktayız.   

Dünyanın paralel gerçeği
Bizim kahramanlarımız olan sizler, yerküreye tekrar tekrar döndünüz. Çoğunuz  -özü Gaia’nın bünyesinden oluşmuş olan-  bedenlenmelerinizde  Gaia’ı gerçek kimliğine döndürme çabalarınızda başarısız olup öldünüz. Aslında ölmediniz sadece aktif görevden bir süreliğine alınıp daha yüksek kişiliğinize geri döndürüldünüz. Bundan dolayı  size hatırlatmak isteriz ki Gaia anne için çalışıp ölenler aslında ölmedi. Sadece iyileşmeleri için eve geri çağırıldılar. (biraz açmak istiyorum, Gaia Dünya’nın üst Boyuttaki eşi, Ondan bir alt Boyuttaki eşi ise Tara. Dünya ve yerlileri – ki yerli olmayanlar da var – Gaia’dan kopup da oluştu. Dünya insanının hep birlikte aydınlanması  durumunda  yükseliş  olacak dolayısı ile Dünya ve üzerinde yaşayanlar  Gaia’ya geri dönecekler, yukarıda bahsedilen dönme budur. Ölme ise aydınlanmayı başaramama durumu).  
Ölerek eve geri dönmeyi konuşmak için burada değiliz. Eve bilinçli dönüşü gerçekleştirecek yükselişi konuşacağız. Bildiğiniz üzere gerçeğe uyanmamış ve karanlık amaçlı insanların yüzdesi, yükselme bilincine sahip olanlara oranla oldukça yüksek. Şükürler olsun ki yükseliş yolunda olanların sayısı belirli bir oranı bulduğunda bu geçiş sağlanabilecek (tümümüzün aydınlanması gerekmiyecek).
Araba sürerken durup geri istikamette gitmek isterseniz, biraz önce yaptığınız hıza ulaşmak bir süre alacak. Aynı anlamda İnsanlık gidişatını, niyetini değiştirip bir başka istikamete, tahribattan gelişmeye, yöneldiğinde elbette hız kazanması biraz zaman alacak.
Dünyanız başkalarını yönetme, başkaları üzerinde güç kurma modasına alışmış durumda. Bu durum Gaia’yı gerçeğin en düşük frekansına düşürmekteydi. Gerçeği algılamadaki kararınızı değiştiren bu keskin dönüşünüzü(hali hazırda başladı) Yüksek Kişiliklerinizle olan iletişim sağladı. Yüksek kişiliklerinizin vermiş olduğu servis Gaia’yı düşük freakanstan yüksek frekansa geçmesini sağladı.

Bu yoğun oluşum (geçiş) sırasında Paralel gerçeklerin içine çok sayıda filizlenmeler olacak. Dünyanızın İnsanlarına binlerce yıldan beri başkalarının emirlerine itaat etmeleri öğretilmekte, Fakir ol, soru sormadan itaat et,  hastalan ve genç öl gibi. Bu doktirinleştirme Dünyanın bazı bölgelerinde çok baskın. Bu beyni yıkanmışlar yükseliş için bir nevi frenlemeye neden olmaktalar. Doktirin Yükselişi durdurmak için verilen güçlü bir uyuşturucu. Güzel olan sizler hali hazırda istikameti değiştirmiş durumdasınız, size verilen doktrin ise arabanın arkasında sürüklediğiniz  tekerleksiz römork durumunda.
Toplumun büyük bir kısmı yaşamlarını daha yüksek Boyutlara yükseltmek için gerekli olan değişikleri yapmaya hazır olmamalarına rağmen, yükselişe uygun olan sizler kendi paralel gerçekliğinizi yaratmak zorundasınız.  Çok sayıda insan zorluklar ile yaşamda kalma mücadelesi vermekte, diğerleri korku ve nefretle dolu ve diğer bir kısmı ise kontrolü elinden bırakmak istemeyen karanlık kişiler tarafından beyinleri yıkanmış durumdalar. İçlerine işlemiş olan başkaları üzerinde güç kurma güdüsüne sahip olan bu tür karanlık kişilerin bir üst Boyut’a iştikali mümkün değildir.  Bu kıstlama onları pek etkilememekte çünkü başkaları üzerinde sağladıkları güçten oldukça fazla haz duymaktalar, bu haz ile 3. Boyut’taki yaşamlarına devam edecekler.
Asıl kimliğiniz olan ÇokBoyutlu titreşime geri dönmeyi hali hazırda şeçmiş olan ve bizim gözdelerimiz olan sizler, koşulların böyle olmasından dolayı, kendi paralel gerçeğinizi yaratma durumundasınız.  Hali hazırda sizin gerçek frekansınız başkaları üzerinde güç kuranlarla aynı spektrumda olduğundan başlangıçta, gelişmenizin çok yavaş olduğunu hissedebilirsiniz.
Sizin Dünyanız gibi, korku ve baskının hakim olduğu yerlerde yaratılan Paralel gerçeklikler için gerekli olan yeterli ortak gücü elde etmek için, olabildiğince fazla, sizin gibi sevgi temelli diğer İnsanlar ile bir araya gelmeniz gerekmekte.
Sizi temin ederiz, yeni Dünyanız bu paralel gerçekliğin baskın olduğu bir Dünya (gerçeklik) olacak. Bu gerçeklikten başka gerçeklik olmayacak, tıpki şu andaki korku ve baskı temelli gerçeklik nasıl baskın ise.  Umarım şimdi anlamışsınızdır, paralel gerçeklik aldığınız kararlara bağlı, yaptığınız seçimlere bağlı. Bu kararlar yaratıcı gücünüzdür, bunlarda bilincinize yerleşmesine izin verdiğiniz düşünceler ve bünyenizde barındırdığınız duygularınıza dayanır.
Sevgili Yükselişte olanlar, bireysel kişiliğiniz sandığınızdan çok fazla. (kendim diye algıladığımız, ben) Zaman ve boşluk hala sizin herbirinizi ayrı ayrı tutmakta.  Bakış açınızı ÇokBoyutlu kişiliğinize doğru genişledikçe,  içinizde hali hazırda yapılanmış olan bir nevi  ‘asansör’ ün olduğunu fark edeceksiniz, bu asansör sistemi sizi daha yüksek kişiliklerinize kolaylıkla çıkaracak.
Bilinciniz 5. Boyuta yükseldiğinde karşılaşacağınız ilk kişiliğiniz sizin ‘mükemmel tamamlayıcı’ kişiliğiniz olacak. 3. Boyuta doğduğunuzda, Boyutun frekansı ‘mükemmel tamamlayıcı’ kişiliğinizin frekansını da bardıramadığından bu kişiliğiniz 5. Boyutta kalmakta (5. Boyutta olan sen cinsiyetsizdir). Aslında her Dünyaya geldiğinizde kişiliğinizin bir kısmı vucut bulmakta. Yani yarısı 5. Boyut’ta kalmakta. ‘İkiz Alev’ olarak ta adlandırılan her iki kişiliğiniz de bazen bu dostça olmayan 3. Boyuta inmekte. Birinizin veya ikinizin bedenlenmesi halinde yüksek Boyutlardaki bağınızı kaybetmeden birbirinize kavuşmanız mümkün.  Eskiden bedenleşen bu iki ruhun fiziksel Boyutta birbirini bulması çok zor idi, ama şimdi teknolojinin ilerlemesiden dolayı ‘ruhumun eşi’ diyeceğiniz diğer yarınıza kavuşmak kolaylaştı (İnternet, telefon, uçak gibi araçlar ile birbirlerini bulmaktalar. Bazılarımız hep doğru kişiye raslayamadığımızdan yakınır dururuz, bundan dolayı hiç evlenmeyenler de vardır. Bazılarımız da diğer yarısını bulmaktan dolayı tarifsiz bir mutluluk içinde yaşamlarını geçirirler. Şimdi nedenini biliyoruz).   
Sizlerin yarattığı paralel gerçeklik, Gaia’yı  ÇokBoyutlu gerçekliğe dönüştürecek zemini yaratacak, bu da ‘YENİ DÜNYA’ olacak. (Dünya Gaia elementlerinden oluşmuştur, ne zaman Dünyada fiziksel bir değişiklik olsa, değişiklik Gaia’ya yansımakta) Gaia 4.5 Milyar yıldan beri fiziksek formda bulunmakta. Gerçek ÇokBoyutlu durumuna dömesi için Gaia’nın size ihtiyacı var. Her bir Gaia İnsanının(bizlerin)  ÇokBoyutlu kişiliğine dönmesi, Gaia’nın ÇokBoyutlu kişiliğine dönmesine yardım etmekte (büyük ölçekte).  
Gerçekte her zaman ÇokBoyutlu kişiliklerinizle bilinçli bir bağlantı kurduğunuzda, 3. Boyutun  yalanlarının ve ilüzyonlarının üzerinizde hiç bir etkisi olmayacaktır. 3. Boyut Dünyayı mezun olduğun ana okulu gibi göreceksin. Buna rağmen bazen başkalarına yol göstermek vede Gaia’ya yardımcı olmak için hala burada bir beden içinde olabilirsin. Sonuçta bir çoğunuz bir şekilde fiziksel yapınızda nasıl güvenli ve olabildiğince rahat olmayı öğrenmiş durumdasınız. Zaten her zaman sizin gibi yükselişte olanları bulup ilişkiye geçebilme imkanı bulabilmektesiniz.
Tam yükselişinizi hızlandırmanın bir yolu ÇokBoyutlu yüksek kişiliklerinizin biri ile birleşmenizdir. Bazılarınız önce ‘mükemmel Tamamlayıcınız’ ile birleşecek, sonra ‘Yüksek kişilikleriniz’ ile, bazılarınız ise önce Yüksek Kişiliklerinizle sonra Mükemmel Tamamlayıcınızla. 5. Boyutta dizisel zamanlama ve dizisel seçim olmadığından hangisi ile önce birleşmenizin bir önemi olmamakta. Bütün seçimler ve kararlar ŞİMDİ yapılmakta, bunlar da sayısız ÇokBoyutlu Dünyalarınızla kendiliğinden uyumlu olmaktalar, hiç çelişki yaratmamaktalar.  

Öğrendiklerimizi zaman içinde sindirmek umuduyla esen kalın. 
Çeviren Naci Gülşan

1 yorum:

  1. Çok teşekkür ediyorum size.inanilmaz güzel bilgiler büyük bir heyecanla okuyorum

    YanıtlaSil