8 Şubat 2022

DÜNYA İNSANININ 5. MELEZ UYGARLIĞI, İLK ZİYARETÇİLERİMİZ



5. MELEZ Uygarlık ‘Şalinaya’ (“önce gelecek olanlar”) olarak da bilinen ‘Yahyel‘. Evet, Bunlar bizim ilk gördüğümüz dünya dışı varlıklar olacak, yüz yüze görüşeceğimiz ziyaretçilerimiz olacak. Aynı zamanda görünüşü Dünya insanına en yakın olanlardır, 1. Melez ırk en az insan görünümlü ırktır. Gemileri UFO gözlemleri olarak en çok görülenler. Yukarıdaki bayrakları veya 'enerji sembolü imzası', diğer 5 melez ırkla ilişkili olarak kullanılır. Bununla birlikte, bireysel dünya titreşim sembolü, gemilerinde bizlerin ‘özgür olan' çocuklarımızı barındırmasıdır. Bunlar, bir Dünya Annesinden / Babasından alınan DNA'lardan Melezlenmiş çocuklardır. Yahyel'le temas sırasında bu çocuklar Dünya'ya getirilecek ve burada da büyütülmeye devam edilecekler, sonunda birbirine karışacak ve yeni bir ‘kozmik’ DNA şeklini, nispeten doğuştan gelen DNA / kan stokumuza asimile ederek bilincin yükselmesine yardımcı olacaklar. 


Yahyeller, biz dünya İnsanlarına diğer Melez ırklardan daha yakın görünüyorlar ve bu nedenle evrenle birlikte olmaya yavaş yavaş uyum sağlamakta daha az 'şok edici’ bir tampon görevi görecekler. Bizim için besledikleri Dünya melezi çocuklar, bizlere daha da benziyorlar, bu yüzden aslında iki ırkımız arasındaki genetik köprüyü oluşturuyorlar.

Diğer melez ırklar da daha sonraki bir aşamada, bizlerle ilişkiye girecekler. Diğer ırklar görünüşte daha az Dünya insanı görünümündeler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder