1 Kasım 2019

BİZİ ESİR EDENLERİN GERÇEK GÜNDEMİ NEDİR?





BİZİ ESİR EDENLERİN GERÇEK GÜNDEMİ NEDİR?

Asla onları Arkonlar olarak adlandırma. Onlar Parazit.
“Günün sonunda bizi yönlendirmeye çalışan, günlük olarak gördüğümüz Kabal faaliyetleri nerede?” Basitçe “onlar” gezegende yaşayan herkesin kontrolünü elinde tutmak istiyor.
Bazılarının HAK olarak talep ettikleri; sadece gezegeni korumak adına, fazla nüfusu engellemek için Dünya'daki insanların yüzde 90'ını öldürmek istiyorlar.

Kesin inancım, bu fikirlerin sadece gerçeklerden uzak olduğunun yanı sıra  - GERÇEK AMAÇ ın yüzey tozunu bile almadığıdır.

İktidardaki KABAL'ın gerçek hedefleri çok daha "karanlık" - ve çoğu insanın düşünebildiğinden daha kötü.

Asıl gündem bizi doğrudan Archon-Anunnaki ve Draco Reptilian-Control Matrix'in batağına götürüyor!

YENİ DÜNYA DÜZENİ'nin “destekçisi” olarak çalışan veya çok çalışmakta olan aydınlanmamış “uşakların” çoğunda gerçekten  “kime” çalıştığı kavramı yoktur!

“Yönetim” in üst kademelerinde ya da hem Dünya Hükümeti pozisyonlarında hem de Askerlik'teki yüksek mevkilerde olanların hepsi mükemmel güç ve otorite pozisyonlarında bile olsa, yine de HEDEFİN NE OLDUĞU HAKKINDA HİÇBİR FİKİRLERİ YOK. Bu KARA BÜYÜ'nün, ve hatta daha da kötüsü, bütün bu Gizli Karanlığın bizi sürüklediği yer hakkında hiçbir şey bilmemekteler!

Bunlar hiçbir şekilde aptal insanlar değil! Listede, bulunduğum görevlere yerleştirilen, Zaman Yolculuğu - Işınlanma, Yerçekimine Karşı Hareketli Uzay Aracı - Ay'da, Mars'ta bulunan Süper Gelişmiş Antik Teknolojiler üzerinde uzmanlaşmış kadın ve erkek teknisyenlerimiz var, ve evet Dünya'da bile!

Dünya-Dışı Varlıklar, Ekstra-Boyutsallar ve alternatif Zaman Çizgileri - ve Uzayın tüm Paralel Evrenleri - ve dahası ONLAR BİLE, tüm bu "gizliliğin" nereye sürüklediğini ve bunların ne olduğunu tam olarak "bilmiyor", niye çapraşık bölmeler, örtülerin altında kalacak şekilde çok dikkatlice tasarlandı?

Peki neden yardım ediyorlar?

Hepsi ALDATMA! Yukarıdan aşağıya, her katmanda, YALAN HER SEVİYEDE FARKLI!
Sonuç olarak - ve dünya çapında bir yolsuzluk sistemi aracılığıyla, aşağıdakiler dahil:
Rüşvet, şantaj, cinayet, uyuşturucu satışı, dünya çapında silah satışları, bilinç kontrolü, sex ticareti, pedofililer ve hatta sonuçta diğer frekans seviyelerinde yaşayan daha çok gerçek bedeni olmayan varlıkları beslemek için kullanılan küçük çocukların Şeytani Ritüelistik Kan Akıtma Törenleri bile görüş alanımızın hemen dışında - bu tuhaf Dünya Dışı Kontrol Matrix’in orta düzeydeki “yönetimi” haline gelen ve dehşete kapılmış milyonlarca “uşak” var - ve bunlar tuhaf Dünya Dışı Kontrol Matrix’in orta düzey "yönetimi" haline geldi. Sadece söylenenleri yaparken, nereye sürüklendikleri hakkında GERÇEK HİÇ BİR FİKRİ olmadan ağır aksak ilerlemekteler, çünkü onlar bile sadece hırıltı!

Dünyanın en üst liderlerinden sadece bir avuç kadarı durumun dünya dışı ile ilgili olduğunu bilmekte!
Bu, tüm orta seviye yönetimine söylenen bir şey değil. Başka ırklara yardım ederken, bir şekilde kendi türlerine karşı ihanet etmek isteyenler için, "şeytani Güç" devreye girmekte.

Yalan her seviyede farklı! En tepedekiler bile, dünya dışı Varlıklar tarafından söylenenlerin doğru olduğunu düşünüyor! Herkes yalan söyler ama onlar değil!

Şeytana ibadet eden bir grup Luciferliler, Tapınakçılar, Masonlar ve Malta Şövalyeleri gibi Askerî ve hatta eski Çağdaki Gizli Toplumlara, en yüksek düzeydeki Hükümete - Vatikan'a sızmayı nasıl başardı? YALAN gerçeklerden neredeyse ayırt edilemeyecek kadar büyük olmalı!

Askeri Liderler - Bankacılar - Şirket CEO'su - Din Adamları - Medya Yöneticileri - Üst Hâkimler - Üst Hukuk İnfaz ve Üst düzeydeki Avukatlar - Hollywood Yapımcıları ve Aktörler - NSA / NRO / CIA / FBI / DHS / KGB / FSB / MOSSAD / MI-5 & 6 gibi patırtı çıkaran kurumlara ve gerçek kişilere, neyin planlandığının bir kısmı “söylenmiş” olsaydı, planın kendilerine düşen kısmını gerçekleştirebilirler miydi?

Onlara BÜTÜN gündem anlatılsaydı - ONLAR BİLE, işin içinde olmak istemezlerdi!

İşte “GERÇEK SON” oyununda “Uç Nokta Notları” - ve son olarak tüm noktalar birleştirildi - ki kimsenin görünüşte DÜNYADA şu ana kadar gerçekleşen, TASARLANMIŞ kaotik ve bağlantısız şeyler ile bağlantı kurabildiği görünmedi!

Grup olarak “BİZ”, şu anda “sentetik” olarak yaratılmış bir Manyetik Hologram içinde yaşıyoruz! Bu eski yapı, oldukça yakın zamana kadar çoğu insanın haberi olmadığı bir GÜNDEME hizmet ediyordu!

İlk Yaratıcı'dan bağlarını kesmiş bir "UZAYLI YÖNETİCİ" olmalı ya da belki bazı insanlar bu ilintiyi KAYNAK olarak adlandırabilir.

Yapay olarak oluşturulmuş bir “yapı” olarak, 3 Boyutlu “gerçekliğimiz” aslında, TV Filminde görülüp tarif edilen MATRIX'e birkaç farklılık dışında oldukça benzer.

Bu hologram, hem ALDATMA hem de BİLİNÇ KONTROL’lünde Üstat olan, hem dünya  (Kara Doğaüstü Büyücüler) hem de dünya dışı Sürüngen ve İnsan Melezleri tarafından "görüntülenmekte".
Uzun zaman önce, “3-B” de yaşarken içinde bulunduğumuz Orijinal, Organik ve İlahi İnsan Vücud Formu - (Dünya İnsanları olarak), Sürüngen kökenli KALİTESİ BOZULMUŞ bir genetiğe sahip olan fiziksel beden olarak yapılıp VERİLDİ!

DNA Genetik Kodumuzun birçok ipliği, “bizi”, daima ölümsüz ve ebedi ruhlar olarak bağlı olduğumuz Büyük Kozmik zekâdan ayırmak için, tek birincil ipliklerden tamamen ayırtıldı.

Bunu yaptılar, böylece “tam bir grup” olarak MIND CONTROL programlarını kabul edecek duruma getirildik ve bu başarılınca, bizi hem kendimize hem de gezegenimize çok aktif, oldukça yıkıcı şekilde davranmaya zorladılar.

Bu yapmak GEREKLİ idi, çünkü çok kontrollü ve yanıltıcı bir “gerçeklik” elde etmek için çok düşük titreşimsel davranışlarda bulunmamız gerekli idi! aksi takdirde istedikleri olmazdı.

Bunun nedeni, “gerçekliğimiz” olarak adlandırdığımız şey, kolektif olarak yaratıldı ve "değiştirilebilir" veya "biçimlendirilebilir" günden güne büyülü (manyetik) ve aldatıcı bir ortam olmasıdır. Günlük gözlem ve kontrol yapılmazsa, ölçek YÜKSEK VİBRASYONA doğru harekete geçer.

Gezegenin her yerinde günlük olarak gerçekleşen zihin kontrolü ve düşük titreşimli davranışları görmemizin sebebi budur!

Dünya Çapında Kontrol edilen Medya aracılığıyla, “sürekli” NEGATİF Bir Haber Akışı TV'ye, Radyo'ya, Magazinlere, Gazetelere dikkatlice dağıtılmakta. Frekanslar, semboller veya gizemli geometri kullanılarak insan beyninin içine sokarak uyarmaktalar. Gerçekliğimizi kontrol etmeleri için ÇOK önemli olan VABRASYON BAZLI PROGRAM’a yönelik algılarımızı hipnotik olarak biçimlendirmenin bir yolu bu.

Bu, pek çok nedenden dolayı önemlidir çünkü tüm düşüncelerimizi, tüm sözlerimizi ve bütün eylemlerimizi içeren BİZİM ORTAK DAVRANIŞIMIZDIR. Burada Yeryüzünde birbirimizle etkileşime girdiğimizde kelimenin tam anlamı ile MAGNETİK HAPİSANEYİ yaratma ve sürdürebilmeleri için onlara "yardımcı" oluyoruz. Hepimiz bu hapishanede yaşıyoruz ve ne kadar görünmez olursa olsunlar tam anlamıyla varlıklarını etrafımızda sürdürmekteler.

Bu GİZLİ, ESOTERİK VE ANTİK BİLGİNİN dikkatli kullanımı ve manipülasyonu, peş peşe sıralı Yeryüzü Ağı - veya gezegenin kenar yüzeyini oluşturan "ley hatları" ve Gezegenimizin altmış mil üstündeki kopyalanmış ağ, hepsi “son derece manyetik” ve sembolik olarak "işlevsel" frekans düzenleyicileridir. Gerçeğin görsel holografik sunumunu yaratmak için insanların “iletilen veya aktarılan enerjilerine” ihtiyaç vardır.

Bunun önemini hafife almayın!

Odaklı düşüncelerimizi, sözlerimizi ve eylemlerimizi içeren bilincimiz, doğrudan bu ley hatlarının üstüne ve ana kavşak noktalarına yerleştirilen tüm devlet, askeri ve dini yapıların uygun şekilde yapılandırılmış kutsal geometrisi “etkileyip yönlendirmekte”. Sistemin üzerinde bulunan ana kesişim noktaları "ele geçirilmiş", büyük hasara uğratılıp peş peşe sıralı şebekeye tekrar geri kazandırılmıştır. Dönüşüme alet olan insan enerjilerini kontrol etmek, yeniden yönlendirmek ve nihayetinde kullanmak için, TASARIMLANMIŞ BİR GERÇEK yaratılmaya zorlamaktalar.  

Bu, manyetik şebekelerin kullanımını “yozlaştırmadan”, devamlı "zorla negatif" enerji ile şebekeyi geri beslemeden amaçlarına ulaşmaları mümkün değildi.

Bir kez daha söylüyorum, bunun önemi yeterince vurgulanamaz! Tüm kontrolü ele geçirme operasyonlarında ANAHTARDIR!

Bu kontrollü hapishane Matrixi, İLK YARATICI'nın sonunda "HAYIR" deyip işe karışana kadar iyi çalışıp devam etti!

Bu çok yüksek frekansın (tabii ki karanlık varlıkların) hem Dünya'ya hem de burada enkarne olanlara yaptıkları ONUN Kozmik Yasasına aykırıdır.

Bazıları kelimenin tam anlamıyla Milyarlarca yıl önce Dünya’ya geldi ve sonsuz reenkarnasyon döngülerinden dolayı buraya hapsoldu.

Gerçekten, milyarlarca yıl önce burada enkarne olan ve bu sentetik “frekans hapishane"sinin içinde uzun süre sıkışıp kalmış ya da “kapana kısılmış” talihsiz varlıklar, kim olduklarını unutmuşlar!

Artık Ana Yaratıcı'nın ebedi ruhları olduklarının, ya da Dünya üzerinde tekrar tekrar doğduklarının ve şu anda MATRIX'den beslenen yüksek Boyutlu varlıkların yalnızca karanlık rüyasına “hizmet eden” temelsiz birer yaşam olduklarının farkında bile değiller.

ANA YARATICI sonunda artık yeter dediğinde, ışıktan yana olanlarla, KARANLIK OLANLARI destekleyenler arasında bir DESTANSI SAVAŞ başlatıldı.

Ana Yaratıcı'yı destekleyenler "öfkeliler". Özgür İradenin Evrensel oyunundaki bu belirli varlıklar ve “oyuncular”, GERİ ÇEKİLMELİLER ve hileli yollar ile bizi onlar "SEÇİYOR" diyerek mahkum tuttukları talihsiz ruhları serbest bırakmalılar”!

Bu karanlık varlıklar, uzun zaman önce, ANA YARATICI'dan kopma kararını vermişti - böylece hiçbir değişiklik yapma zorunda kalmadan arzularına uygun bir şekilde yaşayabilirlerdi!

Son zamanlara hızlı geri sarma!

İLK Yaratıcı’ın buna bir son verme kararı nedeniyle, GALAKSİ MERKEZİ şimdi dalgalar ve çok yüksek frekanslı ışık dalgaları gönderiyor, bunun yanı sıra yüksek boyutlu / dönüşümlü “IŞIK FOTONLARI” da gönderiyor. Dalgaların amacı kelimenin tam anlamıyla sadece kötü huylu insan formundaki hasar görmüş DNA iplikçikleri ile “yeniden bağlantı kurmak için değil” aynı zamanda, insanların Archon-Anunnaki-Draco'nun bulunduğu çok kontrollü frekans seviyelerini tam anlamıyla ATLAMASINI sağlamaktır.

Bu daha sonra bize sürekli olarak erişmelerini ve bilincimizi gıda kaynağı olarak kullanılmasını engeller.

BU EYLEMİN SONUCU OLARAK SAVAŞ KONTROLDEN ÇIKMAYA BAŞLADI - ve “BİZ” şu anda bulunduğumuz yere geldik.

Geçtiğimiz 70 ila 100 yıl boyunca - Arkon'u destekleyerek birlikte çalışanlar - Annunaki - Draco Gündemi (hem insan hem de insan olmayan) genetik olarak YENİ İNSAN BEDENİ FORMU markasını oluşturmak için çok çalışıyor (perde arkasında). Dünya yüzeyinde daha fazla kontrol altında yaşayabilecek BEDEN FORMU oluşturmak isteniyor.

Bu “genetik araştırma” zaten gizlilikte, derin yeraltı laboratuarlarında ve dünyanın sunduğu en iyi genetik bilim adamlarından bazılarını kendi bilim adamları ile birlikte çalışarak yapıldı!

Bu bilim insanlarının çoğuna, üzerinde çalıştıkları şeyin gerçeği asla söylenmedi. Bazılarına bunun Griler için yeni bir beden olduğu ama aslında insan ruhları için yeni ve daha iyi bir hapishane olacağı söylenmedi.

SERBEST İRADE! KARANLIĞIN bu planının tümüne engel teşkil eder..

Zamanında yedekleme...

Ana Yaratıcı dahil olduktan ve gerekeni söylendiğinde, derhal, O bir ÖZGÜR İRADE Evreni konusundaki fermanını değiştirdiğini iddia eden Karanlık tarafından zorlandı.

Karanlık, gerçekten bir ÖZGÜR İRADE Evreni imajını devam ettirdi. Sonra ikisinin de bağlantısını kesme hakkına sahip oldu ve istemedikleri yerlerde geçmişi sürdürmediler.

Ve daha taze, yeni gelen ruhlardan oluşan beslenecekleri sonsuz bir ürün ya da enerji kaynağına sahip oldukları için, yaptıkları hakkında ne karar verildiğine bakılmaksızın, onları durdurabilecek hiçbir şey olmadığını düşündüler.

HER BİR RUHA HER ZAMAN, HER KONUDA BİR SEÇİM VERİLMESİ koşulu ile bu noktada, istedikleri her şeyi yapabilecekleri söylendi. (seçim ve demokrasi üzerine yapılan vurgu bundan dolayı)
Şimdi artık onların ikilemini görebilirsiniz!

İstediklerini yapabilecekleri, ancak enerjileri ile beslendikleri sayısız ruhun karanlık güce katılıp katılmayacaklarına dair her zaman bir “seçim” verilmesi gerektiği söylendi!

Çok yüksek seviyedeki Karanlık Frekanslı Varlıkların istekleri ile uyuşmazlığını çözdüler, çünkü sonunda planlarını sonlandırabilirdi, KENDİLERİNİN ÖZGÜR İRADESİNE HİÇ KİMSE KATILMAYABİLİRDİ!

Böylece, bu potansiyel olarak istenmeyen sonuca “karşı koymak” için - entelektüel seviyesi düşürülmüş insan vücudu formunun ilk versiyonu yaratıldı ve Dünya'ya yerleştirildi.

Dünya'nın “manyetik şebekeleri” gasp edildi ve sahte, sentetik bir gerçeklik üretmeye başlandı. Böylece, Dünya'yı saran son derece düşük titreşimler ve insanlar üzerinde kullanılan sonsuz BİLİNÇ KONTROLÜ nedeniyle serbest bir “seçim” yapılsa bile, insan ruhları daima karanlık yolu seçeceklerdir.

SORUN ÇÖZÜLDÜ!

İLK YARATICI, ilgili problemleri çözmek için Karanlık Enerji Varlıklarının ortaya koyduğu, her bir ruha verilen ÖZGÜR İRADE'nin azaltılması olan “çözüm”den MUTLU OLMADI!

O bu Karanlık Varlıkların kendisine dönmesini istediğinden, onlara bir şans daha verdi ve onlara HER ZAMAN, hapishanelerinde (Dünyada) yakaladıkları insan ruhlarına, dünyada ne yapacaklarını önceden söylemeleri gerektiğini söyledi ki insanlar da hilesiz bir seçim yapabilsin.

Bunu yapmak istemeyen, işbirliğine zorlanan Karanlık Varlıklar, “semboller” ve çift ve hatta üçlü anlamları olan kelimelerden oluşan dilleri kullanmaya başladılar ve sonra geriye doğru olan kelimeleri, ileriye ya da tam tersini yaparak, hatta arap saçına çevirip bu kelimeleri belirsiz yerlere koyarak ve de bunu yapmak istedikleri herhangi bir eylemden yıllarca önce yaparak, İLK YARATICI'nın bu gezegende olan herkese önceden verilen talimatını yerine getirdiklerini iddia ettiler.

İLK YARATICI yine başını salladı!

Buradaki asıl gülünecek şey, kelimenin tam anlamıyla, dünyada yaşayan milyonlarca “yetişkin” erkek ve kadının şu anda bu negatif Varlıklara tam hizmet ediyor ve bunu bilmiyor olmasıdır.

Para, şöhret, statü ve ödül ile gündemi yaratıp oyunu devam ettiriyorlar! Bunlar iş kıyafeti giymişler ve Hükümet - Eğitim - İş - Din - Askeri - Medya - Bilim - Hollywood salonlarında çalışıyorlar.

Ve eğer kamusal yaşamdalarsa, piramit sembolünü - veya "TÜM GÖREN GÖZ" olarak adlandırılan "teşhir etmek" gibi aptalca şeyler yapıyorlar ya da televizyonda dillerini piramit sembolüne sokup çok sayıda gizli el sıkışmalarını kullanıyorlar ya da KARANLIK’ın hizmetinde olduklarını göstermek için semboller kullanıyorlar! Bunu KARANLIĞIN GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNİ BİLMEDEN yapıyorlar!

Şimdiki zamana dönersek...

KARANLIK'a hizmet edenlerin insan bilim adamlarını kendilerine yardım etmeleri için kullanmalarının nedeni, bu işi kendi başlarına yapamadıkları için DEĞİLDİR - İLK YARATICI'ya ve Yüksek Evrensel ve Kozmik Konseylere, DÜNYA İNSAN VARLIKLARININ kendileri bu planda “suç ortağı” ve bu nedenle de duruma tamamen RAZI olduklarını göstermek istemelerindendir!
Çok yüksek KOZMİK VARLIKLAR tarafından sürekli gözden geçirilmekte olan planlarıyla “sıvışmayı” umuyorlarsa, kapının gözetleme deliğini tıkamalılar.
Karanlık için en büyük sorun şudur:
“Eski” genetik olarak kalitesi bozulmuş İNSAN VÜCUDU - her yerde gördüğünüz, yeryüzünde yürüdüğünüz, hepimizin içine enkarne olduğu şey - bilincimizi çok düşük titreşim seviyesine indirmek için ARTIK ONLARIN AMACI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMIYOR; grup olarak BİZLERİ esir eden zincirlerimizi kırıyoruz, kelimenin tam anlamıyla esaretten kurtuluyoruz! İLK YARATICININ amacı da budur.

CABAL HER NASILSA KOLAY BIRAKMIYOR!

Tamamen yeni, hatta daha da tutarsız bir insan vücudu formunu veya hala hapishane matrisinin içinde tutulan tüm “ruhlara” uygun insan bedeni elbisesi “yaratmaya” karar verdiler.

Bu beden kıyafeti sadece şu anda sahip olduğumuzdan çok daha kötü duruma indirgenmesi ile kalmayacak, daha da kontrol edilebilir olacak.

Makine parçaları ve makine teknolojisi tamamen Yapay Zeka BİLGİSAYARIN KONTROLÜ altında kalacak bedene yerleştirilecek, bu durumda enkarne olan zavallı ruhun Özgür İradesi hemen hemen hiç olmayacak, sadece kontrolde olanların isteklerini yerine getirecek.
Şimdi bunu biliyorsunuz - bunu Evrensel Konseylerin ve İlk Yaratıcı'nın onaylamasını nasıl ümit edebilirler?

İDDİALARI; TAM OLARAK, DÜNYA İNSANLARININ KENDİ ÖZGÜR İRADELERİ DOĞRULTUSUNDA İSTEDİKLERİ BU! - KÖLE OLMAK.

ONLAR SESSİZ ONAY ALDIKLARI İÇİN YAPIYORLAR BÜTÜN BUNLARI - ÇÜNKÜ İNSANLAR HAYIR Diyemiyorlar!

Diyorlar ki:

Günlük ellerinden alınan bütün özgürlükler, diğer türlerin de çoğunluğu tarafından “onaylanıyor”! İnsanların hükümetten giderek daha fazla “koruma” istediğini söylüyorlar! İnsanların korktuğunu söylüyorlar ve bu nedenle kendilerini güvende hissetmek için bu kısıtlamaları istiyorlar!
Yeni yaratılan insan vücudu elbisesi, KORKMUŞ olan ruh için tam olarak en güvenli yer olacak! O ruhla bu olanak sağlanacak, çünkü onların istedikleri bu!

Özgürlük istemiyorlar, güvenlik istiyorlar! Bu güzel "sentetik gerçeklik" hapishanesinde Güvenlik istiyorlar!

Şu anda:

Karanlık şu anda gezegene her gün Gökyüzüne Kimyasallar püskürterek yeni “Yeryüzü-oluşturuyor” - ve aynı zamanda her yere toksik NÜKLEER ATIK DÖKÜMÜ yaparak ve ayrıca dünyayı güya DAHA İYİ Frekans Erimi'ne çıkarmak için, bu ortamda eylemde bulunacak YENİ hibrit bedenler için iklim kalitesinde değişiklik yaparak çevreyi değiştiriyor.

Hatırla, Dünya aslında bir FREKANS! Frekans çok yüksekse - yeni hibrit bedenler uzun yaşamayacak veya iyi işlev göremeyecekler. Çok düşük ve oldukça toksik bir titreşim içinde yaşamak için özel olarak tasarlanmalılar!

Bunun çok uzak bir plan olduğunu düşünenler için - bu daha önce de yapıldı!

GRİ'ler, mükemmel bir örnektir.  Ruhları genetik olarak manipüle edilmiş bedenlere “zorlanarak” sokulan gerçek canlılardır ve daha sonra bu kontrol edilebilir canlılar, Draco’lar tarafından kullanıldı. Gri'lerin hiçbir gerçek özgür iradeleri yoktur - ve tüm Evrende Draco’nun bir hizmetçi ırkı olarak kabul edilir.

CABAL'ın sadece en yüksek üyeleri tarafından bilinen GERÇEK “plan”, KALİTESİ BOZULMUŞ ESKİ BEDENLERDEN KURTULMAK (Dünya nüfusunun yüzde 90'ını öldürerek) ve bu nedenle artık onlar için işe yaramayan, eski “elbiseyi” ortadan kaldırmaktır!

Ardından - “yeni” beden elbiseyi - zaten yaratılmış olan ve yeraltı laboratuarlarında bekleyen - insan 3.0 elbiseyi - ve çoğu insanın bile kavrayamayacağı bir süreçte - Dünya'nın yerçekiminden kurtulamayan ruhları, kelimenin tam anlamıyla “zorla” - yeniden doğuş döngüsüne ve bu yeni yaratılmış daha çok makine benzeri bedenlere döndürmek.

Sorun tekrar çözüldü.

Bu gerçekleşirse - bu ÖZGÜR İRADE EVRENİNDE (İLK YARATICI BİLE), gün geçtikçe daha belirgin hale gelen, kendi çıkarlarını korumayan ruhlara yardım edemez!

Savaşın sebebi budur - ve tüm SEVGİLİ RUHLARIN bu zamanda buraya enkarne olması VE bu nedenle çok olumlu ve sevgi dolu eylemlere çağrılmasının nedeni!

Bu manyetik hologram üzerinde en büyük etkiye / sonuca sahip olan; eylem - eylem - eylem - düşüncede – sözde. Yapılması gereken başlı başına bir iştir!
Sonsuz enerjilerin Dünya şebekesine geri zorlanmasını yeniden ayarlayan, her günkü pozitif, ışıkla dolu olan eylemdir.

Evet - SEVGİ OLAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR! KİŞİSEL OLARAK BUNU BİRÇOK KEZ YAZDIM! Ve SEVGİYİ KULLANMAK, buraya gelmiş olanların ve şu an gelenlerin "plan" nıydı.
Gerçekten, Harry'nin arkadaşlarına VOLDEMORT'un nihayet “onlar” ın “HORCRUXES” avladığını ve tam anlamıyla onları yok ettiğini ”keşfettiğini" söylediği HARRY POTTER FİLMİ ”nin bir parçası!

KABAL, milyonlarca ışık odaklı varlığın şu anda burada, DÜNYA'da bulunduğunu ve onlara karşı SEVGİ VİBRASYONU'nu kullandığını keşfetti - Onların KAFALARI DUMANLI ŞU AN! Şu anda onlardan olmayan herkese SAVAŞ İLAN ETTİLER!   
        
Yüksek frekanslı karanlık ruhlar ki bunlar AMİRLER olarak bilinir, HİÇ İLERLEME İSTİYORLAR!

İlk Yaratıcının ruh-gelişim planında İLERLEMEK İSTEMİYORlar!

Elde ettikleri şeylerle mutlular - ve kendilerini İLK YARATICI’nın "Evrensel Sisteminin Enerji Desteği"nden çıkardılar.

Beslenmeleri için gerekli olan ENERJİYİ/AKIMI elde etmek için AKÜ HAMMADDESİ'ne ihtiyaçları var. Başkalarından elde edilecek olan bu hammadde onları  YARATICI''dan ve O'nun kurallarından kopmuş olarak sonsuza kadar yaşatacak.

Unutma ki bu bir Özgür irade Evreni. İLK YARATICI şöyle dedi - “onlar” (karanlık olanlar) şimdi tam olarak oldukları yerde kalmak istediklerini ve bu isteklerin de onların özgür iradesi doğrultusunda olduğunu HİÇ BİR ZAMAN İLERLEME KAYDETMEK ZORUNDA OLMADIKLARINI iddia etmekteler!

Bu Evrendeki ÖZGÜR İRADE'nin kuralları mutlaktır - ancak çoğu insanın düşündüğü gibi ÇALIŞMAMAKTA. Evet, burada öğrenilecek dersler var, ancak çoğu insanın düşündüğü şekilde yapılandırılmıyorlar.

Her şey hayatınızın her anında yaptığınız “seçimler” ile ilgili! Ama bundan çok daha fazlası. Sadece BURADA NE YAPMA SEÇİMİNİZ HAKKINDA değil! Aynı zamanda, BURADA NE YAPMAMA SEÇİMİNİZ hakkında da aynı zamanda.

Toplam titreşim derecesinin sadece yüzde 50'si günlük seçtiklerde ne yapmak zorunda olduğunuzla ilgili! Diğer yüzde 50 (mükemmel ve toplam bakiyenin elde edilebilmesi için), NELERİ SEÇMEDİĞİNİZLE ilgili!

Arkadaşlarım PARANIN DİĞER YANINDA VAR- ve gerçekten durumu gösteren iki taraf var.
Bu yüzden her gün harfi harfine tekrarlıyorum,  HEY diyorum herkese - VİBRASYONEL ÖZGÜRLÜKLER için her bir ruhun yardım tarifindeki hayati malzemelerin yarısı kayıp!

Şu anda, gözünüzün önünde, bu gezegende görsel olarak oluşmakta olanlara EĞER SERBESTÇE KONUŞMAZ VE KAYITLARA GEÇMEZSENİZ, ÖZGÜR İRADENİN ÇOK ÖNEMLİ KURALI ŞÖYLE DER;  BİR FİKİR İFADE ETMEDEN, SESSİZ KALDIĞINIZDA DURUMU DESTEKLEMİŞ OLURSUNUZ!

Aktif olarak HAYIR demiyorsanız - o zaman EVET dediğiniz kurallara göre “VARSAYILABİLİR”!
BU KURALIN TEK ÇÖZÜMÜ: GEÇMİŞTEKİ YOGİLERİN YAPTIĞI GİBİ YAPABİLİRSİNİZ, bir Mağaraya girip bütün gün boyunca meditasyon yapabilirsiniz. Manyetik Hologram olan yanıltıcı Dünya'ya katılmadığınız için kabul etmemiş olursunuz!

Böylelikle günlük kabul etmeme eylemi ile tam anlamı ile kendinizi sistemin dışına çıkarmış olursunuz.

Yogiler “sessizce izin verme” kuralını agele edip nihayetinde hologramdan bu şekilde kurtuldular! Çok az ruh bu şekilde kurtulabildi!

Başka bir yol da, RUH OLARAK SENİN BÜTÜN SORUMLULUKLARINI üzerine alabilecek, KURTULMUŞ olan birisine sahip olmaktır - bu çok nadirdir - HEMEN HEMEN HİÇ OLMAMIŞTIR. 

Bu şiddetli ve dramatik adımları atmamış olanlar ve sistemi her gün yaşamlarında hala KULLANAN kişiler, karşı çıkmadıkça SESSİZCE KABUL ETMİŞ OLUR.

Veya bir Rıza Dışı Beyanı kullanarak sessiz rıza önlenebilir.

Her gün Google ve Facebook beğenileri tarafından size verilen "çevrimiçi" sözleşmelere bakın! Şimdi nasıl olduğunu size gösteriyorlar - çünkü buna mecburlar!

Yazılımlarında ve çevrimiçi programlarında yeni bir değişiklik ortaya çıktığında, tüm değişiklikleri otomatik olarak “onaylatıyor”!

İstedikleri her şeye sizi otomatik olarak “dahil” ediyorlar!,

Bu bir kaza değil!

FİZİKSEL OLARAK, DÜĞMELERE BASMAK VEYA YENİ DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL ETMEME GİBİ ŞEYLERİ YAPMADIĞINIZ SÜRECE OTOMATİK OLARAK ONLARIN İSTEKLERİNİ KABUL EDİP DÂHİL EDİLİYORSUNUZ.

Bu tesadüfen mi oluyor? HAYIR - Bilmeniz gerekenleri gösteriyorlar çünkü Kozmik Yasa ile bunu yapmaya mecburlar.
Size çok net bir şekilde gösteriyorlar: eğer ONLARIN FİKİRLER SİSTEMİNDEN ÇIKMAZSANIZ - Kendi kuralları ve yasaları uyarınca - ONLARA DÂHİL OLUYORSUNUZ - VE SUÇ ORTAĞI OLUYORSUNUZ!

EVET Bu oyunda KURALLAR VAR - yalnızca onlarca yıldır duyduğunuz kurallar değil.
Dünyadaki her mahkeme “sistemi” tam size tarif ettiğim şekilde çalışıyor ve neredeyse 100 yıldır bunu yapıyor. BU bir KAZA mı? Hayır!

Bu makalede söylediklerime katılıp katılmadığınızı umursamıyorum - gerçek şu ki polis tarafından bir mahkeme salonuna sürüklenirseniz, oraya girdiğiniz andan itibaren otomatik olarak sistemlerine dahil olursunuz - EĞER GERÇEK VE CESARETLİ ADIM ATIP SİSTEMDEN ÇIKMAZSANIZ!
Ben ve diğerleri, bunu tekrar tekrar söyledik! Veri ve bilgiler, herkesin görmesi için ORTALIKTA.
Kendi sistemlerine dahil olmakla - GERÇEK SONUÇLAR, SİZİN YAŞAMINIZDA OLACAK! Bununla ilgili olarak, bugüne kadar mahkeme salonunda bulunmuş olan hiç kimse savunma yapamaz.
Yani asıl soru şudur: NEDEN?

Daha yüksek seviyelerde farklı olduğunu düşünüyor musunuz? Yüksek seviyeler nerelerdir? Orada kaç kişi vardı ve kaç kişi onları gördü? Ancak oraya vardığınızda daha yüksek seviyelerde neler olduğunu anlayacak mısınız?

Kendiniz geçici olarak “diğer tarafta” az veya çok rahat ediyor (veya edecek) olsanız bile, CABAL işe karıştığında, enkarne olmanız için bir tür beden bulacak?
Matrix’in gitmesi gerekiyor! Matrix yok edilebilir!

Bizleri esir tutan Şebekelere gönderilen, değiştirilmesi gereken karanlık enerjidir. Bunu sadece toplu olarak yapabiliriz, büyük bir grup olarak!

Cabal'ın bize yapmaya çalıştığı her şeye rıza göstermeyerek, onlara güç kaybettirebiliriz.

Her ruhla çalışan büyük SEVGİ Varlıkları vardır. Matrix'i kırmak için günlük eylem gereklidir!
Şimdi bir seferde ve herkes için yapmanın ZAMANI!

humansarefree.com
Ç: Naci Gülşan

5 yorum:

  1. Sitenizi dün tesadüfen keşfettim.Yazılarınız aradığım soruların bir çoğu hakkında daha detaylı bilgi veriyordu.İngilizce çevirilerinizi görünce belki rastlamışsınızdır ya da biliyorsunuz diye sormak istedim.Gerçek kaynağı anlatan bir film varmış.Filmi bulup izleyen varmış.Bu kişi için filmi izledikten sonra ip uçlarını değerlendirip yani bireysel aklı ,çabası ,sorgulaması ile anladığım kadarıyla 4.boyut,4d frekansına geçmek ,titreşmek mümkün olmuş.
    Bu film ve içeriği hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Kur'an daki Allah peki karanlık güç mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden olmasın,tanrı zaten bilinseydi bir şekli hacmi kütlesi ve sesi olurdu .Karanlık güç hafif esnek değişken sonsuz hafıza ya sahip sağlam e öyle ise bu karanlık maddeyi neden anlayamıyoruz dermiş gibisiniz

      Sil
  3. Bir şeyler yazmışsınız ama o kadar karışık ki.... Sanki kötü bir tercüme gibi.. Kopuk kopuk...

    YanıtlaSil
  4. Tüm dinleri karanlık güçler kurmuştur.tevrattaki yehova,incildeki İsa tanrı, kurandaki Allah, Hint uzak doğu her ne din tanrı ilah varsa kara buyuculerin arkonlarin ibadet ve inançtan beslenmeleri için kurgulanmıştır. Çünkü temelinde korku ve acizlik vardır.

    YanıtlaSil